İlk olarak Tolgahan TURHAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
---emrahı, adem koçağı beğenmiyorsun şimdi orta sahayı hasan,hüseyin, ferhat gibi futbol fukaralarına emanet etmemiz hoşunamı gidiyor. bir emrahı defansa koysan orta sahayada adem koçağı monte etsen şimdiki durumdan daha iyi olmazmıydı. hem ali güzeldalı gönderen yönetim bugün her yerde santrafor arıyor.bu hata deilde nedir acaba?
---murat ocağı bir daha milli takımda görebileceğini sanmıyorum. fatih terim arada böyle kazma futbolcuları oynatmaya devam ediiyor ( örnek olarak servet) bu onların iyi oynadığını göstermez. Fatih Terimle birilerinin futbolcularını pazarlamak için ahpap ilişkisi olduğunu gösterir. yani 2 maç oynadı die yıldızmı oldu bu arkadaş madem o kadar iyi bi futbolcu neden 11 e giremiyor.. kaleciyi hiç söylemiyorum....
--lazaroninin getirilmesi zaten bir hata idi ayrıca kendisine peşin olarak verilen 600 bin dolar ile giderken verilen 700 bin dolar albayrağın babasının hayrına dağıttığı para deil bizim verdiğimiz paralardır. 1.3 milyon dolar yaklaşık 2 trilyon yapıyor.peki bu paranın hesabını kim verecek benmi verecem.
benim yazdıklarımı okursan hocaya şimdilik lafım yok benim lafım verdikleri sözlerin hiç birini yerine getirmeyen YÖNETİMEDİR.
Sen ve senin gibiler derkende basit takıma haline gelmemiz rezil futbol oynamamız benim kanıma dokunuyor senin hoşuna gidiyor demekki..
ben diyorumki
ya çaresine bakın ( ki çaresine bakamadıkları gün gibi ortada )
ya da defolun gidin.... bunun neresi kötü anlamadım.... ben sonsuza kadar bu zihniyette olacağım....
Yorum