Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yahu başkan, sen bu adamla nasıl yan yana oturursun muahbbet edersin... biri bana şu kareyi açıklasın!

" SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      trabzonspora kupayi verecekseler fenere neden 45 milyon versinlerki???
      biraz matiksiz degil mi????

siz sike yaptiniz sampiyon trabzon ama yinede size 45 milyon verecegiz..
      Bu olaya yaklasim tarzi farkli.
      Fenerbahce neden dava acdi?
      Adamlar "bizi ihrac etme sekliniz" usulsüzdü diyor, beklemeliydiniz vs. diyor ve bu yüzden parayi istiyor. UEFA'ya acdiklari davada "biz sike yapmadik, paramizi verin" demiyorlar

Yani zorda olsa hakli cikma ihtimalleri var gibi.
      Ikisini birbirinden ayirabilirler, bize Kupamizi ve onlara Para verebilirler. Üzerinede fenerden birkac Puan cekerlerse UEFA ikna olabilir bence.
      Türkiyede isler böyle yürüyor maalesef! Sonunda kupayida zorla alacagiz ve aylarca böyle üzüldügümüz ile kalacagiz.
      En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 20:18.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Neden türk futbolu basarili degil????

cünkü bizde futbolu yönetenler adam degil...türkiyenin en büyük ückagitcilari yankesicileri hepsi türk futbolunda bulusmus kendi ceblerini nasil doldururlar telasinda...

Futbolu sporu onuru gururu serefi kim takar...

serefli fakir olacagina zengin ückagitci olmaktan yanalar
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Şike ile ilgili kararları 22 Marta kadar alacaklar.
          Bu,siyasi iradenin isteği diye algıladım.
          Yıldırım Demirören konuşmasında buna değindi.Ve öylesine söylenmediğini düşünüyorum.
          Siyasi irade 22 Marttaki (Fifa ya da Uefa toplantısı) toplantıda kararları almış olarak bulunmak istiyor.
          Mahkeme beklenmeyecek,çünkü emir siyasetten geliyor.
          Bunlara kalsa mahkemeyi bekleyelim diyerek olayı sulandırıp lehlerine çevirecekler ama Allah'tan bu toplantı Türkiye'de olacak.
          22 Marta kadar her şey netleşecek.
          Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
          Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
          Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O 45 Milyon Euro'yu nereden alacak? Tabiki milletin cebinden...Milletin parasi Fenere gidecek. Niye? Fener illegal yollara basvurdu diye.
            her hafta pfdk nin verecegi cezalardan alacaklar o parayi.

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şike ile ilgili kararları 22 Marta kadar alacaklar.
              Bu,siyasi iradenin isteği diye algıladım.
              Yıldırım Demirören konuşmasında buna değindi.Ve öylesine söylenmediğini düşünüyorum.
              Siyasi irade 22 Marttaki (Fifa ya da Uefa toplantısı) toplantıda kararları almış olarak bulunmak istiyor.
              Mahkeme beklenmeyecek,çünkü emir siyasetten geliyor.
              Bunlara kalsa mahkemeyi bekleyelim diyerek olayı sulandırıp lehlerine çevirecekler ama Allah'tan bu toplantı Türkiye'de olacak.
              22 Marta kadar her şey netleşecek.
              Hakkimizda Hayirlisi diyelim. Bundan sonra beklemekden baska caremiz yok.
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Vuracan kırbacı
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  her hafta pfdk nin verecegi cezalardan alacaklar o parayi.
                  Yani bizden alacaklar diyorsun

Yorum

• bizim medya nedense haftasonu yunanistanda yasananlardan hic bahsetmiyor. islerine gelmiyor besbelli. tek ümidim yine uefa ve fifa

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hakkimizda Hayirlisi diyelim. Bundan sonra beklemekden baska caremiz yok.
                      Evet,hakkımızda hayırlısı..
                      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Vuracan kırbacı
                        Cok sekerler yahu

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yani bizden alacaklar diyorsun
                          evet aynen öyle. hatta fenev maci icin seyircisiz cezasi yesek bile, o cezayi es gecip macta olay ciksin diye bekliyorlar 4 gözle.
                          en büyük cezayi o macta vereceklerdir

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet aynen öyle. hatta fenev maci icin seyircisiz cezasi yesek bile, o cezayi es gecip macta olay ciksin diye bekliyorlar 4 gözle.
                            en büyük cezayi o macta vereceklerdir
                            O mac varya o mac, tüm sezona bedel bence.
                            Bu serefsizlerin sampiyon olmamasi lazim, ne olursa olsun!

Yorum

• UEFA ve Fifa yakında tüpleri patlatır
                              Bu tüpler çakma
                              Çakma tüp icin süre veriyorum
                              En fazla uç ay
                              Herhalde en kısa süre gorev yapan Fenerasyon baskanı bu olur
                              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• demirörenin seçilmesiyle rezillik diz boyunuda aştı yazıklar olsun bu insanlara
                                işkenaz

Yorum

Yükleniyor...
                                X