Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunu takımızın avukatı Atilla Dilaver yazıyo, şu zamana kadar hiç olumsuz birşey yazmamış adam,

"UEFA' ya gönderilen fax ve mailler 17 Temmuz sürecine ve TS'a zarar verme noktasına geldi.
    Kritik aşamada bir süreliğine ara vermek gerekiyr"

Daha sonra takımımızın başka avukatı Hakan Orhan bunu yazıyo

"İstediğimiz tek şey var. Karar vericilerin elini vicdanına koyması. Hukuk esas alınarak verilen/verilecek her türlü karara saygılı oluruz."

Şimdi bu yazılanlardan birşeylerin istenildiği gibi gitmediği belli, ama ne?
    Atilla beyin veya diğer avukatlarımızdan birinin bir açıklama yapması lazım

Yorum

• Ters bişeyler olacak gibi avukatların yazdıklarına bakarsak.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        'Atılan mailler aleyhimize dönüyor ara verilsin' bunun tek izahı 17 temmuz da ne karar çıkacağı bizim hukukçularımıza dolayısıyla da kulubümüze bildirildi.
        Gayet mantıklı geldi. Hatta buna ek olarak bi kaç gün önce mail atmayın diye bir durum yaşanmıştı.
        Sonuç olarak 17 temmuzda görülüp aynı gün hemen karara varılmayacak davada.
        Karar belli olmuştur. Sadece tarih bekleniyor açıklamak için. Öncesinden bir bildirim gelmiş olabilir. 1.5 gün kaldı zaten.
        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• bize ceza VEREMEYECEKLER....
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Deniz Hoca @DenizHoca_1907. 3 sa.
            2014-2015 sezonu fikstür çekimi öncesi @UEFA tarafından @TFF_Org gönderilen UYARI mailini DİKKATE almak ZORUNDA almaz ise SUÇ işlemiş olacak

Deniz Hoca @DenizHoca_1907· 2 sa.
            @UEFA'nın talimatlarını yerine getirmeyen @TFF_Org hakkında DİSİPLİN SORUŞTURMASI açılması AN MESELESİ. @FIFA'nın SERT YAPTIRIMLARI olacak

Yorum

• 2. hafta o maç Trabzonda oynanmayacak.
              En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 18:35.

Yorum

• İnşallah kötü bir suprızle karşılaşmayız.
                Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• atilla dilaverin tweet et hesabına baktım. böyle bir şey yazmış sonrada alakasız şeyler paylaşmış. yani çok önemli bir şey olsa devamını getirirdi diyorum. boşuna kıllanmaya gerek yok
                  Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Deniz Hoca @DenizHoca_1907. 3 sa.
                    2014-2015 sezonu fikstür çekimi öncesi @UEFA tarafından @TFF_Org gönderilen UYARI mailini DİKKATE almak ZORUNDA almaz ise SUÇ işlemiş olacak

Deniz Hoca @DenizHoca_1907· 2 sa.
                    @UEFA'nın talimatlarını yerine getirmeyen @TFF_Org hakkında DİSİPLİN SORUŞTURMASI açılması AN MESELESİ. @FIFA'nın SERT YAPTIRIMLARI olacak
                    kim bu arıza?

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Abdestinden şüphesi olanın namazındanda şüphesi olur... benim içim rahat...

Yorum

• moraliniz yerine gelsin. çok inanmayın ama en azından stres de yapmayın

Galatasaray Ailesi ‏@GSailesiyiz 55 dk.SON DAKİKA: Aldığımız bu bilgiler. Tamamiyle 3 Yurt dışı kaynaklı gazeteci Tarafından teyit edilmiştir. (2/1)

Galatasaray Ailesi ‏@GSailesiyiz 55 dk.SON DAKİKA: TFF ve FB nin Savunmaları yetersiz bulan UEFA 17 Temmuz Perşembe Günü Cezaların Verilmesi gerektiğini açıklacak.. (3/1)

Galatasaray Ailesi ‏@GSailesiyiz 55 dk.SON DAKİKA: FIFA'dan TFF nin. UEFA'nın Kararlarına karşı geldiği taktirde. Yetkiilerini Kullanarak Fenerbahçeyi Düşürmesini Talep Etti.
                        Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Twitter da çok fazla SON DAKİKA yazıları geliyor.
                          Hangileri doğru göreceğiz

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

ne bu son dakika bombaları herkes birşey yazıyor.
                            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kim bu arıza?
                              Bu şahıs, TFF'de performans geliştirme uzmanı
                              Twitter hesabında böyle yazıyor

Yorum

• Uefa herhalde "yeter be attığınız mailler fakslar tivitler defolun gidin kapımızdan bıktık sizden" dedi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X