Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Malatyaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Haydee bakalim trabzon o stadi full dolu görmek istiyoruz...Yeni transferede biraz moral versin maça gidecek arkadaslar.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

yarin mactayim bmn bi organizasyn düzenliyormu
      Trabzonspor

Yorum

EMRAH VE VOLKAN, TRABZONSPOR MAÇINI BEKLIYOR...
        - MALATYASPOR'UN YENI TRANSFERLERI EMRAH VE VOLKAN:
        - "TRABZONSPOR MAÇINDA AYRI BIR HIRSLA MÜCADELE EDECEGIZ"

MALATYA - Malatyaspor'un devre arasinda Trabzonspor'dan renklerine bagladigi Volkan Bekaroglu ve Emrah Eren, Trabzonspor maçinda ayri bir hirsla mücadele edeceklerini, sahadan galibiyetle ayrilacaklarina inandigini söyledi.
        Sari-kirmizili futbolcular Emrah Eren ve Volkan Bekiroglu, Trabzonspor maçinda 3 puan için mücadele edeceklerini belirterek, "Trabzonspor'dan iyi sekilde ayrilmadik, bu nedenle yarinki maçta ayri bir hirsla mücadele edecegiz. Trabzonspor maçinda puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" diye konustu.

----------------------------------------------

[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Trabzonspor adam etti onlariya boyle demeçler vermeleri dogrudur..
          Trabzonspor

Yorum

Bu ezelinden beri böyledir.Gönderdiklerimiz en güzel futbollarini bizim maçlarda oynarlar.Ama geçende yazdigim gibi bunlarin eti ne ki budu ne olsun ? Zor maç olacak ama insallah kazanacagiz.Güldürün bu taraftari artik ey futbolcu kardeslerim.Yine maça saatler kaldi ve bende adrenalin yükseldi yine...
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Bu maçida kazandik mi TSunami kopar daha Osasuna gelse durdurmaz bizi...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

adamlar hakli bence arkadaslar bence kiralik verilmeleri gerekiyordu

Yorum

sivasta kaybetti bugün. simdi bu maci alinca 5. oluyoruz. haydi be trabzon yürü
                  Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                  Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Yattara'yi kim durduracak merak ediyorum.Hantal Volkan mi?,pasif Emrahmi? Kadronun zenginlesmesi futbolcularinhirslanmasina sebeb oldu.uzun zamndir Avni Akerde maç yapilmadi birde bunun ekleyin pozitif olarak.Malatya'yi ancakAllah kurtarir[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

sivasta yenildi bugun, yenersek 5. lige çikacaz, iyi maç olur

Yorum

malatyaspor defansinin ortasinda Mert ile Ömer Erdogan bulunuyor. Her ikiside agir oyuncular.

Ömer Riza, Fatih Tekke, Szymek, Yattara varonlar düsünsün

Yeni transfer Djokajoynarsa, risk almakta fayda var.oynarsa Agir oyunculardan kurulu Malatyaspor defansi ne yapar.
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

bu maçi ayri bi heyecanla bekliyorum acaba yeni formalarla çikacaklar mi nasil olcaklar
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

yaaa arkadaslar bu yeni forma mevzusu neeeeee yaaa biri bana da anlatsin

Yorum

valla bende forumda gördüm asbaskanimizdi sanirim o açiklama yapmis yetistirebilirsek yeni formalarimizla çiacaz demis
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

nostalji falan mi acaba forumda nerde yaziyordu

Yorum

Çalışıyor...
                                X