Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol hocanın istifası dışında hiç bir şey yönetimi yolundan döndüremez.
    Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
    Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• ne farkımız kaldı hadi oradan ne yaptığımızı biri bana anlatsın neler oluyor nasıl pazarlık bu
      Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Sadri Şener'den Fenerbahçemiz diye başlayan bir konuşma bekliyorum artık,ancak o yakışır bu saatten sonra...

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          YAZIKLAR OLSUN Şenol hocada gitsin artık çok iyi hoca ama olmıyacak onunla
          dur bakalım Şenol hocamız kimi destekliyor anlayalım kimden yana başkandanmı yoksa TRABZONSPOR tarafındanmı ona göre hareket ederiz

Yorum

• ne yapmalı düzene ayak uydurduk tek korkum bu idi onuda yaptık sadece renk aşkı kaldı yazık çok yazık
            Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Böyle olacaksak Türk futbolunda hiç olmayalım...İstemiyorum başarı falan,yarışmaya devam etmek zorunda da değil.Sadece şerefli olmak zorunda...
              Yarin ve yarindan sonra yenilirsek mi serefli olacagiz?

Bu yönetim gidicidir,cl elemelerine katilmak zorundayiz.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                YAZIKLAR OLSUN Şenol hocada gitsin artık çok iyi hoca ama olmıyacak onunla
                onunla alakası yok bu işlerden onu ayrı tutun sabah kadar tartışırım sizinle

Yorum

• Yaziklar olsun sadri baskan bizi elaleme rezil ettin sebebi nolrsa olsun bir ünal aysal bir bursa baskani kadar olamadun derhal pazartesi yönetimle beraber istifanizi verin haa unutmadan defolup giderken yanina mithat haliside al git kapiyida arkadan kilitle....senol hocayi anlayan bir yönetim istiyorum....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bu Trabzonlu gençler grubu çok igrenc hep yancı para yiyici nasıl taftarlar anlamadım hiç bir tepkileri yok

para yiyorlar ya başkandan asarlar pankartı büyük başkan diye sayfalarına baktım

adamlar hiçbir tepki göstermıyor tahriklere kapılmıyalım diyorlar
                    Öyle taraftarlık olmaz

Yorum

• bizi bu pis kirli şerefsiz çarkın dişlilerinden biri haline getirenlere yazıklar olsun. Tüm yorumlara katılıyorum sizin gibi değerli taraftarımız olduğu için sizlerle gurur duyuyor hepinize duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyorum...
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• bordomavi.net bu konuda bir açıklama yazmalı bence girişe
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• yaziklar olsun...

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şenol hocanın istifası dışında hiç bir şey yönetimi yolundan döndüremez.
                            Yönetim(ler)in hatalarına Şenol Güneş'i meze yapmaktan bıkmadık.

Okula yeni başlayan öğrencinin annesi öğretmenin yanına gelir ve der ki:
                            Hocam, benim çocuğum biraz yaramazdır fakat aynı zamanda çok da duygusaldır.
                            Eğer bir yaramazlık yaparsa yanında oturan çocuğa bir tokat yapıştırın. Bizimki bir süre yaramazlık yapmayı bırakır.
                            ......
                            Nedense şamarı hep Şenol güneş yiyor...

Yorum

• bizde mi şike yaptık ?

sustunuz sustunuz birşey biliyorlardırda susuyorlardır dedik bizde sustuk ama yeter artık bu süreci en berbat geçiren takım biz olduk ne yapmaya çalışıyorsunuz haklı davamızda haksız durumuna düştük bizde mi bu işin içindeyiz hee değilsekte ne diye susuyorsunuz saçma sapan kararlar alıyorsunuz tüpçüyü desteklemekte nedir çıldırdınız mı siz ?!
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bordomavi.net bu konuda bir açıklama yazmalı bence girişe
                                Azıcık sabır
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X