Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRABZONSPORUMLA daha önce yaşadığı başarısı,banane ben kariyerimi bu takımda yıpratamam demediği,takıma tepeden bakmadığı,başarmaya mecbur olduğu için,ZİYA DOĞAN'A destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum...
    A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.... .

Yorum

• Yönetim başarılı olsa şu an lider olurduk, hedefi şampiyonluk olan yönetimin takımı 13. hafta sonunda 13. sırada olmaz.

Yönetim başarılıyız diyorsa da şampiyonluğu hedeflememişler demektir
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• $u durumda hocanin gitmsi elbette yanli$ olur, fakat yanli$ yönetenlerin orada kalmasi ne kadar dogrudur? Kime hesap verecekler, yüce divanada gitmeyeceklerine göre olan yine Trabzonspora olacak. Geride bir Ahmet Agaoglu gercegi var, $u durumda onunda gelmesi imkansiz gibi, cünkü adam bazi nedenlerden dolayi oraya ba$kan olmak istemiyor, aslinda o nedenler biraz kari$tirilsa belki bazi i$ler yoluna girer. $enol Güne$ üstü kapali bazi $eyleri ortaya koydu aslinda, acik acik her $eyi anlatmasa bile orada bazi i$lerin dogru gitmedigini ima etti. Bu yönetim bunlarin ne kadarini düzeltti veya daha karma$a bir hale mi soktu kimsenin haberi yok? Bunlarin hicbir $eyi düzeltmeden orada kalma israrlarini tek bir nedene bagliyorum,galiba kurtlar puslu havayi sever ata sözü buna uygun bir ata sözütür.
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• öyle de süşünülebiler tabi. ama sırf bu değil. daha önceden bu takımı bilen ruhunu benimsemiş bie kişi olduğundan ve kiliğini hırsını da buna katarsak suan ziyadan başkasını düşünemiyorum.

aynı şekilde yönetim içinde. yaptığı yalnışları herhangi bir yönetimde yapardı ama. yapdıklarını ve yapacaklarını cok az kişi yapabilir. onlarda bu yüzden kalacakar.
          kimse biryere kaçamaz.
          ancak sahtekarlar ruhsuzlar bu takımdan kovulur. istifa diye bişe olamaz.
          "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Ahmet Tansu renkdaşım Ziya Doğan için sadece birkaç cümle yazdım şu anda bende kredisi bitmediğine dair..
            Elbette sana katılıyorum daha başka sebeplerde sıralayabilriz desteklememiz için...
            A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.... .

Yorum

• Ülkede erken seçimmi yapılmışda ,TRABZONSPOR'da ERKEN SEÇİM YAPILSIN !
              Seçim takvimi belli , mevcut yöneticiler dönemlerinin dolmalarını bekleyecekler, komiteden istifa edenler gördükde , yönetimden istifa eden yönetici görmedik, yedek üyeleremi güvenmiyorlar ne? Halbuki bazı işleri hep yedek üyeler yapıyor.
              TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• Yaww!! Ziya Doğan da veya yönetimde değil sadece sorun TAKIM toptan DAĞILDIMIŞ vaziyette.... Artık yönetiminde futbolcularında statında herşeyin değişmesi lazım Ziya doğanın gönderilmesiyle olay çözülmez.... Şu anda Fatih Terim gelse bişey yapamaz....

Yorum

• İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  güzel kardeşim sen o resmi çercevelette evinin duvarınada as!!nede olsa büyük başkan...her gün görürsün maralin düzelir.....
                  masaüstü olarak kullanıyorum birçok resmi var başkanın bende ekran koruyucu olarak ta başkanın slide show unu kullanıyorum

Yorum

• Hangi futbolcu inanılmaz goller kaçırmasa kimin başkanlığındaki takım tarihinde ilk defa şampiyonlar ligine katılacaktı?(2 soru)

Atay Aktuğ' un 2. yılında Cem Papila tetikçiliğinde bir maçta hakkımız Türkiye liglerinde görülmemiş bir biçimde yenmeseydi Trabzonspor ligi kaçıncı bitirecekti?

Sizce Cem Papila' yı tetikçi olarak kullananlar kimlerdi?

Atay Aktuğ' un son yılında önce lig başında kader (!) sakatlıklar nedeni ile sonra da inanılmaz hakem hataları ile bitirip yönetimden çekilmesini kimler sağlamış olabilir?

Nuri Albayrak neden Trabzonspor başkanlığına aday oldu?

Yorum

• slm

slm arkadaşlar
                      ziya doğan istifa etsin veya etmesin diyenlerin sayısı eşit gibi
                      özellikle eleştirilerden biride ziya doğan giderse ne değişir istifa istifa diye
                      yapılan eleştiriler yersiz sözleri
                      şimdi buraya kadar herşey tamam bu adam bize nekattı bir bakmak gerekir lazoroniyi değiştirdik yerine ziya geldi de ne oldu.
                      futbol mantalitesi ortada olan bir kişi
                      kesinlikle gençlere şans tanımıyor ayrıca statikocu yeniliğe açık değil ve trabzonsporun ruhunu değil karga ruhu taşıyor
                      şimdi başarıyı yakalmış olanlara bakmak gerekir profesyonelik her zaman çözüm değil.
                      veya toplum olarak ne kadar profesyonelce düşünebiliyoruz buda başka bir açı
                      bence trabzonsporun ruhunu taşıyacak ve başarısızlıkta üzülmek yerine kahrolacak adam lazım yokssa ne olur ben alacağım paraya bakarım der geçer iyi kötü bir isimde yapmış türkiyede boşta da kalma kaygısı yok adamın
                      ünal karamanı ilk bu sitede zikrettiğimde çok çatlak sesler çıkmıştı şimdi bakıyorumkatılım daha çok bu fikre ama olurmu olmaz mı ben bilemem karar mercisi olsam hiç düşünmeden getiririm çünkü trabzonspor için çırpınışını biliyorum. en az bizim kadar
                      başarıyı kaygı getirir kaygınız olmadan başarılı olamazsınız neden mi kaygı heyecan verir heyacan coşkuya döner coşku azmi doğruru azim çalışmayı çalışmakta başarıyı sağlar.

şimdi zoruyorum size kaçtane oyuncu kazandırdı tarabzonspora bence cevaplarsanız sevinirim ama kaybettirdikleri ortada kaybettirme nedeninide yazmıştım tekarr yazmayacağım çünkü kendi kafasında simsarlık yapacağı başka futbolcuların var olduğunu düşünüyorum.

bırakıp gitsin kazanan trabzonspor olur kaybeden değil
                      yetrki kurtulalım bu adamdan.

aksi halde hem o yıpranır hem takım çöker
                      Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o ne güzel istifa istifa. başka cözüm yok istifa. bu kafa ile ancak takım iflas eder işte böyle
                        istifa etmesinlerde 3. 4. ligde tutunma mücadelesi veren Trabzon b.b olma yolunda istikrarlı bir şekilde ilerleyelim

Yorum

• Kimse kusura bakmasin Ziya Dogan ve simdiki yonetim kalitesindeki adamlar (yaptiklari is, bulunduklari mevkii bakimindan) icin istikrar adina ya da baska birsey adina kalmalarini istemek, dilemek tek kelime ile caresizlik belirtisidir, Trabzonspor'un dustugu bu icler acisi hali kabullenmektir. 4 haftadir gol atamamayi, haftalardir oynadigimiz ezik,aciz, korkak futbolu gectim, Szymek kalitesindeki bir adami goz gore gore kacirdilar. "Adam zaten oynamiyordu" diyebilirsiniz, iyi de haftalarca oturtuldugum yedek kulubesinden benden on kat kalitesiz, capsiz adamlari takimda ilk 11'de gorsem, teknik direktorumun capsizligini, korkakligini gorsem ben de yedek oynamak istemem, bu takimdan gitmek isterim; kimse Symek'i suclamasin bu yuzden. Ya Ziya Dogan ve yonetim Trabzonspor'un tarihine, adina yarasir bir seviyeye, vizyona, anlayisa sahip olacakti, ya Trabzonspor onlarin seviyesine gelecekti. Zor olan oldu, ikinicisi oldu ne yazik ki. (Bu adamlarla) Daha hala istikrar diyen arkadaslarin da umudu ne zaman kiriliacak, merakla bekliyorum.

Yorum

• bu sitedeki albayrak sempatizanlarının sabrına şapka çıkarıyorum!!
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Daha Aralık 2005'te yapılan kongrede çok keskin bir şekilde Albayrak adaylığına muhalefet etmiştim. O günden bugüne de değişen hiç bir şey olmadı. Aslında ben ve benim gibi düşünenlerin tahminleri harfiyle tuttu. o zaman da demiştim ki, bu apar topar seçim yerine Atay Aktuğ ile devam edelim ve yeni bir oluşum olacaksa, plan, proje hazırlamaya vakit olsun, paldır küldür başkan ve yönetim seçmeyelim.

Bugün geldiğimiz noktada sorunu sadece saha sonuçları ile değerlendirirsek pek çok şeyi de atlamış olacağız. Mesela yönetimimizin büyük vaadi olan "Stadyum" işinde bile hazırlıksız olduğunu ve seçildiği günden ancak belli bir süre sonrasında bu konuda çalışmalar yaptığını görmüş olduk. Oysa sırf stadyum yapımı nedeniyle bile bu yönetime destek veren taraftarlarımız vardı.

Oysa yönetimimizin anlaşıldı ki, seçildiği güne kadar ne bir planı ve de bir programı vardı. Aslında kulübün tüm kurumsal işlerinde ve hatta futbolla ilgili teknik işlerinde bile bir hazırlığı yoktu. Halilodziç sonrası iki aya yakın hoca arayışı ve sonunda da Lazaroni fiyaskosu da bunun en önemli göstergesi.

Yapılan futbolcu transferleri de kadroyu sayıca arttırmış olsa da bir plan dahilinde yapılmadığı aşikar. Ancak elbette hoca konusunda bile bir hazırlığı olmayan bir yönetimin, kadro konusunda hazırlıklı olması ancak hayal olabilir.

Forma, kombine, stadyum yapılırken maçların oynanacağı kentler, sponsorluk anlaşmaları, 10 milyon dolardan 20 milyon dolara çıkmış bütçe açığı, vb. derken yönetimin her konuda ileri gitmek bir tarafa, gerilediğini görmek de şaşırtıcı değil.

Tüm bu sorunların ve yap-boz'a dönen teknik / idari ve futbolcu kadroların neticesinde takımımız, oynadığı futbolun hakkı olmayan 12. sırada. Ben buradan yükseleceğini ve kısa zaman sonunda da ilk 5 veya 3 içinde olacağını düşünüyorum.

Şimdi saha sonuçlarını bir tarafa bırakalım. Saha dışındaki gelişmeler bile, bir yönetimin battığının delilidir. Saha sonuçları bu gelişmelere paralel bir yol izlemiştir.

AMMMAAA!

Ben yönetimin Aralık Ayındaki Genel Kurul'da bir seçim yapmasını istemiyorum. İstifa etmesini de. Sebebi de tıpkı geçen sene dediğim gibi:

Bir ay içinde 2-3 adayın adı geçer, kulisler kaynamaya başlar ve plansız, programsız ve doğru dürüst elle tutulur bir hedefi olmayan bir yönetimle daha karşılaşırız. Sonuç kayıp 2 sene daha.

Hala 2-3 transferle ve bir hoca değişikliğiyle bu sorunlarımızdan kurtulacağımızı düşünenlere de el insaf diyorum, yorulmadınız mı?

Bu yönetimin başarılı olamadığını net bir şekilde gördük. Neleri yanlış yaptıklarını da. Umarım onlar da görmüşlerdir ve daha fazla kongre ve seçim dedikoduları olmadan takımı rayına oturtur ve uzun zamandır tembellik ederek öteledikleri işleri yapmaya başlarlar; çünkü bugüne kadar hiç bir şey yapmadılar.

Bakın o stadyumda açılan posterler birşeyleer işaret gbi geliyor bana. Trabzonspor'u paylaşmaya, aslında daha doğrusu bölüşmeye hazır pek çok kişi ve gurup el ovuşturarak bekleşiyor. Hele hele bunlardan biri de eski başkanımız ve artık bu yüzyıl içinde kulüple adı anılmaz denen Mehmet Ali Yılmaz.

İşin kısası, bu yönetimden daha iyi ve hazırlıklı bir yönetimin geleceğine inanmıyorum. Tıpkı geçen sene de inanmadığım gibi. En az 1 sene daha kalmalı ve batırdıkları her konuyu temizlemeliler. Onların yanlışlarını bir sonraki gelen temizlemeye uğraşmamalı. Onlar kendileri temizlemeli.

Ne hoca, ne yönetim kimse istifa etmesin ve de hiç bir oyuncu gönderilmesin. Hele bir olduğumuz yerde durup bir eteğimizi toplayalım önce.
                              Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Tunga QQQQ

Yazının özellikle baştaraflarına aynen katılıyorum gerçi ben başkanı desteklemiştim yalan yok ve belki çok arkadaş kızıyor ama ben hala başkanı destekliyorum ....stad konusunun ile masal olmayacagını biliyorum ve inanıyorum .......

benim yönetim bazında düşüncem şöyle .... sivas maçı sonucu ne olursa olsun başkan kongreye gidip güven tazelemeli ve kendi LİSTESİNİ yapmalı ... devşirme ve ilçe listeleri ile olmuyor işte ......zaten ben şu anki durum ile çok başkan adayı çıkacagına inanmıyorum ...başkan kongreyi alır zaten öle bırakıp kaçmak yok orada da olmalı .....

şimdi sivas maçına gelelim ...diyelim ki kaybettik bu yönetim mi ziya dogan ın arkasında duracak ??? mümkün değil kere mümkün değil .... zaten kendi bırakmalı artık ... buradan hainlik yaptıgımı kimse düşünmesin ben hiç bir maçı kaybetmeyi istemem .... ama kaybedersek yönetim dahi çok ciddii şekilde tartışılır ....

başka konu trabzonda yerel gazetede yazan arkadaşım ziyanın işi bitti diye kesin konuşuyor ... efendim işte giraya bekle demişler bir kısım şenol ve ünal çalışıyor vs vs vs bunlar gerçek .....

ayman için gençlerle konuşuyorlar dahi .. ben gençlere oldukça yakınım yani az çok haberim olur ....şimdi hoca bu kadar belirsiz ise ne aymanı .... tek bir iyi tarafı var türk statüsünde...

kurumsallaşma anlamındaki görüşlerine katılıyorum ama ilk adım menejer olmalı ...

transfer olayına gelince bence bazı iyi adamları alma şansları varsa kesinlikle almalılar ...şampiyon oluruz demiyorum ama benim duydugum bir serkan balcı bir ibrahim akın hiç kötü değil ...keza iyi bir kaleci ... belki sezon sonunda alamazsın ama şimdi almak akılcı da olabilir ...hüseyin sanırım rusya yolcusu....bu kadar adam alacak yönetim hüseyini satmadan almaz ....alamaz ...transferleri hep sezon sonunda yapmak gerekmiyor ...yeter ki isabetli ve iyi olsunlar .. nasıl olsa 6 aylık yapmayacaklar sözleşmeyi ...

son cümlemi şöyle yazayım ....

bu kadar kötü de olsak bence henüz lige havlu atmadık ...bir fb maçı bizi belki devreyi 5 puan arkada kapatmamızı saglayacak ... ben baştan beri 5 6 puana razıyım ...devreyi 5 6 puan farkla kaparsak belli olmaz ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X