Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2010-2011 Süper Lig sezonu, Fenerbaht h hafta;: e oldu
    79 puan ve Trabzonspor ile gol farkı lig lideri oldu
    79 puan ile ikinci sırada yer; iki takım şampiyon olmak için bir şansı vardı.
    Aziz Yıldırm Yüksel Ekşioğlu ilhan talimat; maç boyunca sabitleme yapmak için
    bazı Sivasspor oyuncular. Bizzat Sivasspor'un başkanı ile bir anlaşma yaptı
    Mecnun Odyakmaz onlar kötü oynamak olacağını.
    İlhan Ekşioglu ve şike faaliyetlerinin en önemli aktörü oldu
    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Uefa şikeyi kapatsin da goreyim bu karardan sonra

Yorum

• 497 - Aziz Yıldırım , İlhan Ekşioğlu'na emir verdi. Abdullah Başak ile maç için bazı kişilerle iletişim kurdu. Yusuf Turanlı ile kaleci Korcan Çelikay ile görüşmesini sağladı.

CAS
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Haber hurriyetin ana sayfasında tepe de 5 dakka durdu. Sonra kim kaldırttı acaba?
          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• CAS neyin n'olduğunu gayet açık ve net söylemiş, belirtmiş.

Hiç umutsuzluğa kapılmanın alemi yok. Bu davada bizim önümüz açık.
            En son B61 tarafından düzenlendi; 30.06.2014, 23:39.
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Bir taraftar forumundan Mahir Nadi adındaki kişiden alıntıdır...

Arkadaslar, buyrun anladigim dilden ozeti.
              Sadece son maddeyi anlamadim, ceza olculu ne demek, orjinalini okuyan veya anlayan bir arkadas yazarsa sevinirim.

1- Kim ne diyor diye bakmadik, herseyi kendimiz tek tek inceledik

2- Uefa DK 5 maci degerlendirdi, temyiz 8 mac degerlendirdi, ben DKya bakarim, maclardan biri supheli o yuzden 4 maci inceledim. Incelemedigim 4 macta sike var mi yok mu bakmadim

3- TFF Uefa’yi baglamaz kardesim, tff aklasa bile uefa ceza verebilir

4- Ben cezami cektim tekrar ceza veremezsiniz diyemezsin, ilk verilen ceza tedbir amacli, asil cezayi uefa isterse verir

5- Burasi Turkiye bana cezayi sadece TFF verir diye birsey yok, isterse uefa sorusturup ceza verebilir

6- Avrupa kupasina katilim formunu doldurmus olmandan dolayi ilave ceza yemezsin korkma

7- Uefa TFF’ye mektup gonderip uyarabilir, bu seni ilgilendirmez, ayrica once mektuba itiraz ettin, baktin yemiyor bak bu mektupta sorusturma acmiycam demis diye itiraz ettin, ne ayaksin sen?

8- Kisiler icin ek rapor istediyse bu, kisiler dogru yargilansin diyedir, kulup hakkinda karar verilmesini etkilemez

9- Gayet de adil yargilandin kardesim hic aglama, katilim formunu imzalayarak hizli yargilamayi kabul ettin, hersey Turkce konuya hakimsin, usul hatalari varsa bunlar karari etkilemez ben prosedurleri hallederim

10-Sizin Yargitay ne karar verirse versin beni ilgilendirmez

11-Para transferi yok diyorsun, yok bir de olsaydi, sikenin rusvetin para transferi olmaz zaten, cocuk mu kandiriyorsun

12-Sike sahaya yansimak zorunda degil, yapildiysa yapilmistir laga luga yapmayin

13-Turkiye’deki kanunlar da beni baglamaz, 6222’den once sike varsa ona da ceza verilebilir

14-Inceledigim 4 macta sike yapmissiniz

Yorum

• 497- İlhan Ekişioğlu 13.05.2011 Aziz Yıldırım ile buluştu. Abdullah Başak telefonda 1 numara ile görüştüklerini ve olayı (şike) anlattığını belirtti
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• 497 - Yusuf Turanlı, Korcan Çelikay ile 16.05.2011 tarihinde etilerde buluştu fenerbahçe için oynamasını istedi. Korcan Çelikay 300 bin dolar teklifi kabul etti

CAS
                  @tsmustafakemal

Yorum

• Bu haberin linki 5 dakka içinde kaldırtıldı.

Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Sevgili arkadaşlar aylardır yorum yazmadım. Her an forumu takip etmeme rağmen hep bir belirsizlik vardı. bekledim. Şimdi sizden bir ricam var. Bu CAS kararı anladığım kadarı ile Trabzonspor lehine ve çok önemli bir kazanım. Doğru mu yoksa abartıyor muyuz? Hukukçu arkadaşlar bizim anlayacağımız dilden izah eder mi?

Yorum

• Ayazoğlu, sivas maçıyla ilgili yazdıklarınız için teşekkürler mert yaşar bey'in ''CAS'ın Sivasspor tapelerine ilişkin yorumları çok ilginç. Ağır ceza mahkemesinden farklı düşünüyor. Yeniden yargılamada gündeme gelecektir'' sözleri beni epey üzmüştü. Sanırım yazdıkları şikenin sabit olmaması ile ilgili değil başka birşey ile ilgiliydi epey rahatladım

Yorum

• Ender Kuyumcu @kuyumcuender · 26 sn.

1/2) fb'nin 2006 Milan kararını örnek gösterip cezadan yırtma çabasına CAS, UEFA Şike konusundaki Statü ve uygulamalarının değiştiğini...
                          Ender Kuyumcu @kuyumcuender · 21 sn.

2/2) ...belirtip, UEFA Statüsü 50 (3) ve ŞL Talimatnamesi 2.05 ve 2.06 gereği UEFA'nın yerel ligdeki şikeye de karışabileceğini belirtiyor.

Yorum

• Bu kadar şerefsizlik olamaz http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ392974SXQ

Yorum

• 515 - Dinlenme şüphesine karşın Mecnun Otyakmaz 17 May 2011 tarhinde Aziz Yıldırım'ı arar ve aralarındaki konuşmaların vip biletlerinden ibaret olduğunu söylemesini ister. Aziz Yıldırım, elbette elbette der

CAS

Bunlar hep şike
                              @tsmustafakemal

Yorum

• CAS ın bu açıklamasından sonra fenevi kollayan uefa çatıvdav. İnşallah CAS'ın baskısıyla hakettikleri yere düşecekler!
                                Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

Yükleniyor...
                                X