İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Buna ne yorum yapalim???
Ben Baskanin o sibidi ile yan yana oturmasina kiziyorum ama nedenini bilmedigim icin fazla "abartmak" istemiyorum.
Bazen Protokoll vardir ve bunada uymalisin. O neticede orada istedigi gibi davranamaz, yerine göre "politik" olmasi gerekir. Yani biraz empati yapalim.
Yinede kandirildigina ve genel anlamda yalnis karar verdigine inaniyor ve istifaya davet ediyorum.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim o takımı kuran g.ünal transfer imza fotorafında belli kendi kandırma ee o zaman soruyorum nuri albayrak niye ibra edilmedi ben sadece çifte standarta karşıyım.ben borcun abartıldığını söyledim. yani borç her kulüpde olur
ben sadri şenerin geldiği süreçten beri başarılı olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefaruk özak demek istiyorsun heralde,nuri albayrağın ibra edilmeme sebebini nerden bileyimben borcun abartıldığını söyledim. yani borç her kulüpde olur
ben sadri şenerin geldiği süreçten beri başarılı olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
Gayse'de yan cizdi. Tek dik duran Kulüb Bursaspor oldu. Helal olsun..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'a kupa
Fenerbahce'ye 45 milyin euro + Ligden dusmeme
Gs'ye Avrupa'ya gitme garantisi.
Besiktas'a en buyuk kiyagi hibe oldu.Demiroren'in icraatleri boyle olur.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGayse'de yan cizdi. Tek dik duran Kulüb Bursaspor oldu. Helal olsun..Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolurmu oyle deme ama sonra yalaka oluryorsun forumdaİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Her şeyden geçtim. Kupaymış, fenermiş, düşmeymiş...
Şu Demirören denen adamın türk futbolunun başına geçtiği bir ülkede ne konuşsak hikaye. Sadri başkan onu yapmış bunu yapmış hepsi teferruat, büyük resme bakın.
Elveda Türk futbolu. Söylenecek söz bu...Bir daha Milli takım, Trabzonspor dahil kıyınızdan köşenizden geçersem iki olsun.
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'a kupa
Fenerbahce'ye 45 milyin euro + Ligden dusmeme
Gs'ye Avrupa'ya gitme garantisi.
Besiktas'a en buyuk kiyagi hibe oldu.Demiroren'in icraatleri boyle olur.
biraz matiksiz degil mi????
siz sike yaptiniz sampiyon trabzon ama yinede size 45 milyon verecegiz..1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehani şu yiyosa meydana gelin falan diyen delikanlı bursalılarmı ?
haklısınız
Yorum
Yorum