Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Malatyaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ya böyle oynayin canimi yiyin [img]smileys/smiley32.gif[/img]istedigim bu iste, hirs ve mücadele... 2. yarinin ilk 15-20 dakikasi neydi öyle ya? tam bir firtinaydik.. helal olsun size[img]smileys/smiley32.gif[/img]

ben bu aksam hasan üçüncüyü taniyamadim. ne yapti öyle ya? topu alip sürmeler derinlemesine paslar ( hatta bazilari çok derin kaçti[img]smileys/smiley36.gif[/img])... adam oynadikça açiliyormu ne [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Tebrikler
      Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
      Kobra

Yorum

fatih simko hüseyin tebrikler iste takim ruhu[img]smileys/smiley32.gif[/img]
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Bu maçi alamasak emekelere yazik olacakti.Tribunlerde oldukça iyiydi ben begendim.Iyi ses geldi.

Defansimiz takimin en sorunlu bölgesi.Sagda oynayan Tayfun ve solda oynayan Celo maçin en etksiz iki futbolcusuydu.Stepanov iyi ama Fatih Akyel'in çok sakat oyunu var.Iki defa kritik yerde topu rakibe atti.Allahtan gol olmadi.Bilmiyorum ama Fatih Akyel yanlis yerde oynatilmaya devam ederse isimiz yas.

Ortasahada Simek hücuma fazla yaklasiyor oyun sikisinca oyunu açmak zorlaniyor.

Adrian iyi oldugu kadar mücadeleci onda da Yattara'nin zaaflari gözüktü,defansa yardimi pek düsünmüyor ama bu konuda eminim Vahit Hoca bir seyler yapar.

Tolga gerçekten iyi kaleci,Jefferson'u yetistirecegimize Tolga'yi yetistiririz.

Ali ve Ergin kndilerinden beklenmeycek bir is yaptilar.Helal olsun.Ali'inin golünü gördük sirada Ergin var.

Birde Ferhat'i bekledim oyatsin Vahit Hoca ama ona sans vermedi bence ortasahada HAsan'dan daha verimli olur,ayagina hakim ne yaptigini bisen bir futbol anlayisi var.

Her seye ragmen galibiyet güzel.Devami gelir inasallah.
          Amatör ruh,profosyonel düşünce
          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

27 numaranin ergin oldugunu dusunuyorum. baska himkimseye benzemiyor.

encok gol yemedigimize sevindim. en kotu mevkimiz defans, defans duzeldigi an guclu ortasahamizla forvetlerimize sanslar yaratabiliriz. genc forvetlerimiz de biraz tecrube kazanirlar, tabi bugunku mac gibi!

[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

Beyler trt bizim maçi veriyor
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Mevcut kadroya hiç girmemis ,Lee,Erdinç,Gökdeniz,Ömer,Ferhat,jefer var.Kimler nasil sahaya çikacak çok merak ediyorum[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• asagida eksi sözlük (www.eksisozluk.com) maç ile ilgili yazdigim yazi var. her zaman ki gibi yine sizinle de paylasmak istedim.

uzun bir aradan sonra kendi evinde taraftarinin önüne çikan trabzonspor'da mücadele gücünün yavas yavas arttigini gözlemledik bu maçta. devre arasinda gelen ve giden oyuncularla yeni bastan bir takim olusturan trabzonspor, bu galibiyetle sezon basindan beri ilk defa iki maç üst üste kazanarak bir nebze olsun sanssizligini kirmis oldu.

maçin baslamasiyla birlikte oyunu malatyaspor yari alanina yikmak isteyen ve taraftarinin da destegiyle ilk dakikalarda gol sevinci yasamak isteyen trabzonspor, rakipten çok, yagmurun etkisiyle agirlasan sahayla mücadele eder bir görüntü çizdi. bu olumsuz saha kosullari özellikle kendi yari alaninda paslasan defansa zorluk çikardi, hatta bir pozisyonda milan stepanov'un tayfun cora'yapasi kisa düstü ve malatyaspor için bir kontratak sansina dönüstü. geçen haftanin fatih tekke'yle birlikte yildiz ismi olan ibrahima yattara'nin hafta içinde grip olmasi ve iki gün hastanede yatmasinin etkisi ve yorgunluguyla fazla etkili olamamasi, ataklarini genelde onun kanadindan gelistiren trabzonsporun tam anlamiyla malatyaspora üstünlük kuramamasina yol açti.

burada yeni transfer adrijan djokaj için ayri bir paragraf açmak lazim. iki gün önce, yani transfer süresinin son gününde takima katilan ve sadece iki antrenmana çikan, ayrica pek taninmamis olmasindan dolayi taraftarin kafasinda da bazi soru isaretlerine sahip olan djokaj, bu maça ilk onbirde çikti ve oynadigi sol kanatta basarili bir performans sergiledi. daha belki isimlerini bile bilmedigi arkadaslariyla basarili verkaçlar yapmasi ve pozisyonlara girmesi, kendisi için umutlu olmamizi sagladi. umarim takima katkisi büyük olur ve uzun yillardir sol kanada tam anlamiyla bir çözüm bulamayan trabzonspor için aranan kan olur.

ilk yari boyunca istedigi oyunu ortaya koyamayan ve net gol pozisyonlarina giremeyen trabzonspor, ikinci
                  yarinin baslamasiyla, özellikle yattara'nin ilk yariya nazaran etkili oynamasiyla sag kanattan ataklar
                  gelistirmeye basladi. ancak ceza sahasi içinde, özellikle miroslaw szymkowiak'in sanssiz bir gününde
                  olmasi sonucu, son vuruslari yapamayarak net pozisyonlari harcadi. dakikalar geçtikçe malatyasporun
                  direnci, gol yememesinin de etkisiyle artti ve daha defansif bir görüntüye bürünmeye basladi ancak burada
                  trabzonspor, bazi anlarda kendi yarisahasina çekilir gibi görünerek rakibi üstüne çekmeye çalisti ve
                  ilerde yattara için bos alanlar olusturma çabasina girdi, kismen de basarili oldu.

sezon basinda akçaabat sebatspor'a kiralik olarak verilen ali güzeldal ve ergin keles ikilisinin oyuna
                  girmesiyle hücum gücünü arttiran trabzonspor, maçin son anlarinda bu iki oyuncusunun verkaçiyla aradigi
                  gole kavustu. yarim sezon boyunca akçaabat sebatspor'un forvet hattini olusturan ve birbirlerini çok iyi
                  taniyan bu iki oyuncunun, sezon basinda kiralik verilerek oynamalarinin saglanmasinin yarari iste bu
                  maçta ortaya çikti. birlikte oynamaya alisan ikilinin arasindaki verkaç, trabzonsporun 3 puan alan golü
                  atmasinda temel etken oldu.

bu satirlarin sahibi bu senenin neredeyse tüm maç yazilarinin sonunda taraftara tesekkür etmistir ve
                  büyük trabzonspor taraftari tüm bu tesekkürleri bosa çikarmayarak bugün de görevini hem de fazlasiyla
                  yerini getirmis ve ilk düdükten son düdüge kadar tezahüratta bulunmustur. umarim bugün oldugu gibi
                  taraftar her zaman güler, trabzonsporumuz bizi her zaman güldürür.

(kendi kalesine gol atan kaleci, 12.02.2006 20:41 ~ 20:44)

Yorum

hep böyle oluruz isallah çok iyi tebrik etmemiz lazim takimizi.

Yorum

gittigim maçtan çok daha iyi bir takim izleyecegimi saniyordum. ama yinedede kazanmasini bildik. ali oyuna girdikten sonra bu adam mi gol atip kurtaracak sesleri çikti tribünlerden ama o golünü atti. simdi trtr de bir daha izledim çok güzelde gol atti.
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

bu tarafa bayi|dim! aferin c0cuk|ar
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

aslinda trt yi yine iniyorum buradan yattara düsürülmeden önce acaip seir hareketlerle milleti çalima bogdu ama bu pozisyonu yayinlamadilar. izleyicileri bu sovdan mavum biraktilar
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

bmn ekibi ek|esin 0 zmn yattaranin bölümüne...

arkadas|ar güze| ve bek|enen bir ga|ibiyet a|dik ancak simdiden söy|eyeyim bir dahaki maç|arda yeni|irsek |ütfen takimi su anda gök|ere çikardigimiz kadar yerin dibine sokmaya|im((((((!!!!!!!!))))))))

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Hic macera aramaya gerek T.spor bu hocayla devam etmeli, cünkü gelecek olan kim olursa olsun, taniyana kadar kesin kovulur,
                                bu hoca takim oyunu oynatmaya cali$an bir hoca, kesin kalmali.

insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

Çalışıyor...
                                X