golü bilgisayara indiremiyoruz galiba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Malatyaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildigolü bilgisayara indiremiyoruz galiba
Araçlar->internet seçenekleri- burda ayarlari yap.varsayilanlari yükle.
sonra golü indirirken sorar açmakmi istiyosun kaydetmekmi diye.Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
trtde bjk icin görüntü hazirlamis paso junu gösterdi ozellikle junun gol attiktan sonra bjk formasini öpmesini döndü döndü gösterdi [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
göstersin sonucta bonservisini almak zorundalar..istedikleri kadar
göstersinler..bu arada iyiki jun verip kontenjan acildi da djokaj i
almisiz..adamda müthis bi sol ayak var..ben alinirken de demistim
kizilyidizin ne kadar iyi bir takim oldugunu..bi maclarini izlemistim o
skandal straßburg maclarini..tam bize göre birisi hem teknigi iyi hem
hizli hemde orta yapabiliyor[img]smileys/smiley4.gif[/img] tam hazir olmadigi anlasiliyordu..cok daha iyi olacak
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
yanliz macta ben volkan uyuz odlum adi herif o kadar faul yapti bikere bile ozur dilemedi ......[img]smileys/smiley7.gif[/img]len sen bu takimin ekmegini yedi ............. git baskalarini hirs yap adi herif[img]smileys/smiley7.gif[/img]neyse ben uzun zamanda sonra ilk defa begendim yenilsekde üzülmezdim cünku gerçekten iyidik ama sonucta kazandik.umarim bunun devami gelir ve bizde mutlu oluruz artik [img]smileys/smiley17.gif[/img]"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Yorum
-
hani derler ya, sava$in güzel oynayin bize yeter...
uzun zaman sonra takimin bu kadar pres yaptigini gördüm...
[img]smileys/smiley32.gif[/img]
bence macin yildizi: Stepanov*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Maç iyiydi hostu ama hala kaptanin hareketine anlam veremedim. ikili mücadele de hakem faul çaliyor-ki %100 faul- sen önce topa vuruyosun sonra da el kol hareketlerini savura savura hakemin üstüne yürüyosun. Bu takima bunu yapma hakki kimse de yokSomali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
Yorum