Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cola turka ayın golü yarışması yapılıyo ama ne yazıkki biz 1 ayı aşkın süredir gol bile atamıyoruz...çok komik durumdayız ağlasakmı gülsekmi...
    BiZe HeRyER TrAbZoN !!!

Yorum

• İlk olarak lazmanyaq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sayın tayyip erdoğan seçimde yediğiniz darbenin öcünü başka şekilde alın lütfen ve NURİnizi de başımızdan alın ve defolun yeter artık yahu....
      albayrak aday olduğu zaman akp li başkan istemiyoruz demiştim bu sitede.o zaman bana atay aktuğ kastedilerek solcular yıktı bu kulübü akp çözüm olur denmişti.şimdi gelinen noktaya baktığımda yıkımı kimin yaptığını daha iyi görüyoruz dimi

biraz onurun varsa git başkan yıldızlarınıda limanınıda al git
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• evet yönetim ve ziya doğan defolsun gitsinn
        hepinizle bu konuda hemfikirim ama

geçen sene vahid hocanın söylediği çok güzel bir söz vardı.

yönetim gidiyo
        teknik direktör gidiyo
        futbolcular hep kalıyo

afedersiniz ama sanki o futbolcu müsvettelerinin hiç suçu yok
        bu takımı sıfırdan düşünmek lazım.

ya kendimi zor tutuyorum ama
        ne bu yönetim ne bu teknik ekip ne de bu karaktersiz futbolcular tükürüğümü bile haketmiyooo.

vardır elbet bir hesap zamanı..

Yorum

• Trabzonsporun değerlerine saldırmanın dayanılmaz hafifliğinde, bu kadar basit ve düz mantıkla biraraya gelmiş bir topluluktan ancak bu derece bir sinerji yaratılabilir. Spordan anlamayan, yönetimde ki görevi sadece kendini reklam etmek olan bazılarının bu kadar fütursuzca beyan vermeleri ise talihsizliğin tam kendisidir. Bunları burada tutanlarada sözümüz var ama sivrisinek saz misali..

Yorum

• ne zaman istifa edecek ziya dogan? hala etmedi mi? neyi bekliyor? kimi bekliyor?

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Can, kimin umurunda ki Trabzonspor'un sondan dördüncü olması. Onlar için varsa yoksa, tv ve gazete ekranlarından reklamlarının yapılması... Trabzonspor'u reklam aracı gören butür zihniyetler, ihalelerle ceplerini doldururken, bilmedikleri futbol konusunda da Trabzonspor'un parasını çar çur etmeyi görev biliyorlar...
              Paralı başkan fetişistleri, günah çıkarın günah...
              Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Paralı başkan fetişistleri, günah çıkarın günah...
                atay aktugu yiyen zihniyet şimdi nerde merak ediyorum!!
                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• bu takımı kuran,yanlış trasfer yapan,yanlış teknik direktör getirip sonra gönderen yönetim sıra sizde lütfen gidin artık yaaa.

Yorum

• yönetimi çok suçlamayın suçu var ama istifasını gerektiricek kadar deil

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi
                      geçen yıl akp li başkan istemiyorum dediğimde atay aktuğ u kastederek solculara sallayanlar nerdesiniz!!!
                      Hocam işi sağcı solcu olayına çekme. Mesele adamlık meselesi.

Atay Aktuğ da başarısızdı, Albayrak da başarısız. Albayrak'a sallamak için Aktuğ'u övmeye gerek yok. İki yanlış bir doğru etmez. Her şey ortada nasılsa...
                      Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Atay Aktuğ da başarısızdı, Albayrak da başarısız. Albayrak'a sallamak için Aktuğ'u övmeye gerek yok. İki yanlış bir doğru etmez. Her şey ortada nasılsa...
                        katılıyorum!!
                        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

EVet Ne Atay Aktuğ Yönetimi , nede albayrak yönetimi , ikiside başarısızdı. Aralarındaki tek fark Atay Aktuğ'un futboldan anlamasıydı.

Sayın Albayrak kerhen yüklenen bu onurlu görevi bir an önce bırakarak taraftrarı daha fazla üzmeyin. Sabrımız taştı artık , sizi yönetimde görmek istemiyoruz...
                          Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                          Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• bence yönetim teknik direktör ve futbolcular hepsi defolsun kimse kalmasın

tek çare kökten revizyondur ...

herkes istifa lütfen

bütün futbolcular da satılıktır bir alana bir bedava kampanyası da var ....

heveslenmeyin Yattara hariç
                            Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                            Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                            çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• öyle kolay defolmak yok.takımı düzlüğe çıkartmak boyunlarının borcu.şu anda kim gelir takımı yönetmeye.özkan sümer diycem.o da yönetmin bir çalışanı zaten şu an...
                              Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                              Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Hey gidi heeyyyyyy Sezon başlarken bu takıma futbolcu almanın gereksiz olduğunu, önemli olanın sahada olan 11 kişiye Trabzonsporlu Ruhu verebilmek olduğunu söylüyorduk. Ben demiştim demek istemiyorum ama Sivas maçını canlı seyrettim ve bu kadar kahır çektiğimi hatırlamıyorum. Adam geze geze İseyin in önünden geçiyor dur kimsin diyen yok. Gökdeniz topu almış gidiyor Nasrettin hoca misali kafasını bi kaldırıyor yanında kimse yok. Hasan adamın üstüne bastığı topa değil de adamın ayağına tekmeyi yapıştırıyo. Bu kadar RUHSUZLAR ordusunu hiç bi arada görmemiştim. Ben o sahadaki FUTBOLCU (demek gelmiyor içimden ama işte) LARIN yerinde olsam maç sonu formayı soyunma odasında bırakır dooru evin yolunu tutar bir daha da değil oynamak için seyretmek için dahi stada bile gitmezdim. Ama insanda ondan olacak biraz.Haaa başkan paran var biliyoruz alabiliyorsan o adamlara biraz TS ruhu alsana gücün yetiyorsa

Yorum

Yükleniyor...
                                X