benim umudum taraftar. eger taraftar stadi doldurur ve takimini en iyi sekilde desteklerse sorun olacani düsünmüyom.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Malatyaspor
Daraltma
X
-
Malatya zorlayabilir ama üç yildizimizla maçi aliriz.Ziya Dogan takimdaki bazi oyunculari iyi taniyor.Geçen sene çok zorlamisti g.birligindeyken.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Malatya, Trabzon'a süpriz hazirliyor!
07 Subat 2006 16:00
Malatyaspor, 8 haftalik yenilmezlik unvanini Trabzonspor maçinda da sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Ziya Dogan, deplasmanda süpriz hazirligi içerisinde...
Trabzonspor ve Besiktas'tan sonra Galatasaray'dan da sahasinda puan
almayi basaran Malatyaspor, kümede kalma yolunda ümitlerini artirirken,
sari-kirmizili ekip, ligde 6 maç ve Fortis Türkiye Kupasi'nda da 2 maç olmak üzere toplam 8 maçtir maglubiyet yüzü görmüyor.
Süper Lig'de bu sezon son yenilgisini 20 Kasim 2005'de deplasmanda
Kayserispor karsisinda alan Malatyaspor, bu tarihten bu yana maglubiyet
yüzü görmedi. Bundan sonra ligde oynadigi 6 karsilasmada 3 galibiyet, 3
beraberlik alan sari-kirmizili ekip, bu süreçte 12 puan topladi.
Malatyaspor, Fortis Türkiye Kupasi'nda ise deplasmanda Diyarbakirspor
ve Mersin Idmanyurdu'nu maglup etmisti.
Malatyaspor'da gözler deplasmanda hafta sonunda Trabzonspor ile oynayacagi maça çevrildi. Teknik Direktör Ziya Dogan, bordo-mavili Karadeniz temsilcisi önünde Hüseyin Avni Aker'de bir sürpriz gerçeklestirmek istiyorTrabZonguldaklı...
Yorum
-
ziya hoca mutlaka yattara ve fatih için önlem alcak hatta szymek içinde. bu maçta bizim diger figuran oyuncularimizin gösterce performans çok önemli. özellikel ömer riza ve ali güzeldalin performansi çok önemli. bence iki haftadir siritan celalettin yerine ali güzeldal oynamali. hasan yerinede ön liberoda oynayabilen ferhat yada adem oynamali . bence bu iki topçu hasanden daha ayagina hakim tabi hoca form durumunu gözlemliyor ama celalettin çok aksiyor. her seye ragmen fatih malatya yi yine bos geçmicek diyorum ve alicazzzzzzzzzz bu maçiöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
ali gzeldal oynasin diyoruz da acaba o syircinin önüne toy bir cocugu atip olasi bir basarisizlikta ya da onun kaciracagi gollerle onun gelecegini baski altina almis olmaz miyiz! bu baskiyi trabzonda agustine yasadi mehmet yilmaz yasadi bu cocuk ankaragucu macinda gosterdiki cok iyi bir kumasi var bu kumasi ziyan etmesek diyorum.
Yorum
-
omerin yerine ali g. aynamali [img]smileys/smiley9.gif[/img]
ziyah. korkmuyorum dersem yalan o0lur takimi cok iyi taniyor[img]smileys/smiley18.gif[/img]
ama maci aliriz
OLUMUNE TRABZON
............................. *TRABZON MACKA*
ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ
Yorum
Yorum