Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu olayı neden sadece mevcut iktidara yıkılıyor anlamıyorum.
    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş’a verdiği cezalarla ilgili, “Bazı kulüp yöneticileri ve oyuncularla ilgili şüphelerden hareket edilerek Türk futbolunun yüz akı iki kulübümüzün onur ve saygınlığıyla oynamak, prestijlerine zarar vermek bize göre art niyetliliktir” dedi.
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılınçdaroğlu : "Ancak daha üzücü olan, medyanın büyük bir kesiminin, yargı kararını vermeden, yargısız infaz yapmasıydı" dedi.

Kılıçdaroğlu, UEFA tarafından Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezaların hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi

"UEFA, Türkiye 'de alınmış bazı kararlara bakarak, bazı kararlar aldı. Şunu söylemek gerek, bahsettiğimiz ülke Türkiye... Siz, Türkiye'yi böyle cezalandıramazsınız. Hele de, siyasi otoritelerin yönlendirmesiyle hareket eden, özel yetkili mahkemelerin aldığı kararlara dayanarak... Bir kere, demokrasilerde, özel yetkili mahkeme, olmaz. Önce, bunu öğrenmeliler... Sahte delil bile üretiyorlar..."

Biri ak diğeri bok değil.
    Hepsi aynı bok.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O isyanda meclise olmali, ankarada olmali!!
      Trabzonspor taraftarı kendi gücünün farkına varsın yeter, sadece farkına varıp ona göre hareket etmeli .
      .

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben bunu defalarca anlatmaya çalıştım ama anlatamadım.
        Köydeki amcaya anlatıyorum, diyor ki kızım sen hastane kuyruğu bekledin mi vs.
        Müslüman, yollar, konuşmalar vs. Adam gidip veriyor oyunu ona. Ama Trabzonspor'u sizin benim gibi seviyor. Ama anlamıyor, detaylı bilmiyor bu davayı.
        Tüm Anadolu böyle bence. Ve azımsanacak bir nüfus da değil.
        Ama neyi değiştiriyor bu, hiçbir şeyi. Çünkü biz organize olup bir bağımsız aday çıkarmadık.
        Rezil olduk şehirce. Devam da ediyoruz. Çünkü hep aynı zihniyet.
        Sadece hırla gürle çözüm yok. Çözüm uğraşı yok.
        O amcaya selam sole bugun saat 8de hastaneye gittim kan vermek icin 12ye kadar bekledim veremedim yarin sabah 7 de gitcem belki veririm ..istanbulun gobeginde durum bu..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Müslüman, yollar, konuşmalar vs. Adam gidip veriyor oyunu ona. Ama Trabzonspor'u sizin benim gibi seviyor. Ama anlamıyor, detaylı bilmiyor bu davayı.
          Ama neyi değiştiriyor bu, hiçbir şeyi. Çünkü biz organize olup bir bağımsız aday çıkarmadık.
          Biraz iyimser bakıyorsunuz olaya. O amca eczanede ödediği katkı payının farkinda degil mi? Yuzde uc yuz artan emlak vergisini farkinda değil mi? Mazot fiyatının işsizliğin farkında değil mi? Tabii ki farkinda. Akp ye oy verenlerin en az yuzde altmisinin akp ile çıkar ilişkisi içerisinde olduğu bir gercek.
          En son art(w)in tarafından düzenlendi; 23.06.2014, 22:03.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu olayı neden sadece mevcut iktidara yıkılıyor anlamıyorum.
            MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş’a verdiği cezalarla ilgili, “Bazı kulüp yöneticileri ve oyuncularla ilgili şüphelerden hareket edilerek Türk futbolunun yüz akı iki kulübümüzün onur ve saygınlığıyla oynamak, prestijlerine zarar vermek bize göre art niyetliliktir” dedi.
            CHP Genel Başkanı Kemal Kılınçdaroğlu : "Ancak daha üzücü olan, medyanın büyük bir kesiminin, yargı kararını vermeden, yargısız infaz yapmasıydı" dedi.

Kılıçdaroğlu, UEFA tarafından Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezaların hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi

"UEFA, Türkiye 'de alınmış bazı kararlara bakarak, bazı kararlar aldı. Şunu söylemek gerek, bahsettiğimiz ülke Türkiye... Siz, Türkiye'yi böyle cezalandıramazsınız. Hele de, siyasi otoritelerin yönlendirmesiyle hareket eden, özel yetkili mahkemelerin aldığı kararlara dayanarak... Bir kere, demokrasilerde, özel yetkili mahkeme, olmaz. Önce, bunu öğrenmeliler... Sahte delil bile üretiyorlar..."

Hepsi aynı bok.
            kardeşim icra makamı önemlidir.. muhalefet partilerinin açıklamaları fasa fiso.. önemli olan iktidarın ne dediğidir..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Dün akşam başbakan kürsüden yargıya bozuk attı.
              Yargıtay kararı bozuluyor, Anayasa çiğneniyor bu ülkede. Başka söze gerek yok.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardeşim icra makamı önemlidir.. muhalefet partilerinin açıklamaları fasa fiso.. önemli olan iktidarın ne dediğidir..
                Şunu demeye çalışıyorum iktidarda kim olursa aynı bok olacak zaten.
                Oy işi bu anladınız mı.
                Birilerini haklı gösterip diğerini yerden yere vurmak yanlış hepsi aynı bok.
                Babamın bir lafı Siyaset = Yalancılık

Yorum

Akp nin diger iktidarlara oranla en büyük farki Milletin vergileriyle yapilan hastane, postane, cami, duble asfalt yol gibi aslinda devletin halkina yapmasi gereken hizmetleri, biz yaptik, digerleri yapmadi gibi bir nimetmis gibi halka sunmasi, yoksa sen benim vergimle bana hastane yapip birde bunun reklamini yapamazsin, birde bunun Allah, Kitap, Müslüman Bacilarim, yok basörtü, yok cami gibi,dini terimlerle süsleyince ic, orta dogu anadolu ve karadeniz gibi dini hassasiyete önem veren halkimizi kandirmak cok da zor olmuyor, yoksa büyük bir dsünür zamaninda söyle demis bunlar icin, ''Bunlar icin tek bir yüce yasa vardir. O da kendi cikarlari ve kendi esenlikleridir. Bunlar hayasizca, bir ulus icin kutsal ne varsa, onu emperyalist pazarlarda acik artirmayacikarmis vatan hainleridir. Ve bunu da agizlarindan hic eksik etmedikleri vatan millet adina yaparlar''
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• $ € IMG]http://www.tcmb.gov.tr/yeni/iletisimgm/pictures/simge_k2.png[/IMG]

Konuşur

Yorum

• [QUOTE=Mesut;1919626719]Bu olayı neden sadece mevcut iktidara yıkılıyor anlamıyorum.

"UEFA, Türkiye 'de alınmış bazı kararlara bakarak, bazı kararlar aldı. Şunu söylemek gerek, bahsettiğimiz ülke Türkiye... Siz, Türkiye'yi böyle cezalandıramazsınız. Hele de, siyasi otoritelerin yönlendirmesiyle hareket eden, özel yetkili mahkemelerin aldığı kararlara dayanarak... Bir kere, demokrasilerde, özel yetkili mahkeme, olmaz. Önce, bunu

öğrenmeliler... Sahte delil bile üretiyorlar..."

yargitay kararini bozdurma patavatsizligini deli cesaretini o saydigin serefsiz partilerden hangisi curet edebilirdi iktitardan baska ondan haber ver sen bide rte fenevli olmasaydi baska bir takim icin bunlari yapmaya cesaret edebilirmiydi..trabzon gs veya digerleri icin kilini kipirtatirmiydi acaba
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• camiamızda hala ortak bir görüş yok ne yazık ki..

derhal bir şike çalıştayı yapılmalıdır.. camiamızın ileri gelenlerinden 7-8 kişilik bir kurul kurulmalı, şike konusu tamamen bu kurula havale edilmelidir.. bu kurulun verdiği tüm kararlara camiamız harfiyen uymalıdır..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• @ersingokalioglu mahkeme, deliller gerçek, tapeler gerçek,tutanaklar gerçek,kumpas yok diyor ,şikeciler hala seviniyor.feneri düşünen yok)

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 33 dk. aziz yıldırım Şike suçundan; Cezaevinde yatmıştır, Hükümlüdür ve Şike'den SABIKALI'dır. Çete yada meteye bakmaz UEFA

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 29 sn.

Ender Kuyumcu @kuyumcuender · 1 dk.
                          Bilgi: Geçtiğimiz hafta İngiliz spor bakanı Helen Grant, UEFA YK üyesi David Gill ve FIFA müfettişine şike dosyası iletildi.

Sportif Yargı'da UEFA Fenerbahçe'yi Şike suçundan suçlu buldu. CAS onadı. Kişiler hakkında cezalar açıklanmak üzere. Bide 17 tem. Var

.
                          En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 23.06.2014, 22:10.
                          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu olayı neden sadece mevcut iktidara yıkılıyor anlamıyorum.

Hepsi aynı bok.
                            Chp mhp bekara koca boşuyorlar kusura bakma. Sıctıgımın partilileri

Gerizekalılar sunu anlamıyor ki bu adamlar zaten hep mazlumu oynaya oynaya bu duruma geldi beyinsiz partililerde şimdi çıkmış sucluyu savunuyo et beyinliler

Gerizekalı bi muhalefet

Eskiden

Özal
                            Demirel
                            Erbakan
                            Türkeş
                            Ecevit
                            İnönü gibi muhalefet liderleri ve devlet ahlakını bilen devlet adamları vardır

Ulan bayern munihin başkanı bile içeri giriyor

Gurbetçiler çok şanlıdınız valla

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O amcaya selam sole bugun saat 8de hastaneye gittim kan vermek icin 12ye kadar bekledim veremedim yarin sabah 7 de gitcem belki veririm ..istanbulun gobeginde durum bu..
                              Ben neler anlatıyorum ama nafile.
                              Kusursuz görüyorlar onu.
                              Yahu adama şiir yazıyor yaşlı dedeler. Sanki büyü yaptı millete.
                              Onları geçiyorum zaten bilmezler doğal karşılarım. Ama öyleleri var ki okumuş etmiş, başbakan yanlarında adam öldürse eceli geldi der karşıya geçerler.
                              Bu millete iyi oluyor.

Yorum

• Tayyibe aksamdan beri sovuyorum Allah affetsin.

Yorum

Çalışıyor...
                                X