Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ender kuyumcu atilla dilaveri dinlemiyor

Şikeci bir kulübü koruyan UEFA'dan taraftarın kuralları ve kanunları uygulamasını istemesi en doğal hakkıdır. Talep net: #ZeroTolerance 23 dk

Şayet fb o güne kadar düşmüş olmazsa (bu talimatnamelerin katliamıdır) ligin 2. haftasında yapılması gereken; fb'yi Trabzon'a sokmamaktır! 10 dk

Hatırlatma: Saat 16.30'da UEFA'ya yönelik 20 tweetlik bir çalışmamız olacak. 17 Temmuz öncesi mesajımız net: #ZeroTolerance
    BASKIYA DEVAM, 20 TWEET OLAYI GÜZEL OLUR.

Şikebahçe bu lige başlatılırsa, Trabzon şehir sınırından öteye sokulmamalı
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Ne yapsın taraftar sussun mu?

Kimse unutmasın ki bu süreci buraya getiren ne yönetim ne hukuk kuruludur.

İşin peşini 3 yıldır bırakmayan Trabzonspor taraftarıdır.

Uefa bir şeylere kızacak diye susmam.

Sus diyene de hadi oradan derim.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• UEFA bak alırız aklını
        Juventus'a ne yaptıysan şb'ye de uygula, korkma
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• 2. hafta TS-şikebahçe

1 maç cezamız kalmıştı, onu da tff fikstürde şike yaparak lanet olası takıma denk getirmişler

Belki daha hayırlı olur, olaysız bir şb maçında kazanırız.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İçimizde Atilla Dilaver'e ulaşabilecek kadar yakın olan kimse var mı?

.
            En son Cyzio tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 16:18. Sebep: Harf hatası
            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
            -"Burada klima yok mu?"
            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Ah A.Dilaver ah kafamızı ve moralimizi allak bullak ettin.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• 17 Temmuz'da yüzümüzü güldür Allah'ım.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Atilla Dilaver bombayı attı gitti 17 temmuz da ancak görürüz onu bir daha
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Trabzonspor, Şike Davasında Yeniden Yargılama taleplerinin kabul edilebilirliği yönündeki karara itiraz etti.
                    Trabzonspor Kulübü, İstanbul 13 Ağır Ceza Mahkemesi'nin, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak üzere şike davası sanıklarından bazıları hakkında vermiş olduğu, ‘Yeniden yargılama taleplerinin kabul edilebilir’ olduğuna dair karara bugün itiraz etti.

Hukuk Kurulu tarafından hazırlanan Trabzonspor'un itiraz dilekçesi, bugün İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmek üzere Trabzon Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesine verildi.

Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatları tarafından verilen dilekçede yeniden yargılama talebinin kabul edilebilir olduğuna dair kararın hukuksuz olduğu vurgulandı.

Dilekçede şu ifadelere yer verildi: “Yeniden yargılama, olağanüstü kanun yolu ile hükümlerdeki hataların giderilmesinin amaçlandığı, hükümde hata yoksa yeniden yargılamanın gereğinin de olmadığı, 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından, kanunlarda ve içtihatlarda öngörülen metotlar terkedilerek, şimdiye kadar görülmemiş, bundan sonra da görülmeyecek olan yeni bir metot uygulanmıştır.”
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Atilla Dilaver'e gıcık olmaya başladım ne zamandır.
                      Bazen saçma sapan açıklamalar da yapmıyor değil....

Şimdi ne bu mesaj arkadaş?

Bir de tutturmuş Beyaz Trabzonlular diye!!
                      Bu özenti yazıları bırakması lazım.....
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Açıkla Atilla DİLAVER attığın senaryoyu
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• karar fos çıkarsa daha tutunacak dalımız kalmıyor...
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Atilla Dilaver hakkında düşüncelerimi çok önceden söylemistim. Popüler olmayı seven biri, eleştiri seviyesini fazlasıyla kaçırdığı ve hakeret seviyesine ulaştırdığı zamanlar hiç de az değil. İkide bir Trabzon halkına yaptığı eleştiriler zamanla can sıkmaya başladı. Son örneği ise beyaz Trabzonlular.. Şike konusundaki emeklerini inkar edemem ama Trabzonspor avukatı olmasaydı muhtemelen kendisinden nefret ederdim.

Herkes 17 temmuz öncesi maillere yüklenin derken hiçbir açıklama yapmadan durun demesi ilginç, umarım bunun hakkında mantıklı bir açıklama yapar.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              karar fos çıkarsa daha tutunacak dalımız kalmıyor...
                              Lütfen böyle umutsuz olmayın. Elimizde CAS gerekçeli kararı varken en fazla bir daha çırpınırlar o kadar....
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Kulüp yeniden yargılama kararına itiraz etmiş..
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

Yükleniyor...
                                X