Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen kimsin de akıl veriyorsun buradakilere yahu.
    Yaşına, başına bak biraz.
    Yorumunu yazarsın, ''siz kimsiniz'' falan gibi yorumlar büyük gelir sana.
    akıl veriyorum ?

yazdıklarımı bidaha oku istersen,

Yorum

• H.Ulusoy gsli, Mehmet Ali Aydinlar fbli ve Demirören bjkli. Demirören besiktasta baskanlik yapmis adam bjkli hangi mantikla tff baskani olur? Tff baskani herkese esit davranmaya mecbur degil mi? Simdi Demirörenden nasil beklersin bunu? Böyle sacmalik olmaz. Sadri Senerde bunlara ayak uydu ya...

Devam devam futboldan sogudum zaten az kaldi bütün iliskemi kesicegim futbolla.
      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        canım kardeşim sana bir soru sadri şenerin neresi başarılı bana onları sayarmısın
        anlamak için, nuri albayrak dönemi ve sadri şener dönemini karşılaştırmak yetiyor .

Yorum

• Ahmet Ağaoğluuuuu gel artık otur şu koltuğaa

Yorum

• Ali Koç : CAS davası namus meselemizdir geri çekmeyeceğiz.

Kaynak Facebok..

Böyle dediğine göre Tüp kafa gercekten geri çekin demiştir..İyide tüpçüye destek verenler neden böyle birşey diyor.Neler dönüyor ulan.Gelçi böyle birşey dediğine inanmıyorum Ali koç'un.
            En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 19:21.

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali Koç : CAS davası namus meselemizdir geri çekmeyeceğiz.

Kaynak Facebok..

Böyle dediğine göre Tüp kafa gercekten geri çekin demiştir..İyide tüpçüye destek verenler neden böyle birşey diyor.Neler dönüyor ulan.Gelçi böyle birşey dediğine inanmıyorum Ali koç'un.
              kaynak sağlammış

dediğin gibi o teklifi , ali k.oç havada kapar

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Koç : CAS davası namus meselemizdir geri çekmeyeceğiz.

Kaynak Facebok..

Ali kocta güya erkeklik tasliyor zibidi.... Namus meselesiyle sorun yok fenerliler nasil olsa namussuz...
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  anlamak için, nuri albayrak dönemi ve sadri şener dönemini karşılaştırmak yetiyor .
                  kardeşim nuri albayrak döneminde borç ne kadardı adamlar 2 hafta bir denetim geçirdiklerini borçlanma konusunda başını yiyen bir grup olduğunu biliyormuydun ve mali yönden ibra etmediklerini biliyorsun dimi diyeceksin ki sadri şener takım kurdu hayır kardeşim bazı güçlerin yardımı ve istekleri sayesinde bu takım kuruldu ve neticesinde o takımı sadri şener tamamıyla bozdu soruyorum albayrak yönetimini 3 katı fazla borç yapan sadri şener aynı menjerden yabancıları alan sadri şener hangi yüzle ibra edilcek sen bana onun cevabını ver kardeşim

Yorum

• Bu oyuncular geçen sezon ne için mücadele etti ? Yazık değil mi, canı pahasına mücadele eden bu insanlara ?
                    Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Türk futbolunun bittiği andır

Yorum

• Trabzonspor'a kupa
                        Fenerbahce'ye 45 milyin euro + Ligden dusmeme
                        Gs'ye Avrupa'ya gitme garantisi.
                        Besiktas'a en buyuk kiyagi hibe oldu.Demiroren'in icraatleri boyle olur.

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardeşim nuri albayrak döneminde borç ne kadardı adamlar 2 hafta bir denetim geçirdiklerini borçlanma konusunda başını yiyen bir grup olduğunu biliyormuydun ve mali yönden ibra etmediklerini biliyorsun dimi diyeceksin ki sadri şener takım kurdu hayır kardeşim bazı güçlerin yardımı ve istekleri sayesinde bu takım kuruldu ve neticesinde o takımı sadri şener tamamıyla bozdu soruyorum albayrak yönetimini 3 katı fazla borç yapan sadri şener aynı menjerden yabancıları alan sadri şener hangi yüzle ibra edilcek sen bana onun cevabını ver kardeşim

yani büyük takımların borcu olur zaten. bu borç meselesini niye abartıyorsunuz ?

barcelona bile borç batağı içinde

borç o kadar fazla bir miktar değilki zaten ? siz şişiriyorsunuz.

o takımı kuran sadri şenerdir, oyuncuların gitmesinde sadece onun suçu olduğunu sanmıyorum.

Yorum

• angutta kuslar hasan ucuncunun bize gol atip ellerni basinin arasina koyup sevinmemesini yorumluyor az beyin olsa bu olaydan cok sey cikarirlar ama yok
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Buna ne yorum yapalim???
                              Ben Baskanin o sibidi ile yan yana oturmasina kiziyorum ama nedenini bilmedigim icin fazla "abartmak" istemiyorum.
                              Bazen Protokoll vardir ve bunada uymalisin. O neticede orada istedigi gibi davranamaz, yerine göre "politik" olmasi gerekir. Yani biraz empati yapalim.

Yinede kandirildigina ve genel anlamda yalnis karar verdigine inaniyor ve istifaya davet ediyorum.
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                angutta kuslar hasan ucuncunun bize gol atip ellerni basinin arasina koyup sevinmemesini yorumluyor az beyin olsa bu olaydan cok sey cikarirlar ama yok
                                bukadar gerizekalı bi topluluk olamaz geçen yıl ankaragücü maçında gabriç bize golu attı belkide şampiyonluk gitti bu hafta eski topçumuz bize golü attı büyük yara aldık... birde onların eski yada kiralık topçularının yaptıklarına bakalım... sanki bütün mallar birlik olup antuya toplanmış gibi...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Çalışıyor...
                                X