İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz
Daraltma
X
-
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
-
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı sabrı takımı şampiyonluğa oynatan Atay Başkana gösterseydik ne güzel olurdu.... ama o başka bi görüşten değilmi haklısınız..... hiç olmazsa alınan bi r Türkiye kupası ve 2. lik var.... 1 yıl az bir süre deil arkadaşlar takımı toplarlamak için yeterde artar bile.. oysa şu an aynı noktadayız.... hiç bir gelişme yok..... hatta yenilgiler sıradan olmaya başladı ....
Kardeşim seni art niyetli yorumlarını görmekten bıktım.Bu demokraside ne kötü şeymiş
Yorum
-
Türkiye'de hangi hoca iyi?Hangi başkan iyi?Hangi takım iyi?Komşunun tavuğu,komşuya kaz görünürmüş;yaşadığımız sendrom bundan ibaret.....Yıkmadan,sil baştan yapmadan,sorunları çözmeyi öğrenmemiz gerekir.Eğer, Sivas maçının sonucu;yönetim ve hoca hakkında kararlarımızı şekillendirecekse,biz bu davayı çoktan,kaybetmişiz,boşuna debelenmeyelim.Büyük olmak,kendine güvenmeyi gerektirir,bu güveni korumakta öyle kolay değildir.Çok polemik konusu yapılan Şimek sorunu var;gitmek istiyorsa,güle güle,Trabzonspor'u var eden o mu ki,ona bu kadar kıymet veriyoruz........Hiç kimse istifa etmemeli;eğer samimi iseler,kendilerine çeki düzen verirler,bilmelidirkiler,itibar zor kazanılan,kolay kaybedilen bir şeydir,itibarlarını korumak ve kurtarmak zorundadırlar...........
Yorum
-
İlk olarak Tolgahan TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim seni art niyetli yorumlarını görmekten bıktım.Bu demokraside ne kötü şeymiş
dost acı söyler arkadaşım....
ne yani ufak takımların maskarası olmadıkmı yani... Trabzon artık korkulan değilde en az 1 puan için oynanılan bir ekip olmadımı. yoksa benmi çok kötümserim. yoksa 400 dakikadır gol atamadığımız yalanmı.... ligde bu durumda başka bir takım varmı...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemasaüstü olarak kullanıyorum birçok resmi var başkanın bende ekran koruyucu olarak ta başkanın slide show unu kullanıyorumNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak akdin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de hangi hoca iyi?Hangi başkan iyi?Hangi takım iyi?Komşunun tavuğu,komşuya kaz görünürmüş;yaşadığımız sendrom bundan ibaret.....Yıkmadan,sil baştan yapmadan,sorunları çözmeyi öğrenmemiz gerekir.Eğer, Sivas maçının sonucu;yönetim ve hoca hakkında kararlarımızı şekillendirecekse,biz bu davayı çoktan,kaybetmişiz,boşuna debelenmeyelim.Büyük olmak,kendine güvenmeyi gerektirir,bu güveni korumakta öyle kolay değildir.Çok polemik konusu yapılan Şimek sorunu var;gitmek istiyorsa,güle güle,Trabzonspor'u var eden o mu ki,ona bu kadar kıymet veriyoruz........Hiç kimse istifa etmemeli;eğer samimi iseler,kendilerine çeki düzen verirler,bilmelidirkiler,itibar zor kazanılan,kolay kaybedilen bir şeydir,itibarlarını korumak ve kurtarmak zorundadırlar...........Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Yönetim, kötü gidişe rağmen takıma ceza kesmedi. Ancak Sivas ve Fenerbahçe maçlarında da beklenen sonuçlar alınmazsa radikal kararlar gündeme gelebilecek.
Trabzonspor’da her kötü sonucun ardından yönetim tarafından alınması beklenen radikal kararların birkaç hafta daha ertelendiği öğrenildi. Üst üste gelen başarısızlıklara rağmen son toplantısında da ceza kararı almayan idarecilerin, artık Sivasspor ve Fenerbahçe sınavlarını beklediği dile getirildi. Takımın bu iki kritik maçtan da istenen sonuçla ayrılamaması durumunda, yönetimin masaya yumruğunu vuracağı dile getirildi. Trabzonspor, Sivas ve Fenerbahçe karşılaşmalarından da kayıpla ayrılması durumunda, puan cetvelinde tehlike hattına kadar gerilemiş olacak
Masaya yumruk vuracaklarmış dikkatli olun arkadaşlar.
Yorum
-
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledost acı söyler arkadaşım....
ne yani ufak takımların maskarası olmadıkmı yani... Trabzon artık korkulan değilde en az 1 puan için oynanılan bir ekip olmadımı. yoksa benmi çok kötümserim. yoksa 400 dakikadır gol atamadığımız yalanmı.... ligde bu durumda başka bir takım varmı...
Yorum
-
İlk olarak Tolgahan TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen siyaset meselesi hakında demiştim.BMNdeki taraftarın yüzde 85i tarafından seçilen bir teknik direktör takımın başında.400 dakikadırda o gol atamıyor.Şimdide istifa mı istiyor.Ve bu taraftar Futbol biliyor öylemi, afedersin ama hiçbir .... bilmiyor.
yönetim olarak:
-elinizdeki iyi oyuncuları satıp (adem koçak , fatih, emrah vb) yerine iyi futbolcular koyamazsınız...
- tek kariyeri m. united galibiyeti olan lazaroniyi takıma getirirseniz....
-yıldız sözünü unutup istanbul bb nin ne kadar kazması varsa takıma monte ederseniz
-sezon ortasında t. direktör değişikliği yaparsanız...
başarısız sonuçlara zemin hazırlarsınız. hal böyle iken başarısızlık ayan beyan ortada iken ya gereğini yapın ya takımı düzeltin ya da çekin gidin demenin yanlışlığı nerde anlamadım. 3 ay dedik 5 ay dedik sezon ortası dedik sabrettik ama 1 yıl oldu..... 1 yılda bir şeyler yapabilmek için yeterli bir süredir...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim lafım hocaya deil. ha onnuda hataları var "oynamayan futbolcu yoktur oynatamayan hoca vardır " ama sezon ortası gelen elindeki kadrosu kısıtlı olan ve kondüsyon yüklenmemiş bi takımı başarıya ulaştıramazsınız. ancak 3-4 maç güzel oynayıp sonra barutları biter oyuncuların ( gs ve bjk maçları) gs maçından sonra demiştimki 2 çiçek açtı diye bahar geldi sanmayın ancak bazı polyannacı arkadaşlar hemen şampiyonluk türküleri söylemeye başladılar. işte sonuç ortada
yönetim olarak:
-elinizdeki iyi oyuncuları satıp (adem koçak , fatih, emrah vb) yerine iyi futbolcular koyamazsınız...
- tek kariyeri m. united galibiyeti olan lazaroniyi takıma getirirseniz....
-yıldız sözünü unutup istanbul bb nin ne kadar kazması varsa takıma monte ederseniz
-sezon ortasında t. direktör değişikliği yaparsanız...
başarısız sonuçlara zemin hazırlarsınız. hal böyle iken başarısızlık ayan beyan ortada iken ya gereğini yapın ya takımı düzeltin ya da çekin gidin demenin yanlışlığı nerde anlamadım. 3 ay dedik 5 ay dedik sezon ortası dedik sabrettik ama 1 yıl oldu..... 1 yılda bir şeyler yapabilmek için yeterli bir süredir...
Neyse gelelim senin maddelerinin inandırıcılığına...
--elinizdeki iyi oyuncuları satıp (adem koçak , fatih, emrah vb) yerine iyi futbolcular koyamazsınız...
(Sayın Hocam elindeki oyuncular iyi değilde Adem Koçak, Emrah benzeri oyuncular mı daha iyi, Balık hafızalı olmamızı Trabzonsporlulara değil Türklüğümüze bağlayarak bari Trabzonsporlulara hakaret etmeyelim.) )
Bu maddenin inandırıcılığa sıfır(0) verdim.
-tek kariyeri m. united galibiyeti olan lazaroniyi takıma getirirseniz....
(Yüzde yüz haklısın bu konuda, İNANDIRICILIK On(10) )
(Hocam i.b.b. den hatırladığıma göre bir kazma geldi bize, oda ne hikmetse bize gelmeden önce milli takım forması giymişdi.Milli takımdan adam almamak lazım hep kazma çıkıyor deseneBunun dışında Marcelinho, Trabzonspor'un çapına göre yıldızdır.Hayır yıldız değildir diyene kahkaha atarak gülerim.Buaraada Lazaroninin kariyerine bakmaya zahmet ediyorsan birde Marcelinho ya bak. İNANDIRICILIK Sıfır(0) )
--sezon ortasında t. direktör değişikliği yaparsanız
(Hocam bu kendi kendinle çelişirliktir.Bu maddeleri okurken batmandeki joker gibi oldum.Gülmekten herhalde bugün ağızım kulakta şekilde gezeceğim.Hocam madem sezon ortasında teknik direktör değiştirmesine karşısın neden şimdi hem yönetimi hem teknik direktörü istifaya çağırıyorsun.Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu...) İNANDIRICILIK Sıfır(0)
Sayın Blackseastorm, bu cümleler senin nezdinde bu zihniyetle olan kişilere yazılmıştır, üzerine alınma lütfen.Eğer yönetimi eleştirireceksek dürüst olacağız.Hepimiz başarı istiyoruz ama bazılarının daha değişik düşünceleri var bunları izliyor ve görüyoruz.Eleştireceksek, inandırıcılığı olan şeyleri eleştirelim
Yorum
-
sazman34
Niye işinize gelmedi galiba. Yalan mı. Bu oyuncuları kim aldı bu takıma. Tekke satıldı. Parası nerde. 20 trilyon borç nereden çıkıyor. Bunları sorgulamadan hoca gitsin. EE bir hoca gitti Doğan geldi ne oldu. Ne değişti. Doğan gitse ne değişecek. Herkes hatasının cezasını çekmeli, hesabını vermeli. Bu olay öyle basit değil Tolga kardeş. Biz hepimiz takımımızın şampiyon olmasını istemiyor uyuz? Hataları doğru görmek lazım. Takım taraftarı olalım, adam taraftarı değil.
Yorum
Yorum