Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hazırlık Maçı: Orduspor 1-2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yakın şehirlerin taaraftarları arasında dostluk olmaz zor iş. he şuan ordulu trabzonsporlu çok vardır o başka. ama orduspor ve trabzonspor bölge rekabeti için şuan iki karadenizli takım (kızanlar olur ama samsunu biraz dışlıyorum bu konuda ) . yöneticiler kanka olabilirler o başka bir durum.
    En son Vkgz tarafından düzenlendi; 02.09.2011, 01:59.
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mesajı şimdi gördüm,sanırım cevap hakkım var.

Biz bu birkaç kendini bilmez masallarını okuduk,ezberledik Ordu'lu kardeşim,epey tecrübemiz var yani.

Eskişehir'de birkaç kendini bilmez tribünde fener bayrağı açar bizim maça denk gelir,birkaç bin kendini bilmez tesadüf ya bizle berabere kaldıktan sonra zil takıp oynamaya başlar.

Sivas'ta birkaç kendini bilmez tribünü fenere peşkeş çeker,birkaç bin kendini bilmez de fenerin şampiyonluğunu kutlar.

Bursa'da birkaç bin kendini bilmez Trabzon kümeye diye bağırıp ruhunu İstanbul'a satar.

Samsun'da birkaç yüz kendini bilmez 61. dk'da bize küfür etmeye başlar.

Ordu'da birkaç kendini bilmez meydana fener bayrağı açar(açamaması lazım ya neyse),ileride tesadüf olur ya birkaç bin kendini bilmez bize karşı değişik mevzulara girmesin diyoruz işte.

Bunlar hep geçmiş tecrübelerimize dayanıyor,yoksa senin şehrinde kimin hangi takımı tuttuğu,herhangi bir İstanbul takımının şampiyonluğunun kutlanıp kutlanmadığı,sağda solda asılı duran fener bayrakları,gese ile oynanan kupa maçında tribünün yarısının sarı kırmızı olması filan hiç umrumuzda değil.

Biz anti-istanbul nidalarıyla ruhunu istanbul'a satanlara(tesadüf olsa gerek hep biz işin içinde olunca oluyor bunlar) laf ediyoruz.Sen bir Orduspor'lu isen ve sadece Orduspor peşinde koşuyorsan saygımız var,bizim Trabzon'lu olmayıp Trabzonspor'u tutan kardeşlerimizin baştacımız olduğunu anlatmamız da lüzumsuz.Bu forumun duruşu da bellidir istanbul takımları üyelik alamaz,yazamaz...Yıllardır mücadele ettiğimiz ve başardığımız bu duruşu diğer bütün Anadolu kulüplerimizden de görmek istiyoruz haliyle.

Neyse ben işkembeden konuşuyorum,işkembem ağrıdı.Meramımızı bildiğiniz halde tekrar anlatmakta fayda olmuştur umarım.

Selametle.

Onur kardeş,kendince haklı olduğun yerler mutlak vardır.Ancak sizin de şunu bilmenizi isterim ki Ordu o saydığınız şehirler arasında yoktur,olamaz.Buradaki esas sıkıntı üç istanbul takımını,özellikle de şikebahçeyi tutanların yapmış oldukları terbiyesizliklerdir.Ordu meydanındaki şikebahçe bayrağına da oldukça tepki var ancak bu bayrağı asan kişi ne yazıkki -ismin hatırlamadığım- bir Orduspor'lu yönetici.

Ben de Sivas'a,Eskişehir'e gittim ve yaşananların şahidiyim.O nedenle Ordu'yu ayrı tutalım.

Sağlıcakla...
      ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• ya o değilde fidangirl nası bi isimdir öle? ciddi değilsiniz değil mi ?

Yorum

• İlk olarak Timur Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya o değilde fidangirl nası bi isimdir öle? ciddi değilsiniz değil mi ?
          ççç ççç ççç çok yaşa emi...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Fidangör normalde

Yorum

• peki tmm :/ pot kırmanın bu kadarı diye başlık açılmadan yönetici arkadaslara rica etsekte silse yorumları

Yorum

• Fidangör müdür nedir onlara söyleyelim tek maçta şampiyon da olmazsınız küme de düşmezsiniz. 30 maç yapıyorsunuz sonra küme düşme sebebini Trabzonspor'a bağlıyorsunuz. Allah kafa vermiş. Biraz düşünün
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

aha ha hah a

up allta kalmasın bu
                  "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onur kardeş,kendince haklı olduğun yerler mutlak vardır.Ancak sizin de şunu bilmenizi isterim ki Ordu o saydığınız şehirler arasında yoktur,olamaz.Buradaki esas sıkıntı üç istanbul takımını,özellikle de şikebahçeyi tutanların yapmış oldukları terbiyesizliklerdir.Ordu meydanındaki şikebahçe bayrağına da oldukça tepki var ancak bu bayrağı asan kişi ne yazıkki -ismin hatırlamadığım- bir Orduspor'lu yönetici.

Ben de Sivas'a,Eskişehir'e gittim ve yaşananların şahidiyim.O nedenle Ordu'yu ayrı tutalım.

Sağlıcakla...
                    Metin abi böyle şeylerin bizim maçlarda yaşanması beni çok üzüyor.Yoksa kendi şehirlerinin takımının peşindeki Ordu'dan daha güzel ne olabilir.

Henüz bir hazırlık maçında böyle kıvılcımlar görmek ilerisi için endişe veriyor sadece.

Gökçe ve birkaç kişi daha anlatmış,çok güzel şeyler de yaşanmış,bunlar bizi mutlu eder.

Selametle...
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Maçı izleyenlerden ricam takımı ve topçuları yorumlayabilir mi ? Özellikle gençler
                      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sağlıcakla...
                        yaptırtma o zaman

Yorum

• Fidangöre sadece biz değil, Ordulu taraftar ve Bir çok rakip taraftarda tepkilidir. Akıncılar Ordu taraftarı arasında en centilmenidir. Her rakip takım taraftarını karşılar. Fidangör önceden maratonda idi busene kuzeye geçmiş. Sık sık deplasman taraftarı ile atışmalar olacaktır. Buda Ordu taraftarını genel olarak etkileyebilir.

Yorum

• İlk olarak Genç_Ordulu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fidangöre sadece biz değil, Ordulu taraftar ve Bir çok rakip taraftarda tepkilidir. Akıncılar Ordu taraftarı arasında en centilmenidir. Her rakip takım taraftarını karşılar. Fidangör önceden maratonda idi busene kuzeye geçmiş. Sık sık deplasman taraftarı ile atışmalar olacaktır. Buda Ordu taraftarını genel olarak etkileyebilir.
                            Fidangör Akıncılar ile karşılıklı tezahürat yapmaya çalıştı, Akıncılar oralı bile olmadılar. Fidangör en sonunda, kusura bakmayın gibisinden bir tezahürat yaptı. Ağır ergen abiler grubu malesef.
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Komik olan Mactan gelen herkes Taraftarlari ve Karsilamayi anlatiyor. Kimse Macin icerigini konusmuyor. Maca gide biriside Performasnlari bir degerlendirse diyorum
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Komik olan Mactan gelen herkes Taraftarlari ve Karsilamayi anlatiyor. Kimse Macin icerigini konusmuyor. Maca gide biriside Performasnlari bir degerlendirse diyorum
                                Maç bir ara uyutucuydu. Takım ayağa paslar ile atağa güzel kalkıyordu. Eren sol kanadı iyi kullanıyor. Volkan sağ kanattan güzel bindiriyor. İstekliydi bugün. Aykut çok iyidi. Güzel de bir gol attı. Takım maçın büyük bölümünü yedek ağırlıklı oynamasına rağmen bir hazırlık maçına göre göz doldurdu. Yalnız takımdaki en iyi isimlerin başında şaşırtıcı bir biçimde Tayfun geliyordu. Evet evet Tayfun. Hoca Celutska'yı oyuna sonradan almasına rağmen solbeke çekti. Ferhatı da önüne koydu. Celutska'yı normalde stoperde oynatacak sanırım. Mustafa fena değildi, Giray bazı hatalar yapsa da takımın bankosu tabi. Bora güzel bir gol yedi, yapacağı bir şey yoktu. Sercan da bugün çalışkandı. Halil istekli ama yine vasat bir görüntü çizdi, gole rağmen. Henrique oyuna girdikten sonra ataklarımıza hız kazandırdı.

Takım yeni takviyelerle çok iyi olacak. Yedekler bugün geçer not aldılar.
                                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X