Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Malatyaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

golü bilgisayara indiremiyoruz galiba
    Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
      golü bilgisayara indiremiyoruz galiba
      golü indirebiliyorsunuz.internet ayarlarin indirmek için degilde direkt izlemek için yapilmistir.

Araçlar->internet seçenekleri- burda ayarlari yap.varsayilanlari yükle.

sonra golü indirirken sorar açmakmi istiyosun kaydetmekmi diye.
      Alper PEKEN
      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

trtde bjk icin görüntü hazirlamis paso junu gösterdi ozellikle junun gol attiktan sonra bjk formasini öpmesini döndü döndü gösterdi [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
        bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

göstersin sonucta bonservisini almak zorundalar..istedikleri kadar
          göstersinler..bu arada iyiki jun verip kontenjan acildi da djokaj i
          almisiz..adamda müthis bi sol ayak var..ben alinirken de demistim
          kizilyidizin ne kadar iyi bir takim oldugunu..bi maclarini izlemistim o
          skandal straßburg maclarini..tam bize göre birisi hem teknigi iyi hem
          hizli hemde orta yapabiliyor[img]smileys/smiley4.gif[/img] tam hazir olmadigi anlasiliyordu..cok daha iyi olacak
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Djokaj: bu seyirci için tüm maçlarda ölümüne oynayacagim. [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

gol harikaydi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

yanliz macta ben volkan uyuz odlum adi herif o kadar faul yapti bikere bile ozur dilemedi ......[img]smileys/smiley7.gif[/img]len sen bu takimin ekmegini yedi ............. git baskalarini hirs yap adi herif[img]smileys/smiley7.gif[/img]neyse ben uzun zamanda sonra ilk defa begendim yenilsekde üzülmezdim cünku gerçekten iyidik ama sonucta kazandik.umarim bunun devami gelir ve bizde mutlu oluruz artik [img]smileys/smiley17.gif[/img]
                "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

helal olsun helal hepinize[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• zor oldu ama güzel oldu[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Maçin yildizi Hasan Üçüncü'dür.
                      TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

valla bu hasana ne oldu ya basina saksimi düstü..hüseyini oldukca rahatlatiyor ve acayip oynuyor..

Yorum

hani derler ya, sava$in güzel oynayin bize yeter...

uzun zaman sonra takimin bu kadar pres yaptigini gördüm...

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

bence macin yildizi: Stepanov
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

macin yildizlarini sayalim..1.Djokaj 2.Hasan Ücüncü 3. Stepanov

macta sorun yasayanlar 1.Celalettin 2.Tayfun

Yorum

Maç iyiydi hostu ama hala kaptanin hareketine anlam veremedim. ikili mücadele de hakem faul çaliyor-ki %100 faul- sen önce topa vuruyosun sonra da el kol hareketlerini savura savura hakemin üstüne yürüyosun. Bu takima bunu yapma hakki kimse de yok
                              Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
                                macin yildizlarini sayalim..1.Djokaj 2.Hasan Ücüncü 3. Stepanov

macta sorun yasayanlar 1.Celalettin 2.Tayfun

Fatih Akyel'i de unutmayalim. defansta çok iyi isler yapti.
                                Alper PEKEN
                                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

Çalışıyor...
                                X