Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kisaca özet gececek olan var mi? öglenciydim hic biseyden haberim yok. gazetelerede bakip sinir olmak istemiyorum
    Dün Avukat Nusret Yılmaz dedi ki işimizi yapmak için yönetimin dört gün kapısında yattik.
    İşte burdan ne anlamak istersen onu anla abi

Yorum

• Nusret Yılmaz'ın açıklamalarından sonra İHO başımızdayken bu davadan hiçbir kazancımız olamaz. İHO yarın öbür gün de şike davası kazanılır gibi olursa Atilla Dilaver'i, Hakan Orhan'ı da görevden alır. Tüm haklarımızdan feragat eder...

İHO Allah seni bildiği gibi yapsın. Bizim de şikeci başkanımız var artık.
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• TS yönetenleri gördükçe bu kulübün nasıl ayakta kalabildiğine şaşıyorum. bu kafaya sahip insanlarla başarı gelmez. bu kulüp yok oluyor, bitiyor.
        Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• boşuna debeleniyoruz burda azize,tayyipe,uefaya v.s boşuna kin kusuyoruz asıl mevzu içerdeymiş en büyük davamızı satmışlar bir bir dökülüyor taşlar cas'a müdahil olunmaması, şike yapmış elemanı savunan avukatı Trabzonspor'a üye yapmak nedir ?

gerçi biliyorduk bunları taaa iho'nun ilk mitinglere çıktığı zaman orda bitmişti olay zaten. iho kulübü öyle ikiye böldü ki doğru ile yanlışı ayırt etmeyecek artık kimse benden-senden oldu olay tıpkı ülkede olduğu gibi. sonra taraftar niye maça gitmiyor.

nusret yılmaz öyle yapıştırmış ki lafları insan utanır ama oda olmaz onlarda. iho'nun sesi kesildi konuştuğu zamanda eski yöneticilere şike imasında bulunacak kadar truva atıdır iho. tez zamanda defolup gider inşallah o ve onun gibi karanlık ve cahil beyinler
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün Avukat Nusret Yılmaz dedi ki işimizi yapmak için yönetimin dört gün kapısında yattik.
            İşte burdan ne anlamak istersen onu anla abi
            sagol sibel. hersey anlasildi. resmen kulübü satmislar

Yorum

• Nerdesiniz la ihocular, kvp hayranı kraldan çok kralcılar.

Bu başkan kupayı seve seve değil bilmem ne yapa yapa alır diyenler nerede acaba.

Sadri Şener zamanında suçu Sadri şenere atıp iho gelince kupa başbakanda deyip ihonun mitinglerde boy gostermesine sıcak bakanlar nerede acaba.

Trabzonspor taraftarı kendi ayağına sıktı buraya gelip sattılar falan yakışmıyor şimdi. İhoyu başkan seçerken kulübü satacaklarının farkında olmayanlar, müthiş ileri görüşlü kongre üyelerimizi ellerinden öper selam çakarım.

Yorum

• Sevgili arkadaşlar, dostlar, Trabzonspor sevenler.

12103. sayfada artık sadece "1" konu üzerinde hem fikir miyiz?

"Trabzonspor yönetimleri kupayı almak için samimi bir şekilde hiçbir mücadele yapmamış, kıllarını kıpırdatmamıştır. Belki de alınmasına engel bile olmuşlardır."

Bunda hemfikiriz herhalde yönetim ayırd etmeksizin.

Dolayısıyla o kupa artık sadece taraftarın etkisiyle gelebilir. Kanaatimce protesto veya yürüyüş ile gelmez çünkü malum bu aralar bir protesto yapmak yürümek mümkün olmuyor.

Ben aynı önerimi bıkmadan tekrar edeceğim:

1. Trabzonspor yönetimi ligden bu takımı çekmelidir, biz taraftar olarak bunun için yönetime baskı yapmalıyız (hukuki süreç devam ediyor kısmına katılmıyorum, TR deki egemen güçler bu kupayı vermeyeceklerini söylüyorlar zaten)
                2. Yönetim ligden çekilmez ise taraftar Trabzonspor işine ara vermelidir. Adalet yerini bulana kadar!

Ben kimsenin figüranı olmam, figüran niyetine ortaya meze olarak sunulan, renk katsın diye yaşatılan bir takımın da taraftarı olmam.

Saygılarımla.
                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Kupayi isteyen adam cumhurbaşkanindan isteyecek. Başka yerden isteyen yalandan istiyordur
                  BİZE HERYER TRABZON!!!
                  Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Kupayı katti surette alamayız.

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kupayi isteyen adam cumhurbaşkanindan isteyecek. Başka yerden isteyen yalandan istiyordur
                      Taraftarda ayni sekilde davranacak.

Uefanin kapisinda degil, TBMMnin kapisinda yatacak.

Mitinglerde baba hirsizlari alkislayip, stadlarda yavru hirsizlari taslamiyacak...

Kendisine samimi olacak. Bu Kupa cumhurbaskaninda, ondan istiyecek... Onu mail yagmuruna tutacak, onun önünü kesecek...

Trabzonda yillardir "Beraber yürüdük..." Sarkisina eslik edecegine, 1 kerecik su soruyu soracak reisi cumhur ve saz arkadaslarina "hakkimiz nerede? Hangi yüzle?"...

Yorum

• Sadri Şener, Hacıosmanoğlu vb. gibi adamlar Başkan oldukça kupayı ancak rüyamızda görürüz!

Geçmiş olsun!

Biz birlik olsan Trabzonspor'a dışardan hiç kimse zarar veremez! Ama içimizdeki hainler her şeyi yapıyor sağolsunlar...

Yazıklar olsun be!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadri Şener, Hacıosmanoğlu vb. gibi adamlar Başkan oldukça kupayı ancak rüyamızda görürüz!

Geçmiş olsun!

Biz birlik olsan Trabzonspor'a dışardan hiç kimse zarar veremez! Ama içimizdeki hainler her şeyi yapıyor sağolsunlar...

Yazıklar olsun be!
                          Burada USTA naraları atılıyordu, kupayı getireceğim diyen İHO süreci bu hale getirdiyse onun ne yapacağını siz düşünün. Trabzonspor taraftarı artık bir devrim yapmak zorunda. Önce taraftar olarak bir olmalıyız. Artık Tribünleri boşalttılar kalanlar yada gelmeye başlayanlar burada benim gibi sözde değil özde içi yananlar.
                          Ben size ne diyeyim, bir kere Avni Akerde maç izlemek nasip olmadı. siz kapınızın önündekine gitmiyorsunuz, ben ki amatör maçlarını bile izlemeye giden biriyim. İçimi yakıyorsunuz Vallahi.

Yorum

• İHO bu davayı satmıştır.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Taraftarda ayni sekilde davranacak.

Uefanin kapisinda degil, TBMMnin kapisinda yatacak.

Mitinglerde baba hirsizlari alkislayip, stadlarda yavru hirsizlari taslamiyacak...

Kendisine samimi olacak. Bu Kupa cumhurbaskaninda, ondan istiyecek... Onu mail yagmuruna tutacak, onun önünü kesecek...

Trabzonda yillardir "Beraber yürüdük..." Sarkisina eslik edecegine, 1 kerecik su soruyu soracak reisi cumhur ve saz arkadaslarina "hakkimiz nerede? Hangi yüzle?"...
                              İşte bu kadar.

Yorum

• Arkadaşlar bütün taraftar gruplarımızla beraber olarak Ankara da Cumhur başkanlığı sarayının önünde eylem yapsak ne olur

Yorum

Yükleniyor...
                                X