Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya şimdi biz buralarda nasıl dışarıya cıkacağız eziklerle hep kavga ediyorduk mucadele ediyorduk şimdi ne yüzle karşılarında duracağız boynumuz eğdiniz yazıklar olsun ALLAHINIZDAN bulun kişiliksiz herifler

Yorum

• edit......
      En son uzunismail tarafından düzenlendi; 03.03.2012, 06:21.

Yorum

• Yönetim ! Ya siz gideceksiniz,ya da biz...

Trabzonspor duruşunu,ilkelerini,etik değerlerini hiçe sayan bir yönetimin yönettiği kulüp desteklenemez.Bu Trabzonspor bile olsa.Ya yönetim görevinden derhal istifa edecek,yada biz taraftarlıktan.Belli ki aynı yolda yürümüyoruz...

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu başlığı gördüm zaman şenol hocamıızn

tarih bunlarıda yazıcak kelimesi geliyor aklıma ey gidi ey
          evet tarihi yazdık ama bir kara leke olarak yazdık tarihi

Yorum

• arkadaşkar yarın herkes maça siyah tişörtler ve siyah bayraklarla gitmeli ve 90 dakika boyunca tek slogan atılmalı... YÖNETİM İSTİFA...
            trabzonspor; yani herşeyim...

Yorum

• şu yazıyı herkezin okumasını istiyorum lütfen herkezin okuması lazım yeni bir yazı daha yeni yazıldı bende bi anda galyana geldim bişeler yazdım ama lütfen trabzonporu gerçekten sevenler bir kere okusun bu yazıyı.

Yorum

• Şimdiye kadar zeki adamdır diye bildiğim Sadri Şener'in bildiği birşey yokmuş yada bildikleri bizim zararımıza imiş. An itibari ile YÖNETİM bir dakika dahi koltukta oturmamalıdır . Trabzonda ikamet eden renktaşlar nasıl ki Samet Aybabayı veto edecek gücünüz var Bu gücü Yönetim için kullanma zamanı. Son söz SİZDE...

Yorum

• Nerde bizim onurlu duruşumuz...Değil kupa hiçbişey için satılmazdı.Biz 8 aydır hergün,her ortamda savaş veriyoruz.Bu rezillik için miydi mücadelemiz...

Yorum

• çok beceriksiz iş bilmez yönetim gördük ama camiasına bu kadar sırtını gören yönetim görmedim...
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

http://www.61saat.com/yazar/trabzons...-dedi-161.html

şu yazıyı herkezin okumasını istiyorum lütfen herkezin okuması lazım yeni bir yazı daha yeni yazıldı bende bi anda galyana geldim bişeler yazdım ama lütfen trabzonporu gerçekten sevenler bir kere okusun bu yazıyı.
                      Bildiğin "kupa bizim olsun, fb düşmesin bize zararı var mı" diyor. Sabahtan beri buna tepki gösteriyoruz zaten. Farklı bir şey söyleyip ikna edecek gibi lafa başlamış ama sonuç sıfır.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• işallah bu ülkeye beyzbol falan gelir de onu izleriz artık..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• aynen öyle yönetim istifa etmeli,yarınki maçta yönetime tepki koyulmalı.

Yorum

• Galatasaray bu işin arkasında hep bizden daha fazla dik durdu. Biz neden Galatasaray kadar duramadık şu kahrolasıca sürecin arkasında ? lütfen istifanı sun artık yönetim.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

http://www.61saat.com/yazar/trabzons...-dedi-161.html

şu yazıyı herkezin okumasını istiyorum lütfen herkezin okuması lazım yeni bir yazı daha yeni yazıldı bende bi anda galyana geldim bişeler yazdım ama lütfen trabzonporu gerçekten sevenler bir kere okusun bu yazıyı.
                              evet okutum ama fikrim değişmedi defolup gitsinler mucadelemiz kalmadı artı rezil ettiler bizi kupada istemiyoruz bu yönetim başkanıda istemiyoruz

Yorum

• yarın nasıl çıkacaklar maça hangi yüzle çok feci bir durum? Ama sadri şenerin bir çakallık düşündüğü de hep bir aklımın köşesinde olacak.
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X