öldüm öldüm dirildim arkadaslar[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Malatyaspor
Daraltma
X
-
geronimo_61
aslanlar yaa üç puan alamasasaydim delirecektim yaa
çok sükür haadsi bakalim devam yolumuza hadi
Yorum
-
hakan ünsalin gol sonrasi lafi çok önemli:"iki genç oyuncu güzel bir gole imza atti.gerçi top direge çarpti ve girdi ama O KADAR DA SANSLARI OLSUN!!!"
hakkaten bu kadar sansimiz da olsun be.çok güzel oynadik 3 puani da hak ettik.yenmesek ayip olurdu valla.yeni transferler hakkaten iyi.gol yemeden maç tamamladik[img]smileys/smiley36.gif[/img]fatih akyel tecrübesiyle savunmayi toparladi.stepanov çok iyi.tayfunu çok begeniyorum.cello fena degil.djokaj iyiydi.umut verdi.szymek çok hirsliydi ve iyiydi.hüseyin ve hasan da fena degildi.yattara hastaliktan çikmis oldugu için pek begenmedim.fatihi iyi beslemeyedi.ortalari kötüydü.
gelelim ali ve ergine.onlar girdiginde ömer rizayi niye almiyo bunlari aliyo dedim.utandirdilar beni.helal olsun size çocuklar akliniz gelmis basiniza helal[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Maç sonucu: Trabzonspor 1 - 0 Malatyaspor
Türkcell Süper Ligi 21. hafta mücadelesinde takimimizin Malatyaspor ile Hüseyin Avni Aker Stadyumu?nda oynadigi karsilasmayi 1-0 galip tamamlandi.
Yeni transferimiz Ardijan Djokaj, Malatyaspor karsisinda ilk 11?de yer alarak Trabzonspor?da ilk maçina çikmis oldu.
Takimlar karsilasmada su 11?lerle mücadele ediyorlar:
Trabzonspor
Tolga, Tayfun, Stepanov, Fatih Akyel, Celaleddin, Hüseyin, Hasan(dk.82 Ergin), Yatara(dk.90 Adem), Djokaj(dk.74 Ali), Szymkowiak, Fatih Tekke
Malatyaspor
Fevzi, Ömer, Evren, Michalek, Bilal(dk.58 Zdenik), Johansson(dk.63 Hakan Söyler), Balazs, Emrah, Mert, Volkan(dk.73 Hakan Aslantas), Masek
Gol: dk.86 Ali Güzeldal
Sari kartlar: dk.26 Volkan, Evren dk.34 (Malatyaspor), dk.50 Fatih Tekke (Trabzonspor)
12.02.2006 17:03:00
Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
denizci61
-
GOLLLLLLLLLLLLL YEMEDEN MAC KAZANDIK
GOLÜÜÜÜÜÜÜÜ GENC FUTBOLCUMUZ ATTI
GOLÜ GENC FUTBOLCUMUZ ATTIRDI
5. OLDUKKKKK
Djokaj UMUT verdi
Besiktasla 3 KAyseriyle 4 Puan Kaldi
4 - 4 Lük Bi Hafta oLdu Bisim IçinKendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
direk mirek!... millet elle atiyor yerlere atliyor..
gençlerimize deger verilmeli!... onlar bu takimin çekirdigidir diregidir.
fatih hüseyin tolga ali tayfun ufukhan ergin... ufukhan niye oynamadi?
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
Yorum