Yorum yapmak istemiyorum . YÖNETİM İSTİFA ET !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAzıcık sabır
Yorum
-
İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu gece bekliyoruz renkdaş yoksa gözüme uyku girmez aciliyetindenbir doping bekliyorum sizdenBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAzıcık sabır
Yorum
-
içimden gelenleri buraya yazmak istiyorum ama öbur yandanda onursuz kişiliksiz insan olmayan kişiler yüzünden ceza almayayım dedim bunların yüzüne tukursen YARABBİ ŞÜKÜR derler utanıyorum sizin gibi yönetimden sizin gibi başkandan o kupayı alın ............musait bir yere koyun
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslına bakarsanız aylardır yanılıyor olmak için, duyduklarımın yanlış çıkması için dua ediyordum, ama maalesef hepsi doğruymuş...
Yorum
-
Şike başlığında aylarca artislik yapanlar nerde?En büyük Trabzonsporlular,her eleştiride niyet okuyuculuğu yapan,Trabzonsporlu sorgulaması yapanlar nerde?Saatlerdir 17 sayfa ilerledik.Bu kadar mı tepkiniz,mangalda kül bırakmayanlar.Böyle zamanda gelin de iki çift laf edin...
Demiröreni destekleyen yönetim de,yönetime gerektiği tepkiyi göstermezse taraftar da suçludur.Bu forumun yıkılması gerekti şimdi,nerdesiniz?
Yorum
Yorum