Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hazırlık Maçı: Orduspor 1-2 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yaptırtma o zaman
    Olur kardeş,söylerim bi daha yapmazlar.
    ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maç bir ara uyutucuydu. Takım ayağa paslar ile atağa güzel kalkıyordu. Eren sol kanadı iyi kullanıyor. Volkan sağ kanattan güzel bindiriyor. İstekliydi bugün. Aykut çok iyidi. Güzel de bir gol attı. Takım maçın büyük bölümünü yedek ağırlıklı oynamasına rağmen bir hazırlık maçına göre göz doldurdu. Yalnız takımdaki en iyi isimlerin başında şaşırtıcı bir biçimde Tayfun geliyordu. Evet evet Tayfun. Hoca Celutska'yı oyuna sonradan almasına rağmen solbeke çekti. Ferhatı da önüne koydu. Celutska'yı normalde stoperde oynatacak sanırım. Mustafa fena değildi, Giray bazı hatalar yapsa da takımın bankosu tabi. Bora güzel bir gol yedi, yapacağı bir şey yoktu. Sercan da bugün çalışkandı. Halil istekli ama yine vasat bir görüntü çizdi, gole rağmen. Henrique oyuna girdikten sonra ataklarımıza hız kazandırdı.

Takım yeni takviyelerle çok iyi olacak. Yedekler bugün geçer not aldılar.
      Herkese iyi laflar yagarken bu cümle beni güldürdü

Zaten ikinci takiminla Süper Lig´e cikmis, kendi capinda iyi Transfer yapmis, ve 23 yil sonra ilk kez bir Süper Lig Sezon Acilisi yapan bir takimin ilk onbirine karsi oynuyorsun ve 2:1 kazaniyorsun. Bence bu Takim Ligin Tozunu alir. Heee SL baska mesele

Dipnot: Bu arada eyvallah
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• ordu ve orduspor benim için çok özeldir

orduspor atkım ve formam bile var bordomavi 61 yazıyor sırtında

bence 3-5 kişi yada 50-60 kişi ayıp etmiş komple şehre yüklememek gerekir.
        BMN KOCAELİ

Yorum

• maçı izleyemedik maça dair birşeyler okuyalım derken bu tartışmanın içinde buldum kendimi.

arkadaşlar bizlerin niçin Trabzonspor u tuttuğunun idrakında olanlar lütfen karadeniz takımlarına biraz daha toleranslı davransınlar
          BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bazı yorumları okuyorumda soruyorum kendi kendime. Trabzonspor köy takımımı yoksa Türkiyenin takımımı. Bana bir açıklayın. Bir kaç kendini bilmezin yüzünden tüm şehire mal edemezsiniz kötü olayları.

Bizim mahallede normal olmayan bir Trabzonlu var. Bu adam yüzünden biz şimdi tüm Trabzonlulara normal değilmi dememiz lazım. Ayıp Ayıp.

Fenerbahçe ş...i heryerde var. Trabzonun ilçelerinde bile!!!!

Yorum yazmadan önce biraz düşünelim. İşkembeden yazmayalım yorumları.

İBB-Ts maçında 60 Binin En az 10 bini Rizeli, Giresunlu, Ordulu ve diğer illerden gelenlerdi. Bu gerçekleri unutmayın!!!
            kesinlikle doğru bir tespit, trabzonlu olup da galatasaraylı(kuzenim), beşiktaşlı(abim) ve hatta fenerbahçeli olan tanıdıklarım var maalesef... bunun yanında ordulu, giresunlu, samsunlu, sinoplu ve rizleli de trabzonsporlu fanatik tanıdıklarım mevcuttur. başka yerlere çekilmesine gerek yok, fakat şehrinin göbeğinde başka takım bayrağı astırmayacaksın, özellikle de ist. takımlarının bayraklarını. bir gün ordu, samsun, rize veya giresun şampiyon olursa trabzonda bayrağı asılıp kutlama yapılabilir ve kimsenin de sesini çıkaracağını sanmam. tıpkı bursanın şampiyonluğunun kutlandığı gibi.
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Taraftarların arasını bozanlar binlerce kişinin içindeki o 3..5 mikroptur zaten.
              Sağ duyulu olmak lazım.
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yaptırtma o zaman
                Yoruma bak allahını seversen )

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Karadenizde tüm takımların taraftarlarının özünde istanbul takımlarını tutanların Trabzonspor'a karşı bir kışkırtma içinde olduklarını kanıtlayan münferit olaylar silsilesi.

Ordu bizim için önemlidir,Rize önemlidir,Giresun önemlidir.

Ben Kocaeli'nde oturuyorum bir sürü sözde kocaelisporlu ama özünde ist. takım taraftarı özellikle diğer ist. ve Trabzonspora karşı aşırı saldırgan.Konunun özeti budur.Firdangirl hadi diyelim 100 tane zibidi içki içsin esrar içsin ateş olsalar kendilerini yakarlar..
                  7'n bitirdin beni...

Yorum

• Benim içinde Giresun-Rize-Ordu arasında en özeli Ordu'dur.Bu olaya birkaç kendini bilmezin işi demek istiyorum ben.Olsa da olmasa da.Bu 3 şehir arasından bir tek Giresun'la yıldızım barışmadı.Oda Giresun'lu bir arkadaşım yüzünden.Ordu benim için candır yine de.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mesajı şimdi gördüm,sanırım cevap hakkım var.

Biz bu birkaç kendini bilmez masallarını okuduk,ezberledik Ordu'lu kardeşim,epey tecrübemiz var yani.

Eskişehir'de birkaç kendini bilmez tribünde fener bayrağı açar bizim maça denk gelir,birkaç bin kendini bilmez tesadüf ya bizle berabere kaldıktan sonra zil takıp oynamaya başlar.

Sivas'ta birkaç kendini bilmez tribünü fenere peşkeş çeker,birkaç bin kendini bilmez de fenerin şampiyonluğunu kutlar.

Bursa'da birkaç bin kendini bilmez Trabzon kümeye diye bağırıp ruhunu İstanbul'a satar.

Samsun'da birkaç yüz kendini bilmez 61. dk'da bize küfür etmeye başlar.

Ordu'da birkaç kendini bilmez meydana fener bayrağı açar(açamaması lazım ya neyse),ileride tesadüf olur ya birkaç bin kendini bilmez bize karşı değişik mevzulara girmesin diyoruz işte.

Bunlar hep geçmiş tecrübelerimize dayanıyor,yoksa senin şehrinde kimin hangi takımı tuttuğu,herhangi bir İstanbul takımının şampiyonluğunun kutlanıp kutlanmadığı,sağda solda asılı duran fener bayrakları,gese ile oynanan kupa maçında tribünün yarısının sarı kırmızı olması filan hiç umrumuzda değil.

Biz anti-istanbul nidalarıyla ruhunu istanbul'a satanlara(tesadüf olsa gerek hep biz işin içinde olunca oluyor bunlar) laf ediyoruz.Sen bir Orduspor'lu isen ve sadece Orduspor peşinde koşuyorsan saygımız var,bizim Trabzon'lu olmayıp Trabzonspor'u tutan kardeşlerimizin baştacımız olduğunu anlatmamız da lüzumsuz.Bu forumun duruşu da bellidir istanbul takımları üyelik alamaz,yazamaz...Yıllardır mücadele ettiğimiz ve başardığımız bu duruşu diğer bütün Anadolu kulüplerimizden de görmek istiyoruz haliyle.

Neyse ben işkembeden konuşuyorum,işkembem ağrıdı.Meramımızı bildiğiniz halde tekrar anlatmakta fayda olmuştur umarım.

Selametle.
                      Renkdaşım kusura bakma. Senin mesajını alıntı yapıp önce başka birşey yazmıştım. Daha sonra bazı mesajları okuyunca yazdığımı yorumu değiştirdim ama senin alıntıyı kaldırmayı unuttum. Şimdi kaldırdım ama.

Kal sağlıcakla
                      Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• Ordulu Trabazonsporlu olarak dün maçta idim
                        Maça gitmeden Önce Endişelerim vardı.
                        Karadenizin yapsını bildiğim için ve özellikle FB li Orduluların Olay Çıkarabileceği ihtimalinide düşünüyordum.
                        Maçtan Önce stada çevresinde Trabzon formalı bir çok kişi gördüm Kimseden sataşma görmedim.Hatta Trabzonspor Otobüsü stada gelirken alkışlayanlar gördüm.
                        Gökçe İle görüşecektik o ara stad girişi bir olay olmuş Gökçeleri erkenden stada almışlar.
                        Ben Ordu Trafına geçtim.
                        Takımlar sahaya çıkarken Bir kısım Ordu Traftarı Trabzonsporu yuhlayıp Islıklarken Stadın yarsından fazlası O tepki gösterenlere tepki gösterdi Trabzonsporu alkışladı.
                        Özellikle maçın başından beridir Çoğunluğu Çocuk olan Olan Bir avuç 100-200 arası grupları olan Fidangör Grubu Küfür ettiler hatta Bizim Trabzonsporluların olduğu bölüme 15-20 kişilik grup giderek sataştılar.
                        Öyle saçma sapan bir grupki herkese sataştı Yönetime Protosto amacı ile Pankartlarını bile ters asmışlardı.
                        Bu kadar ufak tefek sataşmalar oldu sonunda
                        ordunun Golü Geldğinde Trabzonspor taraftarı alkışladı.
                        Daha Sonra Trabzonspor Taraftarı tarafından 2.devre başlarken
                        ORDU ORDU tezahüratı karşılığında
                        Trabzon Trabzon tezahüratları yapıldı.
                        "Ordu buraya" tezahüratı ayakyta alkışlandı.
                        "Trabzon Buraya " diye karşılıklı jestleştme oldu
                        Neticede ben Ordu Trafında idim orda bazı sivri zekalılar la atışmalarım oldu.
                        Aynen Şunu söyledim.
                        "Barcelona Realmadrile aynı katagoride rakip Olan Trabzonspor Buraya gelmiş Ordusporla Hazırlık maçı oynuyorsa GURUR DUYUN getirseneniz İstanbul Takımlarını diye Münakaşalar yaptık ama bir çoğu bana hak verdi.
                        ilginç olan arkamda birisi Telefonla görüşüyordu karşıdaki maçı soruyor kaç kaç diye telefonla konuşan 2-1 diyor kim yeniyor dediğinde"" Biz Galibiz "
                        demesi Stadda gülüşmelere neden oldu
                        ordu Tarfatarı arasında Trabzon 2-1 önde Biz GALİBİZ diyor.
                        Endişelerim yersi kaldı ve Karşılıklı jestleşmeler hoşuma gitti.
                        Maça gelince Trabzonspor Tamamen yedek ağırlıklı idi hatta ilk 11 de oynayan sadece Giray vardı.tek yabancı oyuncu yoktu
                        Orduspor ilk yarı çok kötü idi Volkan tek başına defansı dağıttı.
                        Trabzonspor Dostluk Maçının gereği Ordusporu üzmedi.
                        Hatta Müslüm Golu atsa 2-2 biterdi.
                        Yalnız bizim kaleci Çok kötü 3.LİG kalecisi bile zor olur.
                        2 kez geri pasta gol yedirecekti.
                        En son CAFER ÖZER tarafından düzenlendi; 02.09.2011, 13:49.
                        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ordulu Trabazonsporlu olarak dün maçta idim
                          Maça gitmeden Önce Endişelerim vardı.
                          Karadenizin yapsını bildiğim için ve özellikle FB li Orduluların Olay Çıkarabileceği ihtimalinide düşünüyordum.
                          Maçtan Önce stada çevresinde Trabzon formalı bir çok kişi gördüm Kimseden sataşma görmedim.Hatta Trabzonspor Otobüsü stada gelirken alkışlayanlar gördüm.
                          Gökçe İle görüşecektik o ara stad girişi bir olay olmuş Gökçeleri erkenden stada almışlar.
                          Ben Ordu Trafına geçtim.
                          Takımlar sahaya çıkarken Bir kısım Ordu Traftarı Trabzonsporu yuhlayıp Islıklarken Stadın yarsından fazlası O tepki gösterenlere tepki gösterdi Trabzonsporu alkışladı.
                          Özellikle maçın başından beridir Çoğunluğu Çocuk olan Olan Bir avuç 100-200 arası grupları olan Fidangör Grubu Küfür ettiler hatta Bizim Trabzonsporluların olduğu bölüme 15-20 kişilik grup giderek sataştılar.
                          Öyle saçma sapan bir grupki herkese sataştı Yönetime Protosto amacı ile Pankartlarını bile ters asmışlardı.
                          Bu kadar ufak tefek sataşmalar oldu sonunda
                          ordunun Golü Geldğinde Trabzonspor taraftarı alkışladı.
                          Daha Sonra Trabzonspor Taraftarı tarafından 2.devre başlarken
                          "Ordu buraya" tezahüratı ayakyta alkışlandı.
                          "Trabzon Buraya " diye karşılıklı jestleştme oldu

Yorum

• Bir ayrıntı daha benim 4-5 sıra Önümde 3-4 tane Trabzonspor formalı Bayan Trabzonspor taraftarı hiç bir tane sataşma olmadan maçı izlediler
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• herkes işine geldiği gibi yorum yapıyor kimse kendini bir başkasının yerine koymuyor. Biz 4 kişi biletlerimizi ve atkılarımızı ordusporun sıtorundan aldıkta ne oldu ? Ordu halkıyla el ele kol kola girdik de ne oldu ? Hatta adamların amigosu ile maçtan önce kardeşlik pozları verdikte ne oldu ? ne mi oldu ? Maça gidemedik üstüne üstlük darp edildik. zamanımız karakolda, hastanede geçti. 10 da çıkabildik ordu'dan yola ! Tamam hepsine maledilemez ama bu olay olmuştur ve benim için Ordu bitmiştir. Ordu'nun bana hürmet etmesi gerekirken ben Orduya neden hürmet edeyim ? Size de aynısı yapılsa sizde aynılarını yazardınız. Çeneme yediğim yumruktan dolayı yemek yiyemiyorum şu anda ! Diğer arkadaşlarıma yapılanlarda çabası. Arkadan gelip bize saldırmak ne demek ? kalleşlik demek ! Ordu'nun dereleri benim için artık akmayacak, siz takılın gidin balık tutun o derelerde..

Yorum

• valla bana kimse orduyu savunmasın.ÇOK PİS KALP kırarım

Yorum

Yükleniyor...
                                X