Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    işallah bu ülkeye beyzbol falan gelir de onu izleriz artık..
    bu halimle güldürdün beni ALLAH'DA seni güldürsün

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Galatasaray bu işin arkasında hep bizden daha fazla dik durdu. Biz neden Galatasaray kadar duramadık şu kahrolasıca sürecin arkasında ? lütfen istifanı sun artık yönetim.
      Tamamen katılıyorum. Onlar kadar olamadılar.
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Kupasının Allah belasını versin. Biz kupa falan istemiyoruz, adalet istiyoruz. Şikecilerin en ağır cezayla cezalandırılmasını istiyoruz. Ama bizim yönetimimiz omurgasız davranarak bildiğin Zübük'lük, şark kurnazlığı yapıyor. Kendi onurunuzu değil Trabzonspor'un onurunu düşünüyorsanız derhal istifa edin. Sizin de onurunuz olmadığı anlaşıldı.
        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Gerçekten yazıklar olsun.. Bırakın gidin istenmiyorsunuz!!!
          FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.61saat.com/yazar/trabzons...-dedi-161.html

şu yazıyı herkezin okumasını istiyorum lütfen herkezin okuması lazım yeni bir yazı daha yeni yazıldı bende bi anda galyana geldim bişeler yazdım ama lütfen trabzonporu gerçekten sevenler bir kere okusun bu yazıyı.

edit......
            En son uzunismail tarafından düzenlendi; 03.03.2012, 06:21.

Yorum

• Şöyle düşünün.

Evinize hırsız giriyor değerli eşyalarınızı çalıyor polis hırsızı yakalıyor siz de çaldıklarını geri versin şikayetimi geri alayım diyorsunuz.Mesleği hırsızlık olan adamı affediyorsunuz.
              Bordomavi.net

Yorum

• edit......
                En son uzunismail tarafından düzenlendi; 03.03.2012, 06:20.

Yorum

• ................
                  En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 25.02.2012, 19:43.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sen adaylıktan,ben taraftarlıktan çekildim...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 27 Şubat Pazartesi günü yapacağı Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde başkanlığa adaylığını açıklayan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Yıldırım Demirören'e destek vereceğini bildiren Trabzonspor'un kulüp başkanı Sadri Şener'e tepki göstererek, adaylıktan çekildiğini bildirdi.

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, olağanüstü genel kurul kararının hemen ardından başkanlığa adaylığını ilk açıklayan kişi olduğunu belirtti. Kendisine, Orduspor, Van Belediyespor, Fethiyespor ve Altay kulüplerinin başkanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda isimin destek verdiğini kaydeden Hacıosmanoğlu, ''Ancak bu değerli desteklere rağmen, benim ve bana destek verenlerin beklediği en önemli destek maalesef bir türlü gelmedi. Bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak, Trabzonspor'un açık desteğini almadan, soyunduğum böylesi bir göreve devam etmek, ilkeli yaşamım adına bana yakışmazdı'' dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e tepki gösteren Hacıosmanoğlu, açıklamasını şöyle tamamladı:
                    ''Pazartesi günü yapılacak genel kurulda adaylık için gerekli imza yeterliliğine ulaşmış olmama rağmen, çok sevdiğim ve gönül verdiğim kulübümden destek alamadığımdan ötürü Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adaylığından çekiliyorum. Öte yandan tarafıma yapılan destekleri yakinen bilmesine ve süreç içinde kendisine bu konuda ısrar eden kulüplere rağmen, Trabzonsporlu olarak Trabzonlu bir adaya destek vermeyen Sadri Şener;i de Trabzonspor camiasına havale ediyorum. Elinden şampiyonluğu alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın adayı olan Yıldırım Demirören'e verdiği destek sonrası, bundan sonra kendisine destek verdiği başkanların boşalttığı koltuklara oturmak yakışır.''

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yanlış başlık .

Yönetim ! Ya siz gideceksiniz,ya da siz
                      Gücümüz yeterse yönetimi göndereceğiz,yetmezse aynı yolda yürümeyeceğiz artık,kendi adıma böyle...

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor duruşunu,ilkelerini,etik değerlerini hiçe sayan bir yönetimin yönettiği kulüp desteklenemez.Bu Trabzonspor bile olsa.Ya yönetim görevinden derhal istifa edecek,yada biz taraftarlıktan.Belli ki aynı yolda yürümüyoruz...
                        Niye biz takımımızı bırakıyoruz öyle şey mi olur.Defolsun gitsin kim trabzonsporun değerlerine saygı göstermiyorsa.

Yorum

• Şu ali savaş gibi satılık kalemlerin yazılarını koymayın buraya
                          Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                          Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Sadri Şener ve yalakalarından başka ne bekliyordunuz
                            Hala daha şu davaya müdahil olma talebinde bulunmayan
                            bunu bile düşünmekten uzak olan bu basiretsiz adamlardan ne beklersiniz
                            ben bu sitede Nuri Albayrak Yönetimini en ağır eleştirenlerden biriydim,
                            Onlara bir özür borcum var
                            Çünkü onlar bile bunlar kadar omurgasız değillerdi
                            Ayıptır ayıp be
                            Yazıklar olsun
                            Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                            Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                            Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• Elinden şampiyonluğu alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın adayı olan Yıldırım Demirören'e verdiği destek sonrası, bundan sonra kendisine destek verdiği başkanların boşalttığı koltuklara oturmak yakışır.''

Yorum

• Sevgili Ali Savaş,

Fenerin desteklediği bir adayın, Trabzonsporlu 3 kişiyi listesine alabileceğini düşünüyorsan otur kendini biraz sorgula bence..

Güçlüden yana olma psikolojisinden bahsederken; Trabzonsporluların güçlülerden yana asla olmayacağını bilmiyorsan otur yazarlığını düşün.

Güçlüden yana olmak demek, mecbur kalmak demektir mecbur kalanın ilkesi olmaz..

Kendi doğrularını ortaya kayamıyorsan, kusura bakma büyük değilsindir..

Sadri Şener istifa, sen bunu geçen sene haketmiştin , şike sürecine kimse sana dokunmadı ama artık yeter..

-------
                                Edit: Bir tek bu mesajı silmeyeceğim, yazar bizlerin yazısı üzerine, Ne oldii diye bir yazı yazmıştı, bu kalsın bakalım Ali Savaş mı haklı çıkacak yoksa ben mi?
                                En son uzunismail tarafından düzenlendi; 03.03.2012, 06:20.

Yorum

Çalışıyor...
                                X