Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 539 - Sonuç olarak rahatça söylenebilir 22 Mayıs 2011 tarihinde Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta şike yapılmıştır

CAS
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• CAS'ın gerekçeli kararı açık seçik bu işi ağırdan alan UEFA'ya ihtar niteliğindedir. Aslında UEFA zaten neyin ne olduğunu bizlerden iyi biliyor ama iş kamuoyuna dökülmüş oldu.Artık ağırdan almak için bile zamanları kalmadı harekete geçmek zorundalar.

Kazanacağız...
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        539 - Sonuç olarak rahatça söylenebilir 22 Mayıs 2011 tarihinde Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta şike yapılmıştır

CAS
        Maç bittiğinde dışarıdaydım. Kornalar felan çalıyordu. Kafamı yukarı kaldırdım Allahım sen büyüksün demiştim
        En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 01.07.2014, 00:36.
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• 546 - Sonuç olarak 2010/2011 sezonu Türkiye Süper Liginde Fenerbahçe dört maçta şike yapmıştır.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver

Sahi Sivas CAS'a niçin gitti? CAS,Fenerbahçe kararında Sivas'ın şike yaptığını karara bağlamış.

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

546 - Sonuç olarak 2010/2011 sezonu Türkiye Süper Liginde Fenerbahçe dört maçta şike yapmıştır.
              Tahir kum halen daha teşebbüs etmiştir diyo

Yorum

• h) If so, was the sanction imposed on Fenerbalu;e proportionate?

CAS soruyor fenerbahçe ye orantılı ceza verildi mi?
                @tsmustafakemal

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu duruma göre fb nin bizi UEFA ya şikayet etmesinde gizli bir iş birliği var demektir.UEFA bize ceza verebilir.kumpasa bak.
                  İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vayy Uefa vayy... Ulan Uefa Şikecinin ta kendisi cikti.
                  İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Platini baya iyi sahiplenmis.
                  İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şike içinde şike, vayy UEFA vayy.
                  İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  serefsiz platini serefsiz uefa
                  Siz şaşırdınız ama ben şaşırmadım ben forumda defalarca yazdım UEFA tarafından verilen 17 Temmuz tarihi bizi oyalamak için verilen bi tarihtir diye artık CAS'ın gerekçeli kararından sonra 17 temmuz tarihinden bişeyler beklemeyin o tarihte çok çok dağ fare doğurur hatta platini şike ile mücadelesinden olayı tffyi ve tüpçüyü tebrik eder UEFAnın şike konusunda ülke federasyonlarının almış olduğu kararı saygı ile karşılayacağını söyle vs.vs. tabi ondan önce bi 3 temmuz tarihi var ki bunlar RTEyi de arkalarına alarak isviçre federal mahkemesini bile bağlamış olabilirler bunlardan herşey beklenir.

Bizim yapacağımız en önemli hamle 17 Temmuz tarihini beklemeden TFFyi ve RTE'yi (hükümet eliyle futbola müdahale ediliyor gerekçesiyle) FİFAya ve CAS'a şikayet etmek olmalıdır RTE için FİFAya mail kampanyası başlatmak olmalıdır gerçi bunu 3 yıl önce yapmış olsaydık olay çoktaan kapanmış kupamız müzemizdeki yerini almıştı.
                  Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Zamanim olunca gerekceli kararin tamamini okumayi düsünüyorum. CAS herseyi cok net belirtmis.

..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tahir kum halen daha teşebbüs etmiştir diyo
                      CAS'a göre öyle "attempting to fix"

maç öncesi girişimde bulunmak şike anlaşmaya bakıyor sahaya yansıma diye bişey yok
                      @tsmustafakemal

Yorum

• Ender Kuyumcu @kuyumcuender

201) Bu madde önemli ve not edilmeli: CAS, Olimpiakos Valou ve fenerbahçe davalarında izlenen yola ve benzerliğe vurgu yapıyor.

..

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Şu kararın Türkçe metni olsa da sabaha kadar okusam
                          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• 550 - all five Italian clubs that were sanctioned in 2006 for matchfixing by the FIGC,

5 italyan kulübü şikeden yaptırıma uğradı 2006 yılında

fenerbahçe ?
                            @tsmustafakemal

Yorum

CAS'a göre öyle "attempting to fix"

maç öncesi girişimde bulunmak şike anlaşmaya bakıyor sahaya yansıma diye bişey yok
                              Bunu öyle bir yorumluyorki sanki cas'da tff gibi sahaya yansımamış sadece teşebbüs aşamasında kalmış gibi lanse ediyor şerefsiz herif. Bunu okuyan şikebahçelilerde cas'a göre 2011 şampiyonluğumuz tertemizdir diyebiliyor

Yorum

• 555 - Fenerbahçe'nin cezası göz ardı edildi. (i.e. Pobeda, Olympiakos Volou) bu takımlara uefa yaptırım uygulanmıştır.

CAS
                                @tsmustafakemal

Yorum

Yükleniyor...
                                X