Benim anlamadığım Mecnunla Sadri nin sohbet edişi!!!Bukadar basiretsiz bir başkanımız olamaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki.. bizim fenerbahce'ile olan sikintimiz? Biz sIkintIli oldugumuz bir camia'ile nasil oluyor'da bir yolda yürüyoruz?
aşırı duygusallığa gerek yok.
etik kurulu raporu değişmiyor.
2 adamımız yönetime girdi.
istediğimizi almadık mı bir ben mi yanılıyorum yavTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeker teker gelin, hepinize yetisemiyorum.
Surda iki seyi ayirmamiz gerek.
Hic bir takim bir durus sergileyememistir. Ne Bursa, ne GS ne biz.
Bizimkilerin yaptigini bir TS taraftari olarak kabullenemiyorum.
Burda örnek vermistim: Zamaninda Fatih Sultan Mehmet, Istanbulu feth etmeden önce, gidip Iranlilara ve sirplara taviz vermis, Istanbulu ele gecirdigimiz zaman arkamizdan vurulmayalim diye.
Dünya maalesef böyle isliyor.
TS yönetimi taviz vermistir. Iyi bir sey icin taviz vermistir.
Hani burda bazilarimiz diyor ya, Aziz Yildirima helal olsun diye. Adam FB icin ne pislikler yapmis diye. Resmen hirsizlik yaptigi halde helal olsun diyenler vardi.
Bizim baskan hirsizlik yapmiyor, hakkini alabilmek icin gururlarini ezdirmek pahasina bile olsa savasiyor.
Hep kötü, hep kötü, bardagin birde dolu tarafina bakin.BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen onun yorum demirören son konuşmayı yapmadan 1-2 dakika önce fbtv nin şubesi ntvspora verdiği röportaj, bir araştır bak, kendim duydum dinledim hatta iyi dileklerimi ilettiğim bir andı
Sen yapabiliyorsan bir araştır aksini, aydınlat bizi o zaman.
Yorum
-
İlk olarak muratfındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealdığım son duyumlara göre sadri şenerin demirörene destek vermesini sayın başbakanımız istemiş.karşılığında kupa sözünü ve yönetime iki asıl üye almasını istemiş.futbolda yeni bir kaos çıkmasın diye galatasarayın bile ata aksu dan vaz geçip en çok eleştri yaptığı demirörene ibreyi çevirmesi bunun çok açık ve net örneğidir.siyasi kanat başından beri bu olayın içerisindedir. fenerbahçe kanadında ise cas taki davalarını geri çekecekler,tff fenerbahçeye 45 trilyon ödeyecek ve buyıl avrupa kupalarına katılamıycak.küme düşme olmıycak puan silme karara bağlanacak tff etik kurulu ve disiplin kurulu aynen kalacak ve kupamız bir ay içinde kesin gelecek ..
Yorum
-
Tüpçü İlk Tüpü patlatmaya hazır
FB CAS davasını çekerse 45 milyon euro tazminatı FENERASYON olarak ödeyecekmiş.
sanki babasının parasını ödüyor.
Türk futbolu batacakSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin Baskanin "Fenerbahce ile aramizda dava yok" diyor
Kan davamız yok dedi!
Adam çıkıp aramızda kan davası var diyemezdi zaten!Hamiş
Yorum
-
İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam ikinci bir yol var mı? oyların %99 u aynı adama gitti işte. gs bjk altay vs vs hangisi hangi yolda, herkes kozunu oynadı.
istediğimizi almadık mı bir ben mi yanılıyorum yav
Deli olacam ya...bu saaten sonra bir b..k alamassin.
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam ikinci bir yol var mı? oyların %99 u aynı adama gitti işte. gs bjk altay vs vs hangisi hangi yolda, herkes kozunu oynadı.
istediğimizi almadık mı bir ben mi yanılıyorum yav
Böyle bir aciklama yaptimi?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
45 milyon euroyu feybe'ye ödemek ne hakla? Sanki soygun yapıyorlar yuh!
Dedikodu olduğunu umuyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum