Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İğrenç bir slogan olsa da: "Yetmez ama evet!"

Bu kadar mı? Hani Karabük, hani Bursa, Ankaragücü, İBB?
    hele bi dur şu ayyuka çıkmışlardan bir kurtulalım
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

ne yaptın renkdaş

bunlar da giderse o dönem ligde olmayan takımlar hariç bütün takımlar küme düşer

ulan bu gs baş şikeci ama o sezon kötüydü diye sıyrıldı herşeyden

ligler incelense şikeyi gs daha çok yapmıştır

Yorum

• fenerbahçe
        beşiktaş
        sivasspor
        eskişehir

şikeden ceza alan takımlar kesin bilgi yayalım
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Bence bu uefa insafli.on gun sonrasi icin krem gonderdi fenere bu haberle
          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
          8.KUŞATMA

Yorum

• Juventus' u niye gaza getirmiyoruz?

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Artık birşey demeye gerek yok. Bu kararları bekliyorduk zaten. Benim için önemli olan 17 temmuz.
              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Eskişehirspor Basın Sözcüsü Saraç: Ü. Karan ve B.Uygun bize kara bir leke sürdüler.Her ikisine büyük tazminat davaları açacağız.(Radyospor)

Yorum

• Bu sehir baska sehir satilmis eskisehirrrrrr...mecnun anladin sen onu zivaslilarin yuz karasi..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fenerbahçe
                    beşiktaş
                    sivasspor
                    eskişehir

şikeden ceza alan takımlar kesin bilgi yayalım
                    Yanlış bilmiyorsam bjk şike den değil UEFA finansal fair play yönetmeliğin den ceza almıştı.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne yaptın renkdaş

bunlar da giderse o dönem ligde olmayan takımlar hariç bütün takımlar küme düşer

ulan bu gs baş şikeci ama o sezon kötüydü diye sıyrıldı herşeyden

ligler incelense şikeyi gs daha çok yapmıştır
                      katılmıyorum kimse o konuda şikebahçenin eline su dökemez ha teşvik de teşvikde gs baştacımızdır

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sehir baska sehir satilmis eskisehirrrrrr...mecnun anladin sen onu zivaslilarin yuz karasi..
                        karışık bir mesaj olmuş
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Aşağıdaki gerekçeli karar detayına göre ben Bursa ve Karabük için de UEFA nın soruşturma açabileceğini düşünüyorum.. Sonrası malum..
                          es-es - Trabzon maçında klübü suçsuz buldular ama ceza verdiler.. Düz mantık aynı şey Bursa ve karabük için de geçerli olmalı..
                          ankaragücü nün ceza alması için Avrupa kupalarına katılması lazım.. Aynı şey İstanbul BB ve gençlerbirliği için de geçerli bence.. Olur bu takımlar bir gün hak kazanırlarsa dosya sivas ve es-es için olduğu gibi onlar için de inecek, otomatik 1 yıl men gelecek diye düşünüyorum.. Ama bu benim kişisel görüşüm.. yanılıyor da olabilirim.. Daha geniş bilgili biri varsa bilgilendirebilir bizi..

Cas ın gerekçeli karar detayı:

"CAS yaptığı incelemesinde UEFA'nın Fenerbahçe'ye 2 yıl men cezası verirken gerekçe gösterdiği 8 karşılaşmadan Trabzonspor - İstanbul BSB (15 Mayıs 2011), Karabükspor - Fenerbahçe (8 Mayıs 2011), Eskişehirspor-Trabzonspor (22 Nisan 2011) ve Trabzonspor - Bursaspor (17 Nisan 2011) müsabakaları için sarı-lacivertli kulübü "suçsuz" buldu. CAS hakem heyeti Fenerbahçe - Ankaragücü (15 Mayıs 2011), Fenerbahçe - İstanbul BŞB (1 Mayıs 2011), Gençlerbirliği - Fenerbahçe (7 Mayıs 2011) ve Sivasspor - Fenerbahçe (22 Mayıs 2011) müsabakalarında ise şike teşebbüsü olduğu kararına vardı." kaynak : Sabah
                          20+10+20+11 = 61
                          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yanlış bilmiyorsam bjk şike den değil UEFA finansal fair play yönetmeliğin den ceza almıştı.
                            Bjk 2 sindende ceza aldi hem sikeden hem finasal fair play den
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              BJK ilk yıl finansal fair play dan ceza aldı.. geçen yıl ise şikeden ceza aldı..
                              20+10+20+11 = 61
                              2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bjk 2 sindende ceza aldi hem sikeden hem finasal fair play den
                                Tmm abi şimdi hatırladım Serdar Adalı felan vardı.Azize yüzünden bu isimleri unutmuştum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X