Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yani büyük takımların borcu olur zaten. bu borç meselesini niye abartıyorsunuz ?

barcelona bile borç batağı içinde

borç o kadar fazla bir miktar değilki zaten ? siz şişiriyorsunuz.

o takımı kuran sadri şenerdir, oyuncuların gitmesinde sadece onun suçu olduğunu sanmıyorum.
    kardeşim o takımı kuran g.ünal transfer imza fotorafında belli kendi kandırma ee o zaman soruyorum nuri albayrak niye ibra edilmedi ben sadece çifte standarta karşıyım.

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Buna ne yorum yapalim???
      Ben Baskanin o sibidi ile yan yana oturmasina kiziyorum ama nedenini bilmedigim icin fazla "abartmak" istemiyorum.
      Bazen Protokoll vardir ve bunada uymalisin. O neticede orada istedigi gibi davranamaz, yerine göre "politik" olmasi gerekir. Yani biraz empati yapalim.

Yinede kandirildigina ve genel anlamda yalnis karar verdigine inaniyor ve istifaya davet ediyorum.
      biz istediğimiz kadar davet edelim o davete icabet edeceğini sanmıyorum...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kardeşim o takımı kuran g.ünal transfer imza fotorafında belli kendi kandırma ee o zaman soruyorum nuri albayrak niye ibra edilmedi ben sadece çifte standarta karşıyım.
        faruk özak demek istiyorsun heralde,nuri albayrağın ibra edilmeme sebebini nerden bileyim ben borcun abartıldığını söyledim. yani borç her kulüpde olur

ben sadri şenerin geldiği süreçten beri başarılı olduğunu düşünüyorum.

Yorum

faruk özak demek istiyorsun heralde,nuri albayrağın ibra edilmeme sebebini nerden bileyim ben borcun abartıldığını söyledim. yani borç her kulüpde olur

ben sadri şenerin geldiği süreçten beri başarılı olduğunu düşünüyorum.
          bak ne güzel cevap verdin kardeşim işte bu yüzden sadri şener gitmeli çünkü bazı kişlere nederse onu yapıyor ve buda olmuyor. şimde benim çıkmam lazım istersen özelden mesaj yazabilirsin.

Yorum

• Gayse'de yan cizdi. Tek dik duran Kulüb Bursaspor oldu. Helal olsun..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor'a kupa
              Fenerbahce'ye 45 milyin euro + Ligden dusmeme
              Gs'ye Avrupa'ya gitme garantisi.
              Besiktas'a en buyuk kiyagi hibe oldu.Demiroren'in icraatleri boyle olur.
              O 45 Milyon Euro'yu nereden alacak? Tabiki milletin cebinden...Milletin parasi Fenere gidecek. Niye? Fener illegal yollara basvurdu diye.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gayse'de yan cizdi. Tek dik duran Kulüb Bursaspor oldu. Helal olsun..
                olurmu oyle deme ama sonra yalaka oluryorsun forumda
                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Sadri Şener in yapacagı en iyi icraat istifa etmek olur. Baskan bu şike sorusturmasindaki korkaklığını hiç bir zaman unutmayacağım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Hala Bursa gese diyorsunuz yahu.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      olurmu oyle deme ama sonra yalaka oluryorsun forumda
                      Gercekler acidir.

Yorum

• fenerin CAs dan çekilmek istediğini UEFA nın kabul etmediğini duymuştum. Birileri yalandan ayak yapıyor.
                        https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• Her şeyden geçtim. Kupaymış, fenermiş, düşmeymiş...

Şu Demirören denen adamın türk futbolunun başına geçtiği bir ülkede ne konuşsak hikaye. Sadri başkan onu yapmış bunu yapmış hepsi teferruat, büyük resme bakın.

Elveda Türk futbolu. Söylenecek söz bu...Bir daha Milli takım, Trabzonspor dahil kıyınızdan köşenizden geçersem iki olsun.

Yorum

• hani şu yiyosa meydana gelin falan diyen delikanlı bursalılarmı ?

haklısınız

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor'a kupa
                              Fenerbahce'ye 45 milyin euro + Ligden dusmeme
                              Gs'ye Avrupa'ya gitme garantisi.
                              Besiktas'a en buyuk kiyagi hibe oldu.Demiroren'in icraatleri boyle olur.
                              trabzonspora kupayi verecekseler fenere neden 45 milyon versinlerki???
                              biraz matiksiz degil mi????

siz sike yaptiniz sampiyon trabzon ama yinede size 45 milyon verecegiz..
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

hani şu yiyosa meydana gelin falan diyen delikanlı bursalılarmı ?

haklısınız
                                Kardeşim konuyla bunun bir alakası var mı? Bursaspor yönetimi bu süreçte güzel bir duruş sergiledi. Bizde bunun doğru olduğunu söylüyoruz. Bunda gocunacak bir şey yok.

Yorum

Çalışıyor...
                                X