Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolgahan TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aslında forumu ikili diyaloglara çevirmek istemem ama yazdığın maddelerin inandırıcılığı sıfır.Buna ben ve benim gibiler inanmaz.BMN artık Trabzonspor'un vitrinidir.Burada yazılan yazılara açılan konulara dikkat etmek gerekir.Burda açılan bir topic bazen yerel medyada fırtınmalar koparabilir.

Neyse gelelim senin maddelerinin inandırıcılığına...

--elinizdeki iyi oyuncuları satıp (adem koçak , fatih, emrah vb) yerine iyi futbolcular koyamazsınız...

(Sayın Hocam elindeki oyuncular iyi değilde Adem Koçak, Emrah benzeri oyuncular mı daha iyi, Balık hafızalı olmamızı Trabzonsporlulara değil Türklüğümüze bağlayarak bari Trabzonsporlulara hakaret etmeyelim.) )

Bu maddenin inandırıcılığa sıfır(0) verdim.

-tek kariyeri m. united galibiyeti olan lazaroniyi takıma getirirseniz....

(Yüzde yüz haklısın bu konuda, İNANDIRICILIK On(10) )

-yıldız sözünü unutup istanbul bb nin ne kadar kazması varsa takıma monte ederseniz

(Hocam i.b.b. den hatırladığıma göre bir kazma geldi bize, oda ne hikmetse bize gelmeden önce milli takım forması giymişdi.Milli takımdan adam almamak lazım hep kazma çıkıyor desene Bunun dışında Marcelinho, Trabzonspor'un çapına göre yıldızdır.Hayır yıldız değildir diyene kahkaha atarak gülerim.Buaraada Lazaroninin kariyerine bakmaya zahmet ediyorsan birde Marcelinho ya bak. İNANDIRICILIK Sıfır(0) )

--sezon ortasında t. direktör değişikliği yaparsanız

(Hocam bu kendi kendinle çelişirliktir.Bu maddeleri okurken batmandeki joker gibi oldum.Gülmekten herhalde bugün ağızım kulakta şekilde gezeceğim.Hocam madem sezon ortasında teknik direktör değiştirmesine karşısın neden şimdi hem yönetimi hem teknik direktörü istifaya çağırıyorsun.Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu...) İNANDIRICILIK Sıfır(0)

Sayın Blackseastorm, bu cümleler senin nezdinde bu zihniyetle olan kişilere yazılmıştır, üzerine alınma lütfen.Eğer yönetimi eleştirireceksek dürüst olacağız.Hepimiz başarı istiyoruz ama bazılarının daha değişik düşünceleri var bunları izliyor ve görüyoruz.Eleştireceksek, inandırıcılığı olan şeyleri eleştirelim
    sevgili arkadaşım öncelikle uzunca bir yazı yazıp güzel vaktini harcadığuın için çok saol.
    ---emrahı, adem koçağı beğenmiyorsun şimdi orta sahayı hasan,hüseyin, ferhat gibi futbol fukaralarına emanet etmemiz hoşunamı gidiyor. bir emrahı defansa koysan orta sahayada adem koçağı monte etsen şimdiki durumdan daha iyi olmazmıydı. hem ali güzeldalı gönderen yönetim bugün her yerde santrafor arıyor.bu hata deilde nedir acaba?

---murat ocağı bir daha milli takımda görebileceğini sanmıyorum. fatih terim arada böyle kazma futbolcuları oynatmaya devam ediiyor ( örnek olarak servet) bu onların iyi oynadığını göstermez. Fatih Terimle birilerinin futbolcularını pazarlamak için ahpap ilişkisi olduğunu gösterir. yani 2 maç oynadı die yıldızmı oldu bu arkadaş madem o kadar iyi bi futbolcu neden 11 e giremiyor.. kaleciyi hiç söylemiyorum....

--lazaroninin getirilmesi zaten bir hata idi ayrıca kendisine peşin olarak verilen 600 bin dolar ile giderken verilen 700 bin dolar albayrağın babasının hayrına dağıttığı para deil bizim verdiğimiz paralardır. 1.3 milyon dolar yaklaşık 2 trilyon yapıyor.peki bu paranın hesabını kim verecek benmi verecem.

benim yazdıklarımı okursan hocaya şimdilik lafım yok benim lafım verdikleri sözlerin hiç birini yerine getirmeyen YÖNETİMEDİR.

Sen ve senin gibiler derkende basit takıma haline gelmemiz rezil futbol oynamamız benim kanıma dokunuyor senin hoşuna gidiyor demekki..
    ben diyorumki
    ya çaresine bakın ( ki çaresine bakamadıkları gün gibi ortada )

ya da defolun gidin.... bunun neresi kötü anlamadım.... ben sonsuza kadar bu zihniyette olacağım....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biz ne başkanlar gördük bunların ayaklarını öpmen lazım
      siz onların ayaklarını öpüp destek vermeye devam ettikçe takımda küçük takımların ayakların öpmeye devam edecektir.
      nasıl bir zihniyetiniz var anlamadım.. yani klübun menfaatleri hiç önemli diilmi sizin için....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hoca değişikliği olmalı.
        Ama bu günü kurtarmak adına değil, Tarbzon Sporun gelecek yılınıda değil kaderini değiştirecek, futbol anlamında köklü çözümler getirecek, bir ekol yaratabilme adına olmalıdır.
        Yoksa Ziya gitmiş Samet gelmiş, Samet gitmiş Yılmaz gelmiş bunların hepsi pansuman. Çünkü bunların yok birbirinden farkı.

Galatasarayın hatta Türk futbolunun kaderini değiştiren Derval, Türk milli takımının şerefli mağlubiyetler serisine son veren Piontek gibi bu gün adına değil gelecek adına sağlam temel atacak ve bunu alt yapısından tutun, kulup kültürüne işleyecek, saha içi ve saha dışı ekol yaratacak bir oluşumun temellerini atacak ve bu temeller üzerinde sağlam bir bina inşa edecek biri getirilmeli. Böyle birine evet.
        Diyeceksiniz yıllardır bekledik şampiyon olamadık. Bence bundan olunmuyor.
        Medyanının yabancı hoca Trabzonda başaralı olamaz, yerli olmalı hatta yerlinin yerlisi olmalı aldatmasına aldırmadan bu adımlar atılmalı.

Yorum

• Ziya Hocaya hep destek tam destek...Ben düştüğümüz bu duruma Ziya Hocanın sebep olduğunu düşünmüyorum...

Paralı olmayan bir yönetim istiyorum...Yönetimi istifaya davet ediyorum
          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
          Her Türlü

Yorum

• İlk olarak TORUN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hoca değişikliği olmalı.
            Ama bu günü kurtarmak adına değil, Tarbzon Sporun gelecek yılınıda değil kaderini değiştirecek, futbol anlamında köklü çözümler getirecek, bir ekol yaratabilme adına olmalıdır.
            Yoksa Ziya gitmiş Samet gelmiş, Samet gitmiş Yılmaz gelmiş bunların hepsi pansuman. Çünkü bunların yok birbirinden farkı.

Galatasarayın hatta Türk futbolunun kaderini değiştiren Derval, Türk milli takımının şerefli mağlubiyetler serisine son veren Piontek gibi bu gün adına değil gelecek adına sağlam temel atacak ve bunu alt yapısından tutun, kulup kültürüne işleyecek, saha içi ve saha dışı ekol yaratacak bir oluşumun temellerini atacak ve bu temeller üzerinde sağlam bir bina inşa edecek biri getirilmeli. Böyle birine evet.
            Diyeceksiniz yıllardır bekledik şampiyon olamadık. Bence bundan olunmuyor.
            Medyanının yabancı hoca Trabzonda başaralı olamaz, yerli olmalı hatta yerlinin yerlisi olmalı aldatmasına aldırmadan bu adımlar atılmalı.

işte tam istediğim tip bir hocadan bahsediyor arkadaş. hoca değişip istikrar sağlanmalı ama bu kesinlikle ziya olmamalı yoksa isin in yanın da ayman ı izleriz. mümkünse yabancı hedefi olan bir t.d. olsun ve kesinlikle türkçe bilip bizi anlamasın.
            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• hacıosmanoğlu hariç yönetici yok ki.. adları yönetici işte.. o sıfatı kullanarak iş yaptırıyorlar itibar kazanıyorlar güya... trabzonsporda yönetici olmak ülkede bakan olmak gibi bir şey.. ts yöneticisi oldum demektende geri kalmazlar.. ama ne yaptın diye sordun mu da "şartlar el vermedi" derler...
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir tane ii başkan söliebilirmisiniz bana burda son 20 sende gelmiş kim var bu takımın başına 20 sene geri ye gitmedik ki daha 4 sene öncesinde küme düşmekten 1 maçla kurtulduk ozman 4 sene öncesine göre ii durumdamıyız yani
                başkanın resmini asmamın nedeni de birçok hatası olan başkanımız ın gerektiğinden fazla abartılı haksız yıkıcı eleştrilere uğradığına düşündüğüm için bu rsimi buraya koyuyorum
                senin gibi duşunenler oldukca biz gerileme dönemi içerisinden cıkamayız sen kendini şartlamışsın.
                olumsuz luklarla kendini kıyaslıcana olumlu ve güzel şeylerle kendini karşılaştır.
                4 sene öncekiler takımı o hale getirdiler.(gittiler) bunlar bu hale getirdi (giderler)
                4 sene önce kumeye oynuyorduk şimdi oynamıyoruz diye başarılımı buluyorsun.
                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak sazman34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ziya Doğan'ı suçlamayın. Ne yapsın adam elindeki oyunculrı görüyoruz, topa vurmaktan acizler. Bu topçuları alan yönetim gitmeli. Doğru zeminde tartışmak lazım.
                  bakın hocam takımın kötü gidişinin tek sebebi yoktur ama kaç haftada takıma bir şey katamadı takımda taktik yok yani bari kondisyon kazandır durum ortada bu ziya kendine birşey katamamış . Yönetimi şuçlamaya gerek yok onları ara sezonda tekrar tartışırız adamlar elinden geleni yaptılar beceremediler ama nerden baksak trabzon tarihinin en iyi yabancı transferleri bizim tarihimizde hep türk topçularımız takımı taşırdı şimdi onlarda iş yok.
                  sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• yönetici mi?

selamlar,
                    arkadaşlarımızdan biri ısrarla beni çağırmış
                    hacıosmanoğlu hariç hiç biri yönetici değil demiş.
                    hemen geldim tabi..
                    ufaktan bir tartışalım bakalım şu hacıosmanoğlu arkadaşımızın yöneticiliğini.. ben bu işlerden anlamıyorum herhalde..
                    tribünde amigo değildir yönetici..
                    sürekli ve sadece 'trabzonsporun haklarını yiyemezler, yedirmeyiz!' diyen gölgesiyle kavgalı diğer takımı taraftarlarınca komik bulunan ve herhangibir yerde konuştuğunda kafamı önüme eğdiğim bir arkadaşımız..
                    siz nasıl gördünüz de neresinden yönetici dediniz bir anlatsanız?
                    yoksa başkan mı olmalı..
                    eğer başkan olmayı istiyorsa bence başkan yapılmalıdır.
                    başka türlü hayal dünyasından çıkacağı yok!
                    belki de onunla aynı duyguları taşıdığı halde bunu belli etmeden takımın menfaatini ön planda tutuyor görünen arkadaşlarımız daha iyi yöneticilik sergiliyorlar. haşim bey ve zeyyat beyi bu konuda örnek olarak zikredebiliriz.
                    neticede durum şudur:
                    şu an bulundukları pozisyonun tamamını nuri albayrak a borçlu oldukları bir gerçektir. bunu bilip ona göre davrananlar ve bunun dahi farkında olmayıp duvara doğru hızla gidenler var.
                    zamanla göreceğiz, trabzonspor arkadaşların en güzel hatıraları olarak kalacaktır!

Yorum

• Sayın Hacıosmanoğlu'nun yeri geldiğinde bir fedai gibi davrandığı açık. Ama ne var ki başkanın "İstanbul takımlarının oyuncumuza talip olmasından gurur duyuyoruz" lafını işitmektense Hacıosmanoğlu'nun "Trabzonspor'un hakkını yedirmeyeceğiz" lafını duymayı yeğlerim. Unutmayalım ki camiada bu söylemlere (ve tabiki bunları icraatlara dökmek şartıyla) daha çok ihtiyaç var
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• travelciğim..
                        arkadaşımız asarım ve keserim den başka birşey söylkemediği gibi, astığı yahut kestiğine şahit olunmamıştır. ulan bak bir daha hakkımızı yedirmeyiz, ulan asarız dan başka bir şey söylememiştir. sakin görünümlü başkan federasyondan sert bir hakem eleştirisi nedeniyle hak mahrumiyeti cezası dahi almışken bu arkadaşımızın sürekli 'içeriye ayar' verme çabalarını komik buluyorum..
                        al sana süper yönetici:
                        (tabii hafif genizden ve sinirli bir ses tonuyla okuman lazım ki tadına varalım)
                        'biliyosunuz bu prim sistemi ben bu işlerle ilgilenmezken(niye? nerdeydin arkadaşım? niye ilgilenmiyodun? may la tatilde miydin?) karara bağlanmış.. tabii ben gelince arkadaşlara bu sistemin düzeltilmesi yönünde talimat verdim..(talimat kelimesini cümle içinde kullanamaz.. ezbere konuşuyor)..
                        daha sonra beşiktaş maçında çocukların yanına indim..(soyunma odasına inmiş) 15 bin lira olan primi topçuların arzusu üzerine (onların hepsi gökdenize bakar) YİRMİ BİN LİRAYA çıkardım.. ( bak seen..) ama eğer kulüp bu parayı ödemem derse ben fakı kendi cebimden karşılarım!'
                        bu lafları duyduktan sonra öyle bir tepki göstermişim ki ailemden fırça yedim.. maçı da tek başıma izlemek zorunda kaldım!
                        bu tarz arkadaşlara yönetici diyenlere şaşıyorum..
                        gelmiş geçmiş en başarısız yönetim kurulu üyesi hacıosmanoğludur.
                        kulübe bir lira katkısı olmaması bir tarafa sürekli gerginlik peşindedir. gazeteye ve may a haber servisi yaptığından şüpheleniyorum. haşim bu takıma umut gibi musampa gibi marcelinho gibi isimleri kazandırmıştır. uğraşmıştır. zeyyat almanyada son saniyeye kadar marcelinho peşinde ter dökmüştür.
                        bana hacıosmanoğlunun bir tane yöneticilik adına yaptığı olumlu hareketi gösterebilecek olan var mıdır?
                        bir tek tane yahu!

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          senin gibi duşunenler oldukca biz gerileme dönemi içerisinden cıkamayız sen kendini şartlamışsın.
                          olumsuz luklarla kendini kıyaslıcana olumlu ve güzel şeylerle kendini karşılaştır.
                          4 sene öncekiler takımı o hale getirdiler.(gittiler) bunlar bu hale getirdi (giderler)
                          4 sene önce kumeye oynuyorduk şimdi oynamıyoruz diye başarılımı buluyorsun.
                          sizin gibiler oldukça çöküş bizim kaderimiz olmaya devam edicektir geçmişten beri işler kötü gittiğinde hemen birileri istifaya davet edilmiş ve istifaya zorlanmıştır bu istifalar güzel sonuçlar doğurdu mu dersin tabiiki hayır mevcut olanaın olmulu yanlarını alıp yanlışlarını düzeltmelerini beklemek yerine sürekli istifa ya çağırıyor istikrarsız gidişiizi dahada çıkmaza sürükleme yolunu seçiyoruz bu yönetim geleli daha nekadar olmuşki bukadar başarısız buluyoraunuz bir sürü hataları var ama olmulu yaptıkları işlerde var
                          istifa çözüm olcaını zanetmek batağa biraz daha fazla batmak gibi gelior bana

Yorum

• stichus

ellerine sağlık bravo süpeerrrrr diyerek yazına sonuna kadar katılacaktım
                            ama yazının sonunda gördüm ki

sen de

hacıosmanoğlunun pişekarı
                            karagözün hacivatı
                            edinin büdüsü

haşimi övüyorsun

ne diyim ben sana şimdi
                            trabzonspor tribünlerinin bir kısmı ipraamdan beslenirken bir kısmı da haşimden besleniyor bunu bilmeyen mi var
                            bir kısmı da bizim gibi aç durun dik durun trabzondan yana durun diye bir yerlerini yıpratıyor

kafanda biri adına konuşma yapma fikrin olmasa adı ahmet veya mehmet her ne ise bu köhne anlayışların TOPUN birden hayır desen
                            o yazının dadından yenmezdi be dostum

haşim-ipraaam olayı değil bu

topu gidecek

ah bi anlasanız
                            ah bi gücünüzü bilseniz
                            ah bi başkalarını kurtarıcı kendinizi aciz görmeseniz

ahhhhhhhhhh

Yorum

• Tribüne oynayanlar ve tribünden seyredenler.. Trabzonspor'da 2 yönetici tipi.. birini diğerinden yeğ tutmuyorum doğrusu.. Hacıosmanoğlu klasik politikacı taktiğiyle taraftar gönlünde taht kurmaya çalışıyor, diğerleri Lazaroni ve kaleci olayının altında ezildi herhalde.. Zeyyat Kafkas da geçen sene Kayseri-Erciyes maçından önce birbirine yatarlar imaında bulunmuştu.. Bence hiçbiri birbirinden iyi değil yöneticilik hususunda.. entelektüelite,bilgi,donanım v.b kavramlara sahip olabilen insanların bunları bir araya getirip iyi bir yönetici profili oluşturacağı varsayılsa da teoride tutmadığı da oluyor herhalde..
                              Stichus'a muhalefet edeceğim bir nokta başkan konusundaki tavrıdır.. Kendisini yakınen tanıyıp herşeyine kefildir herhalde ki onu hep ayrı tutuyor.. ama ortalıkta bu kadar başıboşluk,kaos hakimse bunda idarenin başının sorumluluğu inkar edilemez herhalde..
                              Şimdi konu dışı olacak biraz da benim bir gözlemim var.. siyaset yöntemini pek fazla kendini belli etmeden,çok fazla fincancı katırlarını ürkütmeden gelinebilecek en üst düzey noktaya gelebilmek üzerine kuran kişiler, o noktaya vardığında ipleri eline alıp kafasındaki sistemi yerleştirecek kudrete sahip olsalar da yıllarca bu noktaya gelirken uyguladıkları yöntemden edindikleri alışkanlıkla irade gösteremiyor, tabiri caizse oturduğu koltuğu dolduramıyorlar..
                              Şu son yazdıklarım kesinlikle siyasi mecralara çekilmesin.. belki de başkanın bu denli olaylara seyirci kalması ya da masaya yumruğu vurup olan bitene bir dur diyememesinin altyapısıdır düşünce tarzı.. bir diğer ihtimal birilerine boyun bükerek gelmiştir yani o isimler olmazsa seçilemeyecek bir listedir kendi listesi.. ama Stichus bu görüşü 'yönetim kurulundakiler varlığını Albayrak'a borçlu' diyerek çürütüyor sanki
                              Her neyse.. mevcut yönetim an için başarısızdır.. başarısızlıklarının en büyük sebebi geciken transferler ve isabetsiz teknik heyet seçimleridir.. sonuçta nesnel olarak bunlar gözükse de öznel olarak ortada ciddi bir plan ve programsızlığın yattığı gerçeği duruyor..
                              #7 King of Kings

Yorum

Yükleniyor...
                              X