İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!
Hahaha 18 temmuzda trabzona ucuyorum kutlamalara katilirim artikkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekleyelim görelim hacılar..Doğan hoşgeldin foruma..
Yorum
-
İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA haber de şikebahçeyi aklama operasyonu var
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahaha 18 temmuzda trabzona ucuyorum kutlamalara katilirim artik
Uçakla git...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledüseceklerHAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Gazetelere FB tarafından gönderilen şikayetin içeriği servis edilmiş. Tahmin edildiği üzere sürekli tekrarladıkları ve mahkemede yargılandığımız unsurlardan farklı yeni bir şey yok. Zaten UEFA'nın elinde iddianame ve tapeler mevcuttu. Hadi ilk sene daha net bir durum yoktu hatta sonraki sene FB de Avrupa'ya gitmişti ama ondan sonraki sene FB ve BJK'nin ceza alıp, bizim yargılanmaya bile gerek görülmeyip Avrupa'ya katılmamıza rağmen şimdi kalkıp aynı deliller üzerinden ceza vermeye kalkmalarının pek izahı yok. Ayrıca bildiğim kadarıyla kulüp sadece yazılı savunma verecek yani bildiğimiz manada tam anlamıyla bir disiplin yargılaması yok. O yüzden gazetelerde yazıldığı gibi FB'nin Mecnun Otyakmaz ve Mehmet Yıldız'ı şahit olarak götürecekleri haberi bana pek inandırıcı gelmedi. Ha UEFA bu şikayetin geçerliliği olduğu kanaatine varırsa o zaman işler değişir. Şu aşamada geçen ay FB için yaptığımız şikayetin bildirimi nasıl sadece kulüplere gittiyse bunda da aynı prosedür işlendi. O zaman da FB için disiplin soruşturması yapılmadığını sadece inceleme olduğunu söylemiştim. O gün hukukçularımızın bunun milat olduğunu dile getirip, bugün ise UEFA her türlü başvuruyu değerlendirir yorumuyla çelişkiye düşmeleri yakışmadı...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 28.06.2014, 05:46.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Disiplin soruşturması
Beraat edeli yıllar olmuş, Avrupa'da her sene ter dökülüyor. Bişey mi bekliyolar bi de
Bi de tutuşmak (biz mıçtık ama güçlü gözükmeyi çalışıyoruz, bu kelime tam anlamıyla ihtiyacımızı karşılyor) diye bi kelme bulmışlar
Kuş beyinlilerEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 28.06.2014, 09:06.
Yorum
Yorum