Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hazırlık Maçı: Orduspor 1-2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca hazırlık maçlarında, liglerde oynayamayacak(kendi kafasına göre) oyuncuları oynatıyor sanırım.

Halil de bunlardan biri...

Yorum

• Helal olsun Halile.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Abim şu anda maçta yeğenimle birlikte Trabzon Formalarıyla Ordu tarafında izliyorlar maçı.
        http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• Volkan tasidi...Halil atti...

1-0
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fenev bayrakları asmışlar heralde öyle yazıyor facebookda .. Çek hoca takımı sahadan. Süper lige cıktılar bişe zannettiler kendilerini.
            Arkadaşlar gözünüzle görmediğimiz şeyleri özellikle facebooktan duyduğumuz şeyleri buraya yazmayalım,varsa resim koyalım ona göre tartışalım konuyu.

Bmn Trabzon'dan abilerimiz,kardeşlerimiz şu anda maçta.3-5 ergen arkadaşın maçtan önce küfür etmesinden başka şu anda olumsuz birşey aktarmadılar.Maçtan önce Ordu şehir merkezinde hiç bir sıkıntı olmadan formalar ile gezip hoşgeldiniz denilerek karşılandılar...

Yorum

• eğer bu ordu küfür ettiyse ve fener yalakalığı yapıyorsa şerefsiz ordu inşallah küme düşersin bir dahada çıkamazsın bir ordulu olarak sana lanet ediyorum
              Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• yhy61 Yahya Karabina

Dakika 3. Tayfun getirdi Volkan'a verdi. Yeni transfer Halil'e çıkardı. Gurbetçi futbolcu fileleri havalandırdı
                Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• evet ya evdeyım butun kanalları tek tek gezdım.boyle orduspor yonetımı ben napıyım kı anlamıyorum.yazık ya. basket macını ızlıyorum bende 73-49 ondeyız.
                  2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• 3. dakikada GOOOOOLLLLLLLLLL. Takımımız Halil Altıntop'un attığı golle 1-0 öne geçti. Orta sahanın sağında Sercan'la başlayan atak Volkan Şen'le devam etti. Ceza sahası içine sağ çaprazdan şık çalımlarla giren Volkan'ın asistini Halil Altıntop gole çevirdi.
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• nası yayın olmaz ya, böyle bi ts düşmanlığı olmaz! şampiyon takım açılış maçı yapıyo maçı veren yok :@

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Volkan şova başlamış anlaşılan
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yhy61 Yahya Karabina

Dakika 3. Tayfun getirdi Volkan'a verdi. Yeni transfer Halil'e çıkardı. Gurbetçi futbolcu fileleri havalandırdı
                          tsk ettim. acayip anlatiyo
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nası yayın olmaz ya, böyle bi ts düşmanlığı olmaz! şampiyon takım açılış maçı yapıyo maçı veren yok :@

Ordu yönetimi öyle istemiş...

Yorum

• @yhy61
                              Yahya Karabina
                              Volkan Şen çok istekli...

Yorum

• 3. dakikada GOOOOOLLLLLLLLLL. Takımımız Halil Altıntop'un attığı golle 1-0 öne geçti. Orta sahanın sağında Sercan'la başlayan atak Volkan Şen'le devam etti. Ceza sahası içine sağ çaprazdan şık çalımlarla giren Volkan'ın asistini Halil Altıntop gole çevirdi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X