Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    istifa flan olması cok yanlış olurda bize bu konu hakkında bizi tatmin edebilecek bir acıklama yapmalı yoksa avnikaere gelen takıma deyil s.şenere cehennem olucak
    Hâla gerekçe mi bekliyorsunuz ? Derhal istifa.

Yorum

• Ben bıraktım,bu yönetim gidene kadar...

Yorum

• Allah belanızı versin..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bu tepkiler bu yönetimi bitirir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Naıl bir yönetimki taraftarıyla ortak bir tane noktası yok.Transfer yapar taraftarın istediği değildir. Şike olayı olur taraftarın beklediği tepkiyi koyamaz. Taraflılılığını en baştan beri belli eden insanlara destek verir. Ya onlar artık istifa etsinler.Ya da taraftar gitsin

Yorum

• Fırtınaydı ihtilaldi efsaneydi. Hepimize geçmiş olsun.
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• hep yönetimin bi şeyler yapmaya çalıştığını düşündüm. ama gerek transferlerde 1-2 menajere bağlılık gerekse bu son olay bitirmiştir gözümde bu yönetimi. bunun bi adı yok. o adamı nasıl desteklerler anlamıyorum
                TRABZON SPOR

Yorum

• Durdukça , zaman geçtikçe sinirim artıyor. Hainler ! Zerre de olsa adamlıktan bir kırıntı yok mu içinizde ?

Bıyık bırakıp, saçları dökmekle adam olunmuyor !

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fırtınaydı ihtilaldi efsaneydi. Hepimize geçmiş olsun.
                    Yönetime koydugumuz tepki,efsane ve büyük oldugumuzun en büyük kanitidir.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• E-Posta --> info@trabzonspor.org.tr
                      Telefon --> (462) 325 09 67

İSTİFA çağrımızı bu yollarla dile getirmek en mantıklısı... Arayın, mail atın.

Yorum

• istifa, hemen-şimdi...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Ne kupaymış arkadaş.
                          Klübün onurunu pazarlık konusu yapmanın hesabı birgün sorulur elbet SADRİ BEY.

Tarih seni 30 yıl sonra şampiyon yapan başkan olarak değil,Demirören ihaneti ile hatırlayacak.

Yorum

• Kupa falan anlamı kalmadı.Bu taraftarın gözünden düştünüz bu kararla.Derhal istifa.Şikecileri destekleyen de şikecidir.Şikede değil ama bu kararla başımızı öne eğdiniz.İSTİFA...

Yorum

• şunu anlayın artık türkiyede klüpler taraftarlarının görüşlerini zerre önemsemiyor.

beşiktaş taraftarı okadar bağırdı yeter diye noldu Adnan Polatı taraftarmı gönderdi eğer ibra edilseydi şu anda galatasaray batmıştı.

o yüzden ben hiç şaşırmadım çünkü bu iş çoktan ayarlandı demirören aday olduğu an başkan oldu arkadaşlar biz ne desek boş

Yorum

• Bayan futbol takımına sahip çıkmadın,basketbol klubünün borcunu ödemek yerine olmayacak futbolcu aldın yine eyw. dedik sadri.Ama artık misyonunu fazlasi ile doldurdun.İstifa sadriiiii.
                                https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                                Beşirli/TRABZON

Yorum

Çalışıyor...
                                X