Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum yapmak istemiyorum . YÖNETİM İSTİFA ET !
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• tek başlık bekliyorum

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Azıcık sabır
        bu gece bekliyoruz renkdaş yoksa gözüme uyku girmez aciliyetindenbir doping bekliyorum sizden

Yorum

• Aylardır forumdan uzaktayım. Şöyle geçerken bir uğrayayım dedim; ama demez olaydım. Bütün bu yazılıp söylenenler dünya çapında bir kamera şakası değilse ne denir ki?
          Düşmana ne hacet...
          PSVenk bunlar...

Yorum

• Biz hakkimizi yiyorlar, 3 ezikleri kolluyorlar derken demekki bosuna hayiflaniyormusuz.

Yönetimimiz bizi atesin kucagina atiyorsa bundan sonra ömur boyu adaletli bir tff beklemeyelim.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu gece bekliyoruz renkdaş yoksa gözüme uyku girmez aciliyetindenbir doping bekliyorum sizden
              O kadar sürmez..
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Azıcık sabır
                Cenaze haberi almış gibiyim. Boğazıma bir şeyler düğümlendi, yutkunmakta bile zorlanıyorum...

Yorum

• içimden gelenleri buraya yazmak istiyorum ama öbur yandanda onursuz kişiliksiz insan olmayan kişiler yüzünden ceza almayayım dedim bunların yüzüne tukursen YARABBİ ŞÜKÜR derler utanıyorum sizin gibi yönetimden sizin gibi başkandan o kupayı alın ............musait bir yere koyun

Yorum

• Aslına bakarsanız aylardır yanılıyor olmak için, duyduklarımın yanlış çıkması için dua ediyordum, ama maalesef hepsi doğruymuş...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aslına bakarsanız aylardır yanılıyor olmak için, duyduklarımın yanlış çıkması için dua ediyordum, ama maalesef hepsi doğruymuş...
                      Duyduklarınız??

Yorum

• Senol Gunes baskan olmali

Yorum

• Şike başlığında aylarca artislik yapanlar nerde?En büyük Trabzonsporlular,her eleştiride niyet okuyuculuğu yapan,Trabzonsporlu sorgulaması yapanlar nerde?Saatlerdir 17 sayfa ilerledik.Bu kadar mı tepkiniz,mangalda kül bırakmayanlar.Böyle zamanda gelin de iki çift laf edin...

Demiröreni destekleyen yönetim de,yönetime gerektiği tepkiyi göstermezse taraftar da suçludur.Bu forumun yıkılması gerekti şimdi,nerdesiniz?

Yorum

• Yeteeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr Sadri Şeneeeeeerrrrrrr Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Başkan ve saygıdeğer yönetim İSTİFA GURURSUZ ONURSUZ KİŞİLER

Yorum

• şenol hocadan istifa bekliyorum
                                bu yönetimle artık yanyana olmaz
                                birkaç saate açıklar herhelde

Yorum

Çalışıyor...
                                X