sercan bugün nasıl oynadı arkadaşlar ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hazırlık Maçı: Orduspor 1-2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bütün başlığı baştan sona okudum.
Sanırım bir kaç kişinin çıkarttığı dışında bir olay yok bu sevindirici.
Genel olarak orduspora bakış açınız bence çok değişik olmamalı ha siirtspor ha orduspor çünkü karadeniz dayanışması dünyanın gerçekten en saçma laflarından biri neyi dayıyoruz yani ne dayanışmasıdır bu biz size maç verelim siz bize mi ? Bu tarihte hiç böyle olmadı böylede olmayacak inşallah. Herkes hakkı ile futbolunu oynayacak. Çünkü bizim uşaklar hiç köpekleşmedi hakklı ile alın teri ile oynadı öylede oynayacak.
Diğer açıdan şurda galatasaray orduya maça gittiğinde tribünlerin halini biliyoruz balık hafızalı değiliz Allah'a şükür ama şimdi bunu eleştirecek değilim kişilerin kendi sorumluluğu umrumda da değil. Biz Anadolu çocuğuyuz Trabzonluyuz , Trabzonsporluyuz yıllardır gurbette yaşıyoruz ama istanbul için ağzımız sulanmadı , karadenizde yaşayıpta sulanan varsa bu kendi karaktersizliğidir bizi hiç alakadar etmez biz kendi işimize bakalım.
Rizespor'la da maç yapacağız aynı konular burada da dönecektir ne kardeşiz kankiyiz alayına gideriz ölümüne kanka gibi triplerede gerek yok herhangi bir hazırlık maçı daha dün rizesporun fenerbahçe ile stadının açılışını yapıp ortak atkılar bayraklarla stadını donattığını unutmadık , ha bunun için kin güdüyor musun dersen yine yok arkadaş yine yok umrumda değil çünkü rizespor beni alakadar eden bir takım değil iskispor ne kadar alakadar ediyorsa rizesporda o kadar alakadar ediyor.
Şimdi bizim yorumlarımıza binayen şunu söylemek istiyorum bir kaç olaydan veya şu saydığım olaylardan dolayı rizeye orduya samsuna veyahut başka bir karadeniz takımına bir bütün olarak sövmek ve düşman olmak afedersiniz ama aptallıktır. Ben şahsende tanıyorum sizinde yakınlarınızda vardır ki çok uzağa gitmeye gerek yok abilerimiz ve kardeşlerimiz aramızda rizespor ve Trabzonsporu tutuyorlar. Bu nedenledir ki bir bütün olarak sövmekten hüküm vermekten kaçınmalıyız mantıklı olanıda budur.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Bazı yorumları okuyorumda soruyorum kendi kendime. Trabzonspor köy takımımı yoksa Türkiyenin takımımı. Bana bir açıklayın. Bir kaç kendini bilmezin yüzünden tüm şehire mal edemezsiniz kötü olayları.
Bizim mahallede normal olmayan bir Trabzonlu var. Bu adam yüzünden biz şimdi tüm Trabzonlulara normal değilmi dememiz lazım. Ayıp Ayıp.
Fenerbahçe ş...i heryerde var. Trabzonun ilçelerinde bile!!!!
Yorum yazmadan önce biraz düşünelim. İşkembeden yazmayalım yorumları.
İBB-Ts maçında 60 Binin En az 10 bini Rizeli, Giresunlu, Ordulu ve diğer illerden gelenlerdi. Bu gerçekleri unutmayın!!!En son HH_52 tarafından düzenlendi; 02.09.2011, 13:16.Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Yorum
-
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirşey yok, Beşiktaş - galatasaray- Fener.. Seneden 7 şer kez karadeniz takımlaır ile maç yapıyordu.. Nesye herhalde aklın ermiyor bu işler ekapat konuyu tamam..
Sen trabzon milliyetçiliğiyamaya devam et..
yapabiliyorsan trabzon doğumlu ama başka takım taraftarı olanlarla uğraş...
ortak paydamız trabzonspor...
Yorum
-
Selamlar..
Şu anda otobüs ile Trabzon'a dönüyorum. Maçtan çıktık. Son sayfalara baktım bazı renkdaslarım sonuna kadar haklılar. Maç öncesi kendi tribunumuzde açmaya çalıştığımız bayrağımıza laf edildi tükürüldü. Çok küçük bir kesimden bu tepkiyi gördük. Ama takımımız sahaya çıkınca stadın çok büyük bir kısmı takımı alkışladı. Bu gerçekten görülmeye değerdi. Işin garibi yaş ortalaması genel olarak 30 ve üstü insanların oluşturduğu maraton tribünü takımımızı alkışlarken yaşları 14 ila 22 arasında değişen fidangör gurubu fazlası ile küfür etti bize. Sebep 28 sene evvel ki küme düşürme muhabbeti. Yani bu olayı yaşayanlar birşey demiyor ama o zamanlar daha doğmamış olanlar kin besliyor. Çok büyük bir bilgisizlik var.
Maça gelirsek izlediğim kadari ile volkan, aykut sahanın yıldızı idi. Eren resmen döküldü. Tayfun'un olumlu işleri oldu ancak tam bir bomba. Gereksiz sert müdahaleler, rakibi itmek vs olumsuz hareketleri çoktu. Son 10 dakika da colman oyuna girene kadar ikinci yarı çok kötüydük. Ilk yarıda yedeklerimiz ikinci yarıya göre çok çok iyiydi. İşıkların kesilmesi sık oyuncu değişiklikleri de ikinci yarıda ki oyunun bozulmasında etkili oldu.
Culio'nun golü görülmeye değerdi.
Bu arada şehirde Trabzon forması ile gezenleri görmek istemeyenler hemen yanında galatasaray formali adamla benim anama, Allah.ima sövemez.
Maç sonu ufak tefek atışmalar olmuş umarım bir sorun olmamıştır.
Saygılar..Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Evet arkadaşlar maç gayet iyiydi, mücadeleci bir oyun vardı sahada. Trabzonsporda özellikle Sercan göze batan isimdi. Volkan Şende boş alanlarda çok verimli işler yaptı. İlk golde Halile çıkardığı pasta resmen alda at dedi. Maç 1-2 olduktan sonra özellikle 2. yarıda Trabzonspor biraz duruldu, Orduspor daha atak gibi gözükse de sonuç değişmedi. Ordusporda Fildişi milli takımında olan Gosso, Romanya milli takımında olan Stancu ve Kaleci Fornezzi oynamadı.
Maç başlamadan önce Orduspor takımı tanıtılırken Şenol Güneş kapının önündeydi ve Hoşgeldiniz Şenol hocam denildi. Şampiyonlar liginde başarılar dilendi. Kendini bilmez bir kaç kişi bi ara Trabzonsporluların olduğu bölümle sözlü sataşmaya girdi. Trabzonspor sahaya çıktığında ıslıklamaya çalıstılar ama Özellikle maraton tribünün büyük bir bölümü bu kesimi alt ederek Trabzonspor sahaya çıktığında alkışladı. Trabzonsporu alkışlayanların sayısı kat ve kat fazlaydı. Bu kendini bilmez kişilerin yaptıkları çok sönük kaldı. 2.yarı başlarkende Trabzonspor tarafında Ordu sesleri yükseldi, anında maraton trübünün hemen hemen tamamı Trabzon diye karşılık verdi. Orduspor takımını Trabzonsporlu taraftarlar, Trabzonsporuda Orduspor taraftarları çağırdı ve alkışladı. Kesinlikle ve kesinlikle Ordudaki büyük kesim Trabzonsporu destekliyor. Haa yokmu bazı dengesizce işler yapanlar tabiki var ama emin olun bunlar çok azınlıkta ve bunlarada statta anında gereken cevap verildi. Bence bardağın dolu tarafına bakmak gerek. Şampiyonlar liginde de Trabzonsporumuza sonsuz başarılar.En son ordutrabzon5261 tarafından düzenlendi; 02.09.2011, 00:38.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşka bulamadım abi,,,bu golde kalecinin suçu yok,top 90 a gitmişbuyursun dedım ona yanı yoksa emeğine sağlık inşallah bızım gollerıde buluruz bu arada facede paylaştım golu herkes hani bizimkiler diyo
)
En son Murat Acar tarafından düzenlendi; 02.09.2011, 00:33.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Eve yeni geldim. Sıcağı sıcağına anektodlar.
Tüm gün Ordu'nun içinde ve Boztepe'de formalarımızla dolaştık. Onlarca kişi bize hoşgeldiniz dedi, tokalaştık. Maç biletlerimizi Ordu Store'dan aldık, hatta gitmişken Orduspor atkıları da aldık. Çok güzel karşılandık. Maç için stada geldiğimizde yüzlerce Orduspor taraftarının önünden geçtik. 3 5 kişi yanımıza geldi, hoşgeldiniz dedi, tokalaştık, misafir tribün giriş yerini sorduk, gösterdiler. Yanımızda araçlar durdu, selam verdiler, hoşgeldiniz dediler. O kadar zamanda sadece 2 kişi laf atar gibi oldu, bizi siz düşürdünüz diye. Bir de stadın yanında bir çay bahçesinde oturduk. Bir grup Orduspor taraftarı takımını bekliyordu. Birayı kafaya dikleyen bir ergen gördü yanımızdaki kız arkadaşları, yanımıza geldi, bizleri de görünce geri gitti. 10 metre ileriden laf atma delikanlılığını gösterdi.
İçeri girmeden önce Cafer abiyi bekliyordum. Önümde 2 Trabzonspor formalı taraftarımız vardı. Kalabalık Fidangirl grubu küfürlü tezahürat yaptılar, sonra içlerinden bir zavallı ergen bizim 2 taraftara yaklaştı, 1 2 yumruk salladı, temiz bir dayak yerken polis girdi araya aldılar onu. Kalabalık grup yerinden bile kımıldamadı.
İçeride de tel örgülerin ardından bir kaç ergen, bayrağımızı tel örgülere asarken laf atıp küfür etti. Bizimkiler de küfretti. Benim bütün gün gördüğüm olumsuzluklar bunlar oldu.
Takımımız sahaya çıktığında fidangirl grubu hariç tribünler takımımızı alkışladı. 2. yarı önce kendi takımımızı sonra da Orduspor'u tribünümüze çağırdık. Ondan sonra Ordu tribünleri de bizim takımımızı tribüne çağırdı. Az önce Cafer abi ile konuştuk. Fidangirl grubunun ne mal olduğunu anladık. Sıkıntı yok.
Biz bugün Ordu'dan memnun ayrıldık. Gerek sokakta halkın gerekse de tribünün çok büyük çoğunluğu bizleri güzel ağırladı. Hatta şehir içinde kaybolduk, bir vatandaş arabamıza binip bizi sahil yoluna kadar götürdü. O kadar misafirperverlikle kaşılaştık.
Birkaç alkol almış ergenin zibidiliklerini koca şehire mal etmeyelim. Ayrıca ne hikmetse hiç fb bayrağı görmedik.
Teleferiğe aşırı kuyruktan dolayı binemedik. Dün 18bin kişi binmiş teleferiğe. Yok artık, bi durun da misafirler binsin beEn son Gökçebey tarafından düzenlendi; 02.09.2011, 01:48.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı yorumları okuyorumda soruyorum kendi kendime. Trabzonspor köy takımımı yoksa Türkiyenin takımımı. Bana bir açıklayın. Bir kaç kendini bilmezin yüzünden tüm şehire mal edemezsiniz kötü olayları.
Bizim mahallede normal olmayan bir Trabzonlu var. Bu adam yüzünden biz şimdi tüm Trabzonlulara normal değilmi dememiz lazım. Ayıp Ayıp.
Fenerbahçe ş...i heryerde var. Trabzonun ilçelerinde bile!!!!
Yorum yazmadan önce biraz düşünelim. İşkembeden yazmayalım yorumları.
İBB-Ts maçında 60 Binin En az 10 bini Rizeli, Giresunlu, Ordulu ve diğer illerden gelenlerdi. Bu gerçekleri unutmayın!!!
Biz bu birkaç kendini bilmez masallarını okuduk,ezberledik Ordu'lu kardeşim,epey tecrübemiz var yani.
Eskişehir'de birkaç kendini bilmez tribünde fener bayrağı açar bizim maça denk gelir,birkaç bin kendini bilmez tesadüf ya bizle berabere kaldıktan sonra zil takıp oynamaya başlar.
Sivas'ta birkaç kendini bilmez tribünü fenere peşkeş çeker,birkaç bin kendini bilmez de fenerin şampiyonluğunu kutlar.
Bursa'da birkaç bin kendini bilmez Trabzon kümeye diye bağırıp ruhunu İstanbul'a satar.
Samsun'da birkaç yüz kendini bilmez 61. dk'da bize küfür etmeye başlar.
Ordu'da birkaç kendini bilmez meydana fener bayrağı açar(açamaması lazım ya neyse),ileride tesadüf olur ya birkaç bin kendini bilmez bize karşı değişik mevzulara girmesin diyoruz işte.
Bunlar hep geçmiş tecrübelerimize dayanıyor,yoksa senin şehrinde kimin hangi takımı tuttuğu,herhangi bir İstanbul takımının şampiyonluğunun kutlanıp kutlanmadığı,sağda solda asılı duran fener bayrakları,gese ile oynanan kupa maçında tribünün yarısının sarı kırmızı olması filan hiç umrumuzda değil.
Biz anti-istanbul nidalarıyla ruhunu istanbul'a satanlara(tesadüf olsa gerek hep biz işin içinde olunca oluyor bunlar) laf ediyoruz.Sen bir Orduspor'lu isen ve sadece Orduspor peşinde koşuyorsan saygımız var,bizim Trabzon'lu olmayıp Trabzonspor'u tutan kardeşlerimizin baştacımız olduğunu anlatmamız da lüzumsuz.Bu forumun duruşu da bellidir istanbul takımları üyelik alamaz,yazamaz...Yıllardır mücadele ettiğimiz ve başardığımız bu duruşu diğer bütün Anadolu kulüplerimizden de görmek istiyoruz haliyle.
Neyse ben işkembeden konuşuyorum,işkembem ağrıdı.Meramımızı bildiğiniz halde tekrar anlatmakta fayda olmuştur umarım.
Selametle.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
Yorum