biliyomki bu maci yenecegizz cünkü kalemizde bir günes bir tekelioglu ve pfaff dan sonra birincikere yine maci alabilecek kaleci
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Malatyaspor
Daraltma
X
-
ilk 11;
tolga
akyel stepanov&nbs p; ufukhan
hüseyin  ; aykut akgün (hasan)
ali(yattara) szimek lee
tekke& nbsp; ergin
yattara daha yeni hastaneden cikdi 90 dk. oyniyamaz 2.yari girsin
bes atarik böyle hemde en iyi defans hücumdur (allah allah allah...."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
yattarayi kilitlerseler ne yapacagiz?
gol yollarinda çok etkisiz çooooooook!
gökdeniz belki ortadan top götürmelerle iyi isler yapabilir..
simekte eski performansindan uzak hala.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
puan kaybetmemeliyiz.adam gibi oynarsak yeneriz.inaniyorum takimaHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
ziya hocanin takimini nasil motive ettigini biliyoruz..
bizimkiler ellerine geçen firsatlari mutlaka degerlendirmelidirler... laubali bir oyun anlayisi malatya karsisinda bizim kaybetmemize neden olabilir..
bilali ve o yabanci futbolculari durdurmak için ne yapilacak bilmiyorum!..
anlayacaginiz bu maçin skorunu kestirmek zor.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Gündem bir anda Jun a kaymis durumda ama asil gündem Malatya maçi olmali.
Arkadaslarin aklina gelen benimde aklima geliyor Ziya Hoca Yattarayi kilitlerse ne olur?
Ziya hoca Yerlesik savunma kontratak oynamayi seviyor.Bizimde Kontrataklarda basimiza olmadik isler aldigimizdan Tam ona göre bir maç. Iyi kapanacak vede Açik vermemizi bekleyecektir.
%100 Yattaraya önlem alacaktir.Geçen Maçta Mehmet Budak Yattarayida basariyla kontrol etmisti. Ama Oraya mutlak bir adam daha koyacaktir.
Vahid Hoca iki sey düsüyor.
1.Sol kanadi Isler hale getirmek bu lee ve Celo ile oldukça zor.DJ yi oynatmaz gibi düsünüyorum.Ama DJ oynarda sol kanati isletirse Malatyatutunamaz.Üstüne DJEmrah Erenin belini kirarsa ben dörtköse olurum.
2.Yattaranin Yanina adam kaydirmak.
Bu nedenle Sagbek ufukhan olmalidir.Benim gönlüm Ali Güzeldalin oynamasindan yanaysada Ömer Riza Yattaraya daha çok yer açabilir gibime geliyor. yani Ömer Riza sag kanata yakin oynamalidir.
Tüm bunlara bakarsak dogru kadro
Fatih Tekke Ömer Riza
Dj Simek& amp; nbsp; Hüseyin Yattara
Lee Milan Fatih akyel ufukhan
Tolga
Bu arada Ilk Yarida DJ yerine Ali Güzeldal Denenebilir. tabi Celo Lee seçenegide yok degil. Sonradan lee DJ ye dönülebilir.
Her ne kadar Fatih ve Yattara adamlari defansta çakili tutarsada Asil dügümü Ömer Riza ve DJ, lee ve Ali Güzeldal çözecektir.Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
Ziya Dogan Malatya'da da da ayni sistemi uyguluyor. Rakibin etkili elemanlarini durdurup uzun toplarla defansimiz arkasina sizmaya çalisacaklar... Kati bir savunma anlayisi ve zaman zaman hizli hücuma çikiyorlar tehlikeli ataklarla karsi karsiya kalabiliriz.
Yeni transferlerle henüz tam olarak uyum sorununu atlatamadik biraz daha zamana ihtiyaç var. Fatih'i kitleyeceklerdir, organize olacagimizi düsünmüyorum. Oyun oynatmayacaktir malatya. Duran toplar ve karambol pozisoynlarla gol bulabiliriz. Erken bir gol bulabilirsek Malatya oyun anlayisini degistirecektir. Trabzonspor'lu futbolcularakapanan takimlara karsi dar alanda pas ve hücüm organizasyonu konusunda bir idman yaptiriliyor mu merak ediyorum. Kontraya iyi çikiyoruz ancak kapanan takimlara karsi bir sey yapamiyoruz. Bu durumu asmak için Gökdeniz gibi derinlemesine gidebilecek kisa paslarla poziyon üretebilecek futbolcular çok önemli. Kapanan takimlara karsi bolca ceza alani disinda serbest vurus kazanmamiza ragmen duran toplari iyi degerlendirme sorunumuz Hami'den sonra devam etmektedir. Takimimizin hala bir çok eksigi var..
Malatya maçni taraftarimizin destegi ve futbolcularimizin gayreti ile kazaniriz ama kolay olmayacak gibi...Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
Yorum