Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tüm umutlarım bitmek üzere.

Yorum

• Arkadaşlar ümidinizi yitirmeyin.

UEFA kişilerin cezâlarını henüz açıklamadı.

Ben ümidimi şu şartlarda yitiririm:

UEFA kişilerin cezâlarını açıklar, açıklamadan sonra aradan bir iki ay geçer ve UEFA federasyona bir yaptırım uygulamaz, daha sonra bir iki ay daha geçer ve FİFA'dan da bir ses çıkmaz, ancak o zaman ümit kesilebilir.

Henüz ümidi kesmek için erken.

Hele şu cezâlar bir açıklansın bakalım.
      En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 21:35.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tüm umutlarım bitmek üzere.
        Asla; en azından günlük hayatta konuşmaya, anlatmaya devam.
        Onlar suçlu olduklarını bilerek başarılı olduklarını sinsi sinsi gülüp düşünselerde, gönülleri razı olsa da, ben susmam, benim gönlüm asla razı değil. Üzerinde oturdukları bomba'nın tahrip gücü gittikçe artıyor bence. ve bjk ile gs yi içine almayacak bir cezanın mümkün olmayacağına iyice kanaat getirdim.

bugünkü aziz tff buluşmasının puan kayıpları ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, toplantının uzun süreceğini düşünerek maç kayıtlarından dem vurdular bence. bir buçuk saat sadece hakem hataları konuşulamaz hele ki futboldan anlamayan biriyle. o yüzden bu işte bir iş var, yakında bizimkilerde giderse şaşırmam.

Son Nefesime kadar kupa geldikten sonra bile bu yapılanları unutmam unutturmam ve
        Şikecisin fenerbahçe; hayde kümeye hemde 4 tane birden.
        En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 21:39.

Yorum

• Uefa tek güvencemdi. Ama hiçbir şey yapmıyor. Neden bekliyor bilmiyorum.
          Bu yüzden onların bile adaletsizlik yapacağını düşünmeye başladım.
          Kafam o kadar bulandı ki her şeyin mümkün olacağına inanmaya başladım.
          Uefa bu kocaman şikeyi görmezden gelecek mi? İşte bunu düşünmekten çok yoruldum.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 21 dk.
            Aziz Yıldırım, Trabzonspor'a yardım etmemem için kiminle bana kaç dolar teklif ettiğini açıklasın.

YOK ARTIK !
            elinde teklifin yapıldığı an'a ait delil varsa 1dk bile durmamalı sayın Dilaver, 1 dk bile!
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2010-2011 sezonunda üniversitesinin son sınıfındaydım. Tüm maçları kaçırmadan izledim, 4-5 deplasmana gittim. Şike soruşturması başladığında üniversiteden yeni mezun olmuştum. 2 yıl iş yerinde çalıştıktan sonra şimdi askere Şırnak'a geldim. Şafak bugün 53, o kadar süre iiçnde hayatımda bir çok şey değişmiş ama bu soruşturma hala ilk günki gibi bilinmezliklerle dolu.

Bu saatten sonra kupanın geleceğine falan inancım kalmadı, zaten bu saatten sonra gelen adaletin ....... ....yim. Yayında ve yapımda emeği geçen tüm haramzadelerin Allah belasını versin.

Ben 19 yaşındayım tabiki şampiyonuz ama resmiyette yaşatmayanın allah belasını versin ben ve 90 lılar nesli bu şampiyonluğu yaşamadık umarim arkadan gelen 2000 li nesiller yaşar..

Yorum

• Bugün Ender Kuyumcu ve Gökhan Koç'un twiterda yaptığı açıklamalarla yıkıldım resmen
                Bu kadar basit olmamalı herşey gerçekten
                O kadar güvendiğimiz UEFA siyasi baskılardan yada başka lobi çalışmalarından nasıl etkilenebilir bu işi bu kadar uzatır
                Allah hepsini bildiği gibi yapsın
                Söyleyecek başka birşey bulamıyorum
                "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• BİZİM

Nesini söyleyim canım efendim
                  Gayrı düzen tutmaz telimiz bizim
                  Arzuhal eylesem deftere sığmaz
                  Omuzdan kesilmiş kolumuz bizim

Sefil ireçberin tebdili şaştı
                  Borç kemalin buldu boynundan aştı
                  İntikal parası binleri geçti
                  Dahi doğrulamaz belimiz bizim

Ehl-i fukaranın yüzü soğuktur
                  Yıl perhizi tutmuş içi kovuktur
                  İneği davarı iki tavuktur
                  Bundan gayrı yoktur malımız bizim

Çok dilek diledim kabul olmadı
                  Şu yalan dünyada yüzüm gülmedi
                  Hiç kimseye emniyetim kalmadı
                  Açılmadan soldu gülümüz bizim

Şu yalan dünyada hoş olamadım
                  Borçludan bir kere baş alamadım
                  Şu küçük öküze eş bulamadım
                  Söylemeden aciz dilimiz bizim

Zenginin sözüne beli diyorlar
                  Fukara söylerse deli diyorlar
                  Zamane şeyhine veli diyorlar
                  Gittikçe çoğalır delimiz bizim

Fukara halını kimse sormuyor
                  Ehl-i diyanetin yüzü gülmüyor
                  Padişah sikkesi selam vermiyor
                  Kefensiz kalacak ölümüz bizim

Evlat da babanın sözün tutmuyor
                  Açım diye çift sürmeye gitmiyor
                  Uşaklar çoğaldı ekmek yetmiyor
                  Başımıza bela dölümüz bizim

Reçberin sanatı bir arpa tahıl
                  Havasın bulmazsa bitmiyor pahıl
                  Tecelli olmazsa neylesin akıl
                  Hep yokuşa sarar yolumuz bizim

Sekiz ay kışımız dört ay yazımız
                  Açlığından telef oldu bazımız
                  Kasım demeden buz tutar özümüz
                  Mayısta çözülür gölümüz bizim

Tahsildarlar çıkmış köyleri gezer
                  Elinde kamçısı fakiri ezer
                  Döşeği yorganı mezatta gezer
                  Hasırdan serilir çulumuz bizim

Zenginin yediği baklava börek
                  Kahvaltıda eder keteli çörek
                  Fukaraya sordum size ne gerek?
                  Düğürcük çorbası balımız bizim

Bir aşka geldik de biz bunu dedik
                  Üç yüz üç senesi bir sille yedik
                  Her nereye varsan sahipsiz Gedik
                  Kime arz olacak halımız bizim

Açlıktan benzimiz sarardı soldu
                  Ağlamaktan gözümüze kan doldu
                  Üç yüz üç senesi bir afet oldu
                  Dördü bir okkadır dolumuz bizim

Her daim doğrudur aşığın sözü
                  Kör olsun düşmanın görmesin gözü
                  Bir parça seyredi istibdat sözü
                  Geçer mi düşmandan kinimiz bizim

Açılmadı ikbâlimiz bahtımız
                  Şen olsun İstanbul pâyitahtımız
                  Tevellüt ellidir geçti vaktimiz
                  Nöbetin gözlüyor salımız bizim

Serdari halimiz böyle n’olacak
                  Kısa çöp uzundan hakkın alacak
                  Mamurlar yıkılıp viran olacak
                  Akibet dağılır ilimiz bizim.

SERDARİ

Yorum

• böyle fenerliler de varmış meğer

Selvi Solangul ‏@selvisolangul 22 sa.
                    Galatasaray'a Chelsea karşısında Sonsuz Başarılar. Ben bu @12numaraorg gibi Azizin Köpeği değil Fenerbahçeliyim...

Yorum

• - duyuru -
                      2 mart pazar Artvin yukarı/aşağı maden köylerli yrd.derneğinin
                      Kızılay kan kampanyasına destek amacı ile Sopalı/Yenikent Arş.Hastanesi arkasındaki
                      etkinliğe katılacağız .tertemiz kanımız ile Türkiye ye CAN verelim
                      BMN Kocaeli
                      BMN KOCAELİ

Yorum

• Sahte olduğuna inandığım telefon kaydında Aziz Bey'in avukatı Faik Bey'in de adı geçiyor yanılmıyorsam (Faik Işık). 1 milyon TL borçları varmış göya ona.. Bu konunun konuşulması forumca uygun bulunmuyorsa kaldırılabilir, bilgi olsun diye yazdım
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sahte olduğuna inandığım telefon kaydında Aziz Bey'in avukatı Faik Bey'in de adı geçiyor yanılmıyorsam (Faik Işık). 1 milyon TL borçları varmış göya ona.. Bu konunun konuşulması forumca uygun bulunmuyorsa kaldırılabilir, bilgi olsun diye yazdım

Olaydan haberimiz var.

faik ışık canlı yayında para aldığını önce kabul etti sonra soruyu yanlış anladım diyerek inkar etti.(Bilgi olsun diye yazdım)

Ama benim asıl merak ettiğim aziz ve faik ne ara 'BEY' oldular? Ya ağız alışkanlığı 'BEY' kelimesi yada Mevlanayı düstur edinmişsiniz.

Gerçi olası cevabınızdan anlayacağım ağız alışkanlığımı yoksa Mevlana öğretisi mi?

Yorum

• Her sey bitti diyorsunuz yani.

Bitti rüya...
                            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olaydan haberimiz var.

faik ışık canlı yayında para aldığını önce kabul etti sonra soruyu yanlış anladım diyerek inkar etti.(Bilgi olsun diye yazdım)

Ama benim asıl merak ettiğim aziz ve faik ne ara 'BEY' oldular? Ya ağız alışkanlığı 'BEY' kelimesi yada Mevlanayı düstur edinmişsiniz.

Gerçi olası cevabınızdan anlayacağım ağız alışkanlığımı yoksa Mevlana öğretisi mi?
                              Kendi efendiliğimden diyeyim (Ya da alışkanlık)
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 27.02.2014, 14:15.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şu an hapiste olması gereken adam istediği gibi at oynatıyorsa yemişim adaletini bu ülkenin. Herkes, tüm dünya çıkar peşinde !
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X