Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaş yönetim gidecek.....Şakarların,kahramanların,sümerlerin,şe nerlerin,hacısalihoğulalrının,aktuların ve eski ne kadar yöneticilerin çoluk çoçuk dünür hısım akrabanın olmadığı içimizden genç dinamik bir yönetim gelecek dinazorlar kemikleşmiş yapılar çözülecek yeter artık arkadaş
    En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 25.02.2012, 22:52.
    !

Yorum

• ilk genel kurulda Şenol hoca başkanlığa adaylığını koymalıdır.

Yorum

• Trabzonspor bu kadar onursuz, çapsız, şeref yoksunu yönetim görmemiştir. Nasıl olmuşta bu onursuz, çapsız, şeref yoksunu insanlar şike yapmamış ona hayret ediyorum.

Yorum

• Beni üzen (pek muhtemel çoğumuzu) konular kısaca;

- TS Başkanı'nın aldığı kararı destekleyememem
          - TS Başkanı'nın TS Taraftarlarına rağmen bir karar vermesi
          - TS'un örtülü şekilde şike/teşvik yapanlara destek vermiş olması

Biz TS'lular için asıl olan ONUR ve ŞEREF imizdir. DİK DURUŞ umuzdur. Bu duruşu defalarca kez Şampiyonluğumuzu ÇALAN bir camia ya karşı taviz vererek destekliyor olmamız bizi derinden sarstı.

Ne demiş ti Sadri Başkan?
          - Kupanın ruhu geldi, tenekesi kaldı. Garip olan şey bu tenekeye neden bu kadar önem verdiği Sadri Başkan'ın? Hani ruhu gelmişti? tenekeyi almak için Fb ye arka mı çıkmamız gerekiyor? Ne hakla? neden? niye? bunu neden bize rağmen yapıyorsun Başkan? Biz aldığın bu karardan memnun değiliz, bize neden bunu yapıyorsun?

saygılar,
          CDTRF

Yorum

• yaziklar olsun
            istifa yönedim

Yorum

• tek başlık lütfen

Yorum

• Yönetim tepkileri görüp geri adım atacaktır.Resmi siteden açıklanmama nedeni de bu,ortamı-taraftarı-tepkileri gözlüyorlar şuan.Ama atacakları geri adım onları kurtaramayacak.Gözümüzde bittiler.Bize bunu yaşatmaya hakları yoktu,bu saatten sonra desteklemiyoruz deseler de acilen gitmeliler.Ahlaklı değiller çünkü...

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetim tepkileri görüp geri adım atacaktır.Resmi siteden açıklanmama nedeni de bu,ortamı-taraftarı-tepkileri gözlüyorlar şuan.Ama atacakları geri adım onları kurtaramayacak.Gözümüzde bittiler.Bize bunu yaşatmaya hakları yoktu,bu saatten sonra desteklemiyoruz deseler de acilen gitmeliler.Ahlaklı değiller çünkü...
                  + Takimda 2 Stoper olmasina ragmen yapilmayan Stoper Transferi...

Aslinda sirf bu neden bile gitmeleri icin yeterli. Cünkü Transferde hata (mesela Adrian, Sapara, vs...) yaparsin ama hic caba göstermemek yada yapmamak, olduguna birakmak kabul edilebilir gibi degil.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ilk genel kurulda Şenol hoca başkanlığa adaylığını koymalıdır.
                    kesinlikle. artık bu son noktaydı. bu yönetim sanırım tüm taraftar için bitmiştir artık.
                    TRABZON SPOR

Yorum

• Sadri Senerin ruhu gitti bedeni kaldi.
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• arkadaş para toplayalım gazeteye ilan verelim nuri albayrak zamanında yaptık bunu şimdi tekrar yapalım
                        En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 25.02.2012, 23:05.
                        !

Yorum

• Yönetim istifa

Yorum

• Geri çekse bile Sadri Şener desteğini, artık bundan sonra en azından benim desteğimi alamayacak. Bir oyum var icabı neyse yaparım
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• çapsız bir başkanla bu kadar. rezalet !
                              Bu Ask Bitmez ..

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaş para toplayalım gazeteye ilan verelim nuri albayrak zamanında yaptık bunu imdi tekrar yapalım
                                vallaha kardeş ben nuri albayrak zamanında bile böyle utanmadım bir fb li arkadışım bu sizin dik duruşunuz bu mu dedi utandım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X