Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    eskişehir iyi takım...muhtemelen alacaklar maçı...1 puan iyi bizim için bence
    olur da yenilirsek akhisar ve ordu falan da puan alırsa gene başlar bizim ''küme düşme'' stresimiz..
    lanet olsun bizi bu duruma düşürenlere
    GS maçına kadar en az 3 puan alarak kahrolduğumuz bu sezonda ligde kalmayı garantilemeliyiz.

Bu akşam BJK, Akhisar'a çakarak ümitlerini söndürür. Ordu' da sahasında Paşayı yenemezse işi biter. Ordu-Kasımpaşa maçı gergin geçer, çünkü Kasımpaşa Akhisar'a yenilip geldi. Ordu'dan puan alırsa işte o zaman Ordunun sahası bayağı bir kapanır.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eskişehir vurur.İlk maçı bir hatırlayın isterseniz.
      Yeter artık, 2. devre MİY hariç deplasmanda yüzümüzün güldüğü maç olmadı. Bari 1 puan alalım satılmışşehirden.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• 1 puan iyi olur. O bile lüks.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Eskişehir futbol olarak bizden çok önde zor olacak 1 puan iyidir.

Ayrıca bu çok iyi es es bizden sadece 2 puan önde kazanırsak işler farklı olur.
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İyi futbol para etmiyor. Medyada Eskişehir ve Ersun Yanal'ı övüp övüp duruyorlar. Bizle de haklı olarak tarihin en kötü Trabzonspor'u diye alay ediyorlar. Ama iş puanlamaya gelince, tarihin en kötü Trabzonspor'u bu hafta Eskişehir'i yendiğinde onun üstüne çıkıyor ne hikmetse...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu sene bir türlü takım olamadık. Kötüde oynasak , kaybetsekte bir çaba bir mücadele oluyordu. Takımın yetenekleri sınırlı olabilir ama yardımlaşma diye bir şey yok aksine bir çok futbolcu kendi işini başka arkadaşı yapsın istiyor. her maç 5 - 6 futbolcunun sırtında gidiyor maç. Bu sorunlar bence seneye de aksedecek ve etkileyecek. Eskişehiri kupa maçında 2 - 0 yenmiştik ve Onur o maçta en az 6 net golü kurtarmıştı. 2. kupa maçında son dakikada gol yiyerek yenilmiştik. Beraberliğe oynayacağımızı , kupa maçındaki gibi son saniye golü yemezsek maçı berabere bitirebileceğimizi düşünüyorum. Şu durumda beraberlik iyi sonuç.

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu kadroyu çok beğendim...tolunay: Temelreis olabilir mi acaba)))
                Sahamızda Temel Reis ama deplasmanda Yılmaz Vural

Yorum

• Serkan--Giray--Zokora--Cech
                  -------sapara--soner--------
                  Alan--------adri--------Olcan
                  -----------halil--------------- gibi 11 denenebilir en azından top yapma şansı var bu takımın..
                  İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Yazdığım kadrodan utandım resmen arkadaş. düştüğümüz duruma bak.. hoca geldi ama oyun olarak bir değişiklik yok. ya yeni hoca hiç değilse birşey kazandırır takıma.. bu kadar da olmaz ki..
                    iştah yine yok, pas yine yok, oyun tutma yine yok.. ee hoca niye değişti abi o zaman..
                    ben bilmem seneye şöyle bir kadro yazmak istiyorum..
                    Göksu---Toure---Bamba---Monzon
                    ---------Diame---Alper----------
                    Weiss--------Soner--------Yusuf
                    -------------N'Doye------------
                    İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• DEfans hattında sürekli bir sıkıntı var. Hoca bu maçta da Abdullah'ı denesin.. Şu ankinden daha kötü olmaz herhalde.. Ben,m kadrom şu şekilde
                      ------ ONUR --------
                      Zeki - Abdullah - Bamba - Cech
                      ------ Zokora - Soner ------
                      Volkan(Yasin) - Adrian - Olcan
                      ------ ---- Halil -------
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Bilet fiyatları ne kadar ??????
                        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Eskişehir bu kadar iyi, bizde bu kadar kötüysek niye aramızda sadece 2 puan fark var. Birden fazla gol atmayı becerebilsek kesin yenerdik derdim gene de 3 ihtimalli maç olarak görüyorum sizler de bu kadar karamsar olmayın.

Yorum

• Kimse heveslenmesin kazanırız diye bu sene deplasmanda puan alamayız.Eskişehirspor bizi hertürlü yener.
                            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• eskişehir oyun olarak bizden şunaki durumda çok üstün.. kalecimizin başarısına kalmış bir maç, en iyi ihtimalle berabere biter o da biz yemezsek yoksa 1 den fazla gol attığımız maç sayısı çok az..

Yorum

• bu takımın hakkı ptt 1.ligi bile değil..bu takımdan onuru, girayı çıkarıp, otobüsü ateşe vereceksin..maalesef haftalardır küme düşme hattındaki maçları takip ediyoruz..neden? çünkü takım hiçbirşey oynamıyor..kimseyi yener izlenimi vermiyor...bu takım matematiksel olarak garantilemediği sürece risk her zaman vardır. aldığı maçlara bakın hiçbir şey oynamadan taraftar baskısıyla alındı..trabzonsporun kötü olduğu dönemler oldu ama bu kadarına pes doğrusu,,bu takım 10 sürecek bir güvensizlik ve sevgisizlik ortamı yarattı..sonuçlar ne olursa olsun hiçbirini istemiyorum..bunları aslında dönem sonu rezil edip yollamak lazım..bunlara kimse parada vermez. bunları alsa alsa.sadri şener evlatlık alır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X