Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizde diyoruz ki biz tavizle şampiyon olmak istedek 27 sene beklemzdik, biz önce duruş sonra şampiyonluk istiyorz, okey?
    Katiliyorum.

Durus sergiledik zaten.

Onca seye ragmen bizimkiler gecen yil köpeklesmemis.
    Hirsizliga yönelmemisler.

Ve zaten sampiyon olduk.

Bu sene ise bu durusun bir anlama olmasi icin elde tutulur bir sey almamiz lazim, yoksa hepsi bosa gidecek.

Bu tarafindan bakalim olaya.
    En son leavemealone tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 15:56.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neyi aldin?

Deli olacam ya ...bu saaten sonra bir b..k alamassin.
      Seviyen süpermiş hocam, teşekkürler.
      Etik kurlu raporu değiştirilemeyecek. bundan ne anlıyosan öyle birşey işte, boşver.
      Trabzonspor

Yorum

• ya sallayin yaa aylardir bosa yaziyoruz bosa konusuyoruz tartisiyoruz
        durusumuz yok bu kadar basit, böyle is ucuna geldigi zaman parliyoruz sadece, gerçi o da hikaye dün gördük staddaki parali askerleri, çitlari çikmadi
        kafa yormaya degmez, Trabzonspor da camia da taraftar da uykuya dalmis belli ki, ne zaman uyanir bilinmez......
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Davamız yok demedi.
          Kan davamız yok dedi!
          Adam çıkıp aramızda kan davası var diyemezdi zaten!
          Futbolda zaten Kan Davasi olmaz ve olmamali.
          Burada hakli tabi.
          Ben dava diye okumusum yada aklimda öyle kalmis, özür dilerim.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tüpçü İlk Tüpü patlatmaya hazır
            FB CAS davasını çekerse 45 milyon euro tazminatı FENERASYON olarak ödeyecekmiş.
            sanki babasının parasını ödüyor.
            Türk futbolu batacak
            sonra FC şikeciler ne diyecek biliyor musun; bakın federasyon bizi haklı gördü bize tazminatımız verdi, haklı olmasak bunu bize öderlermiydi, kupayı vermeyiz diyecekler tıpkı maa yaptıkları gibi, cas dan dava cekme rüşveti olduğunu inkar edecekler o cok sevgili dürüst, parayla satıl alınmayan yalaka olmayan medya ile birlikte
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teker teker gelin, hepinize yetisemiyorum .

Surda iki seyi ayirmamiz gerek.

Hic bir takim bir durus sergileyememistir. Ne Bursa, ne GS ne biz.

Bizimkilerin yaptigini bir TS taraftari olarak kabullenemiyorum.

Burda örnek vermistim: Zamaninda Fatih Sultan Mehmet, Istanbulu feth etmeden önce, gidip Iranlilara ve sirplara taviz vermis, Istanbulu ele gecirdigimiz zaman arkamizdan vurulmayalim diye.
              Dünya maalesef böyle isliyor.

TS yönetimi taviz vermistir. Iyi bir sey icin taviz vermistir.

Hani burda bazilarimiz diyor ya, Aziz Yildirima helal olsun diye. Adam FB icin ne pislikler yapmis diye. Resmen hirsizlik yaptigi halde helal olsun diyenler vardi.
              Bizim baskan hirsizlik yapmiyor, hakkini alabilmek icin gururlarini ezdirmek pahasina bile olsa savasiyor.

Hep kötü, hep kötü, bardagin birde dolu tarafina bakin.
              Şu süreçte herkesin bir duruşu vardır. Bir tek Trabzonspor'un yok. Hoşumuza gitmese de, hiç etikl olmayan bir duruş olsa da FB'nin bir duruşu var. Hiç boşuna terslenmeyelim. Şu süreçte taraftarın istediği tarzda duruşu GS ve Bursa göstermiştir. Tek duruşu olmayan ve her gün sağa sola savrulan kulüp ise Trabzonspor. tabi ki yönetim bazında. Bardağın dolu tarafında tutarsızlık, teslimiyet, pislik değirmenin su taşımak var. 3 gün önce takımına iftira atanların suratına tükürmek yerine yanında oturmak var. Bardağın dolu tarafına bakın bakın gururlanın madem öyle.

Yorum

• ya sallayin yaa aylardir bosa yaziyoruz bosa konusuyoruz tartisiyoruz
                durusumuz yok bu kadar basit, böyle is ucuna geldigi zaman parliyoruz sadece, gerçi o da hikaye dün gördük staddaki parali askerleri, çitlari çikmadi
                kafa yormaya degmez, Trabzonspor da camia da taraftar da uykuya dalmis belli ki, ne zaman uyanir bilinmez............
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Etik Kurulu raporu degismeyecek diye garanti verdimi Demirören?
                  Böyle bir aciklama yaptimi?
                  1 saattir trt 3 ü dinliyorum, orda bundan bahsedildi, ki mantıklısı da bu.
                  Aksini siz iddia edebilir misiniz?
                  O etik kurlu raporunda BJK nin de şike yapmadığı yazıyor. Sizce Demirören bunu göze alır mı?
                  Trabzonspor

Yorum

• ülkemizde şike yaparak, teşvik vererek şampiyon olmanın değeri 45 milyon eurodur. yeni tff yılın en büyük şikecisi ödülünü verecek.

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 saattir trt 3 ü dinliyorum, orda bundan bahsedildi, ki mantıklısı da bu.
                      Aksini siz iddia edebilir misiniz?
                      O etik kurlu raporunda BJK nin de şike yapmadığı yazıyor. Sizce Demirören bunu göze alır mı?
                      Bu acidan bakdiginizda bu dogru cikabilir ama resmi bir aciklama olmadan ben temkinli yaklasmamizi öneriyorum.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sonra FC şikeciler ne diyecek biliyor musun; bakın federasyon bizi haklı gördü bize tazminatımız verdi, haklı olmasak bunu bize öderlermiydi, kupayı vermeyiz diyecekler tıpkı maa yaptıkları gibi, cas dan dava cekme rüşveti olduğunu inkar edecekler o cok sevgili dürüst, parayla satıl alınmayan yalaka olmayan medya ile birlikte
                        aynen öyle önce eksi puana razı ettiler sonrada tazminata sonra sıra gelcek kupaya

Yorum

• İlk olarak bdrmv08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ... Hoşumuza gitmese de, hiç etikl olmayan bir duruş olsa da FB'nin bir duruşu var.
                          "Mavili burdan geçecek" türkülü bir görselimiz vardı forumun girişinde, hatırlıyor musunuz?

Yorum

• Şuraya yazıyorum şu taraftara "Lanet olsun kupamızı verin de ne halt yerseniz yiyin" dedirtecekler ...

Ama üzgünüm artık kupa da gelmeyecek ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Mavili burdan geçecek" türkülü bir görselimiz vardı forumun girişinde, hatırlıyor musunuz?
                              Evet. O görseli bize de uyarlamak mümkün.

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Etik kurlu raporu değiştirilemeyecek. bundan ne anlıyosan öyle birşey işte, boşver.
                                Fenerbahce'de böyle bir ise destek olacak?!
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

Çalışıyor...
                                X