cola turka ayın golü yarışması yapılıyo ama ne yazıkki biz 1 ayı aşkın süredir gol bile atamıyoruz...çok komik durumdayız ağlasakmı gülsekmi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz
Daraltma
X
-
İlk olarak lazmanyaq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayın tayyip erdoğan seçimde yediğiniz darbenin öcünü başka şekilde alın lütfen ve NURİnizi de başımızdan alın ve defolun yeter artık yahu....
biraz onurun varsa git başkan yıldızlarınıda limanınıda al gitTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
geronimo_61
evet yönetim ve ziya doğan defolsun gitsinn
hepinizle bu konuda hemfikirim ama
geçen sene vahid hocanın söylediği çok güzel bir söz vardı.
yönetim gidiyo
teknik direktör gidiyo
futbolcular hep kalıyo
afedersiniz ama sanki o futbolcu müsvettelerinin hiç suçu yok
bu takımı sıfırdan düşünmek lazım.
ya kendimi zor tutuyorum ama
ne bu yönetim ne bu teknik ekip ne de bu karaktersiz futbolcular tükürüğümü bile haketmiyooo.
vardır elbet bir hesap zamanı..
Yorum
-
Trabzonsporun değerlerine saldırmanın dayanılmaz hafifliğinde, bu kadar basit ve düz mantıkla biraraya gelmiş bir topluluktan ancak bu derece bir sinerji yaratılabilir. Spordan anlamayan, yönetimde ki görevi sadece kendini reklam etmek olan bazılarının bu kadar fütursuzca beyan vermeleri ise talihsizliğin tam kendisidir. Bunları burada tutanlarada sözümüz var ama sivrisinek saz misali..
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCan, kimin umurunda ki Trabzonspor'un sondan dördüncü olması. Onlar için varsa yoksa, tv ve gazete ekranlarından reklamlarının yapılması... Trabzonspor'u reklam aracı gören butür zihniyetler, ihalelerle ceplerini doldururken, bilmedikleri futbol konusunda da Trabzonspor'un parasını çar çur etmeyi görev biliyorlar...Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParalı başkan fetişistleri, günah çıkarın günah...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildigeçen yıl akp li başkan istemiyorum dediğimde atay aktuğ u kastederek solculara sallayanlar nerdesiniz!!!
Atay Aktuğ da başarısızdı, Albayrak da başarısız. Albayrak'a sallamak için Aktuğ'u övmeye gerek yok. İki yanlış bir doğru etmez. Her şey ortada nasılsa...Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam işi sağcı solcu olayına çekme. Mesele adamlık meselesi.
Atay Aktuğ da başarısızdı, Albayrak da başarısız. Albayrak'a sallamak için Aktuğ'u övmeye gerek yok. İki yanlış bir doğru etmez. Her şey ortada nasılsa...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam işi sağcı solcu olayına çekme. Mesele adamlık meselesi.
Atay Aktuğ da başarısızdı, Albayrak da başarısız. Albayrak'a sallamak için Aktuğ'u övmeye gerek yok. İki yanlış bir doğru etmez. Her şey ortada nasılsa...
Sayın Albayrak kerhen yüklenen bu onurlu görevi bir an önce bırakarak taraftrarı daha fazla üzmeyin. Sabrımız taştı artık , sizi yönetimde görmek istemiyoruz...Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
bence yönetim teknik direktör ve futbolcular hepsi defolsun kimse kalmasın
tek çare kökten revizyondur ...
herkes istifa lütfen
bütün futbolcular da satılıktır bir alana bir bedava kampanyası da var ....
heveslenmeyin Yattara hariçTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
Hey gidi heeyyyyyy Sezon başlarken bu takıma futbolcu almanın gereksiz olduğunu, önemli olanın sahada olan 11 kişiye Trabzonsporlu Ruhu verebilmek olduğunu söylüyorduk. Ben demiştim demek istemiyorum ama Sivas maçını canlı seyrettim ve bu kadar kahır çektiğimi hatırlamıyorum. Adam geze geze İseyin in önünden geçiyor dur kimsin diyen yok. Gökdeniz topu almış gidiyor Nasrettin hoca misali kafasını bi kaldırıyor yanında kimse yok. Hasan adamın üstüne bastığı topa değil de adamın ayağına tekmeyi yapıştırıyo. Bu kadar RUHSUZLAR ordusunu hiç bi arada görmemiştim. Ben o sahadaki FUTBOLCU (demek gelmiyor içimden ama işte) LARIN yerinde olsam maç sonu formayı soyunma odasında bırakır dooru evin yolunu tutar bir daha da değil oynamak için seyretmek için dahi stada bile gitmezdim. Ama insanda ondan olacak biraz.Haaa başkan paran var biliyoruz alabiliyorsan o adamlara biraz TS ruhu alsana gücün yetiyorsa
Yorum
Yorum