Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kupa maçından sonra sokaklarda hırsından sinirinden acısından, hıçkıra hıçkıra ağlayan çok insan gördüm,

İşte Trabzonspor'un varı yoku onlar,
    Keşke ben de sadece bir maç sonrası görsem bunları.
    Sonra görmesem.
    Bu şehirde yaşamak acı veriyor artık.
    İnsanların gözündeki umut ve umutsuzluk karışımı acıyı görmekten yoruldum.
    Hayatı Trabzonspor olan bu insanların eriyip gitmesinden bıktım.
    Onların adına da hakkımı alacağım! Yemin olsun öbür tarafta hesaplaşacağız!

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uefa da Fifa da hiç bir şey YAPMAYACAK!!!

Yapacak adam 3 sene beklemez.
      Size bir örnek veriyim:

Bir zamanlar Fenere 7 gol atan Sigma Olomouc, Avrupa Kupalarini garantilemek icin rakip olan Bohemians takiminin oyuncularina $ike tesebbüsünde bulundu ve maci 3-0 aldilar. Parayi verende kalecileri Petr Drobisz'di 18 ay men edildi. Kulübün 9 puanini eksiltiler. Bu olay Mayis 2009 ta gerceklesti. Uefa ise kupayi yenmelerine ragmen Sigma Olomoucu'u Avrupa kupalarindan men etti. Tarih: 24 Temmuz 2012. Demekki UEFA 3 sene beklermis ama sonunda cezayi kesermis!

http://www.uefa.org/disciplinary/new...d=1832517.html
      En son Cangele tarafından düzenlendi; 28.02.2014, 02:15.
      "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

Kupa maçından sonra sokaklarda hırsından sinirinden acısından, hıçkıra hıçkıra ağlayan çok insan gördüm,

Kimin umurunda gel siyaset git siyaset
        Beni yanlis anlamayin trabzonlu degilim diye ama Trabzonlu Trabzonspora sahip çikmiyor
        Sadece adimiz büyük yoksa hiçbirseyimiz yok
        10 yil sonrada antep oluruz olur biter
        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

Tüm bu çakallar ile mücadele etmiş, bunların bileğini bükmüş ama sonra hakkı yenmiş Sadri Şener nerede ? Hani ölene dek arayacaktı hakkını ?

O kadronun futbolcuları nerede ? Benim kariyerime yazmayacak bu başarı resmi olarak. Nerede topçular ?

Trabzon trübünleri nerede ? 2,5 sene geçti, 10'larca maç yaptık, hangisinde atladık sahaya ? Hangisinde vurduk UEFA'ya ?

Onursal Başkanımız nerede ? Televizyonlardan takımına küfrettirmek dışında ne yapıyor ?

Nerede bu takımın efsaneleri ? 6 kere istanbulu dize getiren büyük adamlar nerede ?

Zenginlerimiz, eski yöneticilerimiz, siyasetçilerimiz nerede ?

Neredesiniz be arkadaşım, neredesiniz !!!
          Başkana birşey diyemeyiz, adam hem yalnız bırakıldı, destek görmedi hem de işitmediği hakaret kalmadı. Azize fenerin verdiği desteğin yüzde birini görmedi.

Futbolculara da Egemen dışında pek birşey diyemeyiz. Adamlar ptofesyonel, ne yapsınlar. Buna rağmen umut, burak ve tolga lafını esirgemediler yeri geldiğinde.

Taraftar da üstüne düşeni yaptı yalan yok. O kadar eylemler emailler felan...

Burada kazılacak olan kupayı alacam deyip birşey yapmayan iho ve seslerini çıkarmayan siyasilerimizdir. İşadamlarımızı da unutmamak lazım kimse elini taşın altına koymadı...
          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkana birşey diyemeyiz, adam hem yalnız bırakıldı, destek görmedi hem de işitmediği hakaret kalmadı. Azize fenerin verdiği desteğin yüzde birini görmedi.
            Harbiden bu da bizim en büyük hatamiz iste. Adamlarin baskani sike yapmis, iceri girmis cikmis sucu sabitlenmis ama adamlar yinede vazgecmemis. Biz ise bu kirli düzende tertemiz kalmis ve tertemiz bir sekilde sampiyon olmus bu güzel insanin arkasinda duramadik ya, yaziklar olsun bize. Sadri Sener benim icin her daim efsane baskandir.
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ligden çekilirizin Türkçesi; "Ne yap et bizi ligde tut, isterse memleket yansın." Tam bir yahudi zihniyeti. Ligtv yayın gelirleri ellerindeki en büyük koz.
              Akılları sıra bunu kullanmaya çalışıyorlar.
              Neyse; hayraalamet bir durum bizim için, cisim sağlam yaklaşıyor.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Mart ayında şb dahil birkaç takımın küme düşürüleceği, UEFA'nın bastırdığı haberleri heyecan verici

Düşün layık olduğunuz lige emek hırsızı köpekler

Balıkçı Sivas
                Satılmış şehir
                İBB
                G.Birliği
                Giresun
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
                  Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 14 dk.
                  Kullanmış. Demiröreni neden 2020 yılı için çağırsın başka ülke federasyon başkanlarını da çağırır dı öyle bir şey olsa.

Talip Çoşmuş yine

Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
                  Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 15 dk.
                  İNFANTİNO DEMİRÖRENE " Fenerbahçeye en yüksek CEZAYI vereceksiniz yoksa ÜLKE olarak yaptırımlarla karşı karşıya kalacaksınız " ifadelerini

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 15 dk.
                  Çekilirseniz çekilin TÜRK futbolunda bir pislik daha azalır." Şike yapan KARISINI "satar diyen HIYARDA ortalıkta delikanlıyım diye dolaşıyor
                  Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 16 dk.
                  LİG ten çekiliriz Blöfünü kim yer dersiniz sadece Aklı boş olan şike çetesinin Mavarası )
                  Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 17 dk.
                  UEFA Demirörene LİG düşür talimatı verdi dün. Bütün haykırışlar ve ağlamalar bundan dolayı işte )
                  Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 18 dk.
                  AYTÖRENİN bugünkü açıklamaları LİG düşmenin yakın olduğunu gösteriyor.

Yorum

• Klozette fenerbahçe gibi bir ..k var, adamlar diyo ki biz çekiliriz, siz zahmet etmeyin babası belirsiz yavrularım biz çekeriz sifonu, biz çekeriz...

Yorum

Gökhan, isyanında yalnız değilsin.
                      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Eninde sonunda şemsiye girecek rahat olun. Hem de çok pis girecek.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Haydi, UEFA at son dakika golünü artik, hadiiii

!
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 3 yıl oldu.

Umudum kalmadı.

Yorum

• O degilde şahıs cezaları hala açıklanmadı yahu kaç ay etti
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ligden çekilirizin Türkçesi; "Ne yap et bizi ligde tut, isterse memleket yansın." Tam bir yahudi zihniyeti. Ligtv yayın gelirleri ellerindeki en büyük koz.
                                Akılları sıra bunu kullanmaya çalışıyorlar.
                                Neyse; hayraalamet bir durum bizim için, cisim sağlam yaklaşıyor.

evet aynen bu demek ancak aynı zamanda "uefa düşürün dedi" demek.
                                yani uefa demişki "ben adama bilezik gibi geçiririm"
                                basbaya düşecek bunlar herkes rahat olsun. maksatları siz kovmadınız biz istifa ettik. bir bakıma fakir ama gururlu genci oynuyorlar kendi taraftarlarına. yersen.
                                gün yakındır herkes hazır olsun derim.
                                heh fesleğen gibi saksıya oturtma kısmı da bizim kulubün elinde ama bu yönetim anlayışı ile zor gibi. bu da öznel değerlendirmemdir.
                                En son AnAKiN tarafından düzenlendi; 28.02.2014, 11:09. Sebep: imla

Yorum

Çalışıyor...
                                X