Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    haksız olan taviz verir haklı olduğuna eminsen taviz vermezsin çünkü hak senindir
    Haklisin. 100% katiliyorum.

Keske taviz vermeseydik ama en azindan iyi bir sey icin taviz veriyoruz, bunuda unutmayalim.

İlk olarak bdrmv08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu süreçte herkesin bir duruşu vardır. Bir tek Trabzonspor'un yok. Hoşumuza gitmese de, hiç etikl olmayan bir duruş olsa da FB'nin bir duruşu var. Hiç boşuna terslenmeyelim. Şu süreçte taraftarın istediği tarzda duruşu GS ve Bursa göstermiştir. Tek duruşu olmayan ve her gün sağa sola savrulan kulüp ise Trabzonspor. tabi ki yönetim bazında. Bardağın dolu tarafında tutarsızlık, teslimiyet, pislik değirmenin su taşımak var. 3 gün önce takımına iftira atanların suratına tükürmek yerine yanında oturmak var. Bardağın dolu tarafına bakın bakın gururlanın madem öyle.
    Bana FB durusundan bagsetmeyin Allah askina.
    Ali Kocun bizi küme düsüren, yok düsürmeyin, biz öyle bir sey demedik, 58 madde degissin, degismesin vs.

Bize gelince.

Yukarda alintiladigim arkadasin dedigine geliyorum. Simdiye kadar hak bizimdi zaten, sesimizi cikarmadik o yüzden. Bence gayet güzel bir durusumuz vardi, taa ki Demirlreni destekleyene kadar.
    GS ve Bursa gibi seyirciye oynamadik. Cikarcilik yapmadik.

Yorum

• İlk olarak bdrmv08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet. O görseli bize de uyarlamak mümkün.
      FB'nin değişmez duruşu var dediniz de o yüzden yazdım.

Yorum

• Bir de bardağın dolu tarafının neyle dolu olduğuna baksak iyi olur?

Yorum

• Bursasporun yerinde ben olsam Şampiyonluk kupası ve Şampiyonluk primi,şampiyonlar ligi primi isterim.
          Şike Yapan FB ye ödül verilecek
          FB nin şike yaptığını Etik kurulu raporunda belirtecek.
          FB yi kurtarmak için 16-17 kulüp Tüpçüyü destekleyecek.
          Bursanın Günahı ne
          Trabzon böyle bir ödemeye itiraz edemez Çünkü oy verdi.
          Bursasporun hertürlü İtiraz hakkı var.
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            FB'nin değişmez duruşu var dediniz de o yüzden yazdım.
            Değişmez duruşu var demedim. Etik olmayan bir duruşu var dedim. Ama bir duruşu var. Trabzonspor yönetiminin bir duruşu yok. Bir gün öyle bir gün böyle. İşte onun için FB ile aynı adayı da destekliyorsun, Cumartesi günü sitenden saydırdığın adamın yanında oturup şirinlik de yapıyorsun.

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haklisin. 100% katiliyorum.

Keske taviz vermeseydik ama en azindan iyi bir sey icin taviz veriyoruz, bunuda unutmayalim.

Bana FB durusundan bagsetmeyin Allah askina.
              Ali Kocun bizi küme düsüren, yok düsürmeyin, biz öyle bir sey demedik, 58 madde degissin, degismesin vs.

Bize gelince.

Yukarda alintiladigim arkadasin dedigine geliyorum. Simdiye kadar hak bizimdi zaten, sesimizi cikarmadik o yüzden. Bence gayet güzel bir durusumuz vardi, taa ki Demirlreni destekleyene kadar.
              GS ve Bursa gibi seyirciye oynamadik. Cikarcilik yapmadik.
              kardeş taviz verdik tamam bunlara tutacaklarının garantisi yok birde şikecilerin bile biz kadar taviz vermediler vermezler. ayrıca taviz tavizi getirir.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fenerbahce'de... destek olacak?!
                fenerbahçe uefa ile diyalog kurmayı vaad eden tek adaya bel bağladı.

ama diyaloğun olacağı kesin değil, olsa da sonuç alacağı kesin değil.

fenerbahçe de, uefa da, tff de yapılan şikenin bilincinde bence. cezayı hafifletme düşüncesi var tff ve fb de. uefa ne diyecek hepimiz görücez.
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak bdrmv08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Değişmez duruşu var demedim. Etik olmayan bir duruşu var dedim. Ama bir duruşu var. Trabzonspor yönetiminin bir duruşu yok. Bir gün öyle bir gün böyle. İşte onun için FB ile aynı adayı da destekliyorsun, Cumartesi günü sitenden saydırdığın adamın yanında oturup şirinlik de yapıyorsun.
                  Hoşumuza gitmese de, hiç etikl olmayan bir duruş olsa da FB'nin bir duruşu var.

Böyle demişsiniz işte.

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fenerbahçe uefa ile diyalog kurmayı vaad eden tek adaya bel bağladı.

ama diyaloğun olacağı kesin değil, olsa da sonuç alacağı kesin değil.

fenerbahçe de, uefa da, tff de yapılan şikenin bilincinde bence. cezayı hafifletme düşüncesi var tff ve fb de. uefa ne diyecek hepimiz görücez.
                    - fb, UEFA/TFF karsi yürüttügü davayi geri cekecek
                    - UEFA yumusayacak ve fazla yüklenmeyecek
                    - TFF fb'ye tazminat ödeyecek
                    - herkez, bizim yönetim vs. sevinecek
                    - hicbirsey olmamis gibi devam edecek

olacagi budur
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bize İftira Atan Adamla Yan Yana

Muhabbet Sohbet

Kolay Gelsin
                      hem gülüp hem laf koymuyorsa bende ne olayım

Yorum

• İyi bir şey için taviz vermek mi? Anladım galiba, genç kızın kardeşini okutmak için kendini satmasına benziyor olmalı.
                        Kupa için onurumuzu, yöneticilerin çıkarları için TS'u satıyoruz.
                        Piyasaya düştük resmen.
                        En son poetricus tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 16:16.

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Mavili burdan geçecek" türkülü bir görselimiz vardı forumun girişinde, hatırlıyor musunuz?
                          aynen.

bu muydu fenerin duruşu?? Demirören desteklendi diye nerdeyse "şikeci" yapacak takımı bizim taraftar.

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kardeş taviz verdik tamam bunlara tutacaklarının garantisi yok birde şikecilerin bile biz kadar taviz vermediler vermezler. ayrıca taviz tavizi getirir.
                            Garantisi yok dogru.

Ama misal Aksuyu yada Haciosmanoglunu destekleseydik ne olacakti?

O zaman iste bir seyin garantisini mi almis olacaktik?

Simdi en azindan alabildigimiz kadar söz aldik, gerceklesir, gerceklesmez kimse bilemez, ama en azindan bu ihtimali aldik. Yoksa neden taviz versin baskan? Anladigim kadariyla 3 kisi sokmusuz TFFye. Kurularin hic biri degismeyecek (etik kurulu dahil). Ayrica UEFA kritelerine göre davranacak Demirören (tabi inanirsan). Aslinda tam bekledigimiz her seyi karsiliyor.

Tek sorun FB de ayni adama bel baglamasi, ki durusumuzdaki sorun burdan kaynaklaniyor.

Yorum

• tff, davanın sonucuna ve haklı olup olmadığına bakmadan para ödeyecekse; o zaman geçen sezonun şampiyonluğu,şampiyonluk primi,borsada uğranılan olası gelir kaybı ve manevi zararlardan dolayı hemen tff'ye yüklü bir tazminat davası açalım, geri çekilmesi için para ödesinler.

böyle bir saçmalık ne duydum ne de gördüm...
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Çalışıyor...
                                X