Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olayın özü bu kupa değil adalet istiyoruz,bunun şusu busu olamaz ,pazarlığı yapılamaz.
    KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
    Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Kulübün başında Özkan Sümer olsaydı neler olurdu kim bilir...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Allah cezanızı versin sizin. Yuh be yuh.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Madem yöneticiler kulübü bağlar,bunu Fenerbahçe için savunuyoruz ve doğrudur.Bizim yönetim de Trabzonspor'u bağlar.Trabzonspor lekelenmiştir ve bu lekeyle yaşamaya mahkumdur artık,kulüp de taraftar da.Tek çıkar yol,TFF kongresi öncesi büyük taraftar tepkisi ve yönetimin istifası.Derhal,Demirören için oy kullanamadan...

Yorum

• Beceriksizlik,başırısızlık,basiretsizlik,işbilmeme zlik,tembellik vs.. vs.. sineye çekilir unutulur fakat
            ŞEREFSİZLİK asla...Trabzonspor tarihinin en ŞEREFSİZ yönetimi olarak hatırlanacaksınız...

Yorum

• şu kulübü adam gibi yönetecek kimse yokmudur.nedir bu gelen gideni aratıyor.

Yorum

• bu yönetimi istifaya nasip davet edebiliriz? imza kampanyasi olurmu?
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• bu ne saçmalık demek ki trabzonspor yönetimi şike yamıştır, ben taraftar olarak bunu kabul edemem, şike yapmışsak düşelim, gerekli kuralları uygulayacak ve şike yapanı düşürecek bir tff yönetimini desteklemek trabzonspor ruhuna yakışandır, aksi düşünülemez, taraftar olarak buna izin vermemeliyiz, FB taraftarından ne farkımız kalır, gerekirse bu yönetimin istifasını sağlayacak tesisleri kapatacak büyük bir protesto yapılmalı yarından tezi yok. Bu lekeyi Trabzona süren yöneticiler affedilemez.

Yorum

• ALLAH hepinizi cezasını .................bir avuç şerefsizler defolun gidin yazıklar olsun İSTİFA

Yorum

• Sadri Şener'in ruhu gitti , bedeninin gitmesini bekliyoruz...
                      http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs

Yorum

• bu ne saçmalık demek ki trabzonspor yönetimi şike yamıştır, ben taraftar olarak bunu kabul edemem, şike yapmışsak düşelim, gerekli kuralları uygulayacak ve şike yapanı düşürecek bir tff yönetimini desteklemek trabzonspor ruhuna yakışandır, aksi düşünülemez, taraftar olarak buna izin vermemeliyiz, FB taraftarından ne farkımız kalır, gerekirse bu yönetimin istifasını sağlayacak tesisleri kapatacak büyük bir protesto yapılmalı yarından tezi yok. Bu lekeyi Trabzona süren yöneticiler affedilemez.

YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAA......

Yorum

• Bu yönetim istifa etsin daha başka birşey istemiyorum, kupadan da gectim. İlk kez su an istifalarını istiyorum daha önce hiç böyle bir düşüncem olmamıştı ama son olmayacak. Demek ki bir halt yediler
                          .

Yorum

• şimdi sağda solda bu rezilliği nasıl anlatacağız ve nasıl hazmedeceğiz...
                            benim kanaatim bu adamlara bir şey vaad edilmemiştir. anacak spor bakanı veya daha yukarısı tarafından kulakları çekilmiş olabilir...

şu saatten sonra tek umudum uefa ve fifa. inşaalah 8 yıl ihraç ediliriz. trasfer yasaklanır ve bütün yabancılar serbest kalır. inşaallah milli takım şu saatten sonra hazırlık maçı bile yapamaz...
                            trabzonspor; yani herşeyim...

Yorum

• Bu ülkede futbolun bitmesini canı gönülden istiyorum. Bu pis camia ülkeden temizlensin. Her yerden men ediliriz inşallah.

Yorum

• Bu yönetim istifa etsin daha başka birşey istemiyorum, kupadan da gectim. İlk kez su an istifalarını istiyorum daha önce hiç böyle bir düşüncem olmamıştı ama son olmayacak. Demek ki bir halt yediler
                                .

Yorum

Çalışıyor...
                                X