Tüm umutlarım bitmek üzere.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Arkadaşlar ümidinizi yitirmeyin.
UEFA kişilerin cezâlarını henüz açıklamadı.
Ben ümidimi şu şartlarda yitiririm:
UEFA kişilerin cezâlarını açıklar, açıklamadan sonra aradan bir iki ay geçer ve UEFA federasyona bir yaptırım uygulamaz, daha sonra bir iki ay daha geçer ve FİFA'dan da bir ses çıkmaz, ancak o zaman ümit kesilebilir.
Henüz ümidi kesmek için erken.
Hele şu cezâlar bir açıklansın bakalım.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 21:35.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm umutlarım bitmek üzere.
Onlar suçlu olduklarını bilerek başarılı olduklarını sinsi sinsi gülüp düşünselerde, gönülleri razı olsa da, ben susmam, benim gönlüm asla razı değil. Üzerinde oturdukları bomba'nın tahrip gücü gittikçe artıyor bence. ve bjk ile gs yi içine almayacak bir cezanın mümkün olmayacağına iyice kanaat getirdim.
bugünkü aziz tff buluşmasının puan kayıpları ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, toplantının uzun süreceğini düşünerek maç kayıtlarından dem vurdular bence. bir buçuk saat sadece hakem hataları konuşulamaz hele ki futboldan anlamayan biriyle. o yüzden bu işte bir iş var, yakında bizimkilerde giderse şaşırmam.
Son Nefesime kadar kupa geldikten sonra bile bu yapılanları unutmam unutturmam ve
Şikecisin fenerbahçe; hayde kümeye hemde 4 tane birden.En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 21:39.
Yorum
-
Uefa tek güvencemdi. Ama hiçbir şey yapmıyor. Neden bekliyor bilmiyorum.
Bu yüzden onların bile adaletsizlik yapacağını düşünmeye başladım.
Kafam o kadar bulandı ki her şeyin mümkün olacağına inanmaya başladım.
Uefa bu kocaman şikeyi görmezden gelecek mi? İşte bunu düşünmekten çok yoruldum.
Yorum
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtilla Dilaver @AtillaDilaver 21 dk.
Aziz Yıldırım, Trabzonspor'a yardım etmemem için kiminle bana kaç dolar teklif ettiğini açıklasın.
YOK ARTIK !Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 sezonunda üniversitesinin son sınıfındaydım. Tüm maçları kaçırmadan izledim, 4-5 deplasmana gittim. Şike soruşturması başladığında üniversiteden yeni mezun olmuştum. 2 yıl iş yerinde çalıştıktan sonra şimdi askere Şırnak'a geldim. Şafak bugün 53, o kadar süre iiçnde hayatımda bir çok şey değişmiş ama bu soruşturma hala ilk günki gibi bilinmezliklerle dolu.
Bu saatten sonra kupanın geleceğine falan inancım kalmadı, zaten bu saatten sonra gelen adaletin ....... ....yim. Yayında ve yapımda emeği geçen tüm haramzadelerin Allah belasını versin.
Ben 19 yaşındayım tabiki şampiyonuz ama resmiyette yaşatmayanın allah belasını versin ben ve 90 lılar nesli bu şampiyonluğu yaşamadık umarim arkadan gelen 2000 li nesiller yaşar..
Yorum
-
Bugün Ender Kuyumcu ve Gökhan Koç'un twiterda yaptığı açıklamalarla yıkıldım resmen
Bu kadar basit olmamalı herşey gerçekten
O kadar güvendiğimiz UEFA siyasi baskılardan yada başka lobi çalışmalarından nasıl etkilenebilir bu işi bu kadar uzatır
Allah hepsini bildiği gibi yapsın
Söyleyecek başka birşey bulamıyorum"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
-
BİZİM
Nesini söyleyim canım efendim
Gayrı düzen tutmaz telimiz bizim
Arzuhal eylesem deftere sığmaz
Omuzdan kesilmiş kolumuz bizim
Sefil ireçberin tebdili şaştı
Borç kemalin buldu boynundan aştı
İntikal parası binleri geçti
Dahi doğrulamaz belimiz bizim
Ehl-i fukaranın yüzü soğuktur
Yıl perhizi tutmuş içi kovuktur
İneği davarı iki tavuktur
Bundan gayrı yoktur malımız bizim
Çok dilek diledim kabul olmadı
Şu yalan dünyada yüzüm gülmedi
Hiç kimseye emniyetim kalmadı
Açılmadan soldu gülümüz bizim
Şu yalan dünyada hoş olamadım
Borçludan bir kere baş alamadım
Şu küçük öküze eş bulamadım
Söylemeden aciz dilimiz bizim
Zenginin sözüne beli diyorlar
Fukara söylerse deli diyorlar
Zamane şeyhine veli diyorlar
Gittikçe çoğalır delimiz bizim
Fukara halını kimse sormuyor
Ehl-i diyanetin yüzü gülmüyor
Padişah sikkesi selam vermiyor
Kefensiz kalacak ölümüz bizim
Evlat da babanın sözün tutmuyor
Açım diye çift sürmeye gitmiyor
Uşaklar çoğaldı ekmek yetmiyor
Başımıza bela dölümüz bizim
Reçberin sanatı bir arpa tahıl
Havasın bulmazsa bitmiyor pahıl
Tecelli olmazsa neylesin akıl
Hep yokuşa sarar yolumuz bizim
Sekiz ay kışımız dört ay yazımız
Açlığından telef oldu bazımız
Kasım demeden buz tutar özümüz
Mayısta çözülür gölümüz bizim
Tahsildarlar çıkmış köyleri gezer
Elinde kamçısı fakiri ezer
Döşeği yorganı mezatta gezer
Hasırdan serilir çulumuz bizim
Zenginin yediği baklava börek
Kahvaltıda eder keteli çörek
Fukaraya sordum size ne gerek?
Düğürcük çorbası balımız bizim
Bir aşka geldik de biz bunu dedik
Üç yüz üç senesi bir sille yedik
Her nereye varsan sahipsiz Gedik
Kime arz olacak halımız bizim
Açlıktan benzimiz sarardı soldu
Ağlamaktan gözümüze kan doldu
Üç yüz üç senesi bir afet oldu
Dördü bir okkadır dolumuz bizim
Her daim doğrudur aşığın sözü
Kör olsun düşmanın görmesin gözü
Bir parça seyredi istibdat sözü
Geçer mi düşmandan kinimiz bizim
Açılmadı ikbâlimiz bahtımız
Şen olsun İstanbul pâyitahtımız
Tevellüt ellidir geçti vaktimiz
Nöbetin gözlüyor salımız bizim
Serdari halimiz böyle n’olacak
Kısa çöp uzundan hakkın alacak
Mamurlar yıkılıp viran olacak
Akibet dağılır ilimiz bizim.
SERDARİ
Yorum
-
Sahte olduğuna inandığım telefon kaydında Aziz Bey'in avukatı Faik Bey'in de adı geçiyor yanılmıyorsam (Faik Işık). 1 milyon TL borçları varmış göya ona.. Bu konunun konuşulması forumca uygun bulunmuyorsa kaldırılabilir, bilgi olsun diye yazdımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahte olduğuna inandığım telefon kaydında Aziz Bey'in avukatı Faik Bey'in de adı geçiyor yanılmıyorsam (Faik Işık). 1 milyon TL borçları varmış göya ona.. Bu konunun konuşulması forumca uygun bulunmuyorsa kaldırılabilir, bilgi olsun diye yazdım
Olaydan haberimiz var.
faik ışık canlı yayında para aldığını önce kabul etti sonra soruyu yanlış anladım diyerek inkar etti.(Bilgi olsun diye yazdım)
Ama benim asıl merak ettiğim aziz ve faik ne ara 'BEY' oldular? Ya ağız alışkanlığı 'BEY' kelimesi yada Mevlanayı düstur edinmişsiniz.
Gerçi olası cevabınızdan anlayacağım ağız alışkanlığımı yoksa Mevlana öğretisi mi?
Yorum
-
İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaydan haberimiz var.
faik ışık canlı yayında para aldığını önce kabul etti sonra soruyu yanlış anladım diyerek inkar etti.(Bilgi olsun diye yazdım)
Ama benim asıl merak ettiğim aziz ve faik ne ara 'BEY' oldular? Ya ağız alışkanlığı 'BEY' kelimesi yada Mevlanayı düstur edinmişsiniz.
Gerçi olası cevabınızdan anlayacağım ağız alışkanlığımı yoksa Mevlana öğretisi mi?En son Travelair tarafından düzenlendi; 27.02.2014, 14:15.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum