Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men

Uefa aslında mecburen devreye girmek zorunda.
    Malum kişiler hakkında ki cezayı daha vermedi.
    Lakin bu saatten sonra düşürün açıklaması ya da baskısı olacağını zannetmiyorum.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Gece joganita'dan alıntıladığım mesajlar neden silindi?

Bilmeden gayr-i ahlaki birşey mi yaptım admin (öyleyse özür dilerim)
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gece joganita'dan alıntıladığım mesajlar neden silindi?

Bilmeden gayr-i ahlaki birşey mi yaptım admin (öyleyse özür dilerim)
        Yazıların sahibi olan kişi, kesinlikle bu platformda bulunmayı istemeyen bir kişi. Biz de kararına saygı duyuyor ve gereklerini yerine getiriyoruz.

Asla şahsınızla ilgili bir durum yok.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yazıların sahibi olan kişi, kesinlikle bu platformda bulunmayı istemeyen bir kişi. Biz de kararına saygı duyuyor ve gereklerini yerine getiriyoruz.

Asla şahsınızla ilgili bir durum yok.
          Teşekkür ederim yanıtınız için.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yazını okuyup düşündüm haklısın akp kupayı bize verdirtmez; akp gitsin yerine ilk aday chp onlar gelsede durum değişmez... hadi ikinci aday mhp yine değişiklik yok... yani kısacası bu ülkede umut yok....
            Benim 3 Temmuz sabahından bugüne kadar tek umudum FİFA ve UEFA.

Bu toprakları adalet kavramı 400 yıl önce terk etti.

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu onu bunu boş verinde nasıl beddua ettiysek ne akp nin g.tü doğruluyor nede azizin. Lig bittiğinde tayyip şikecileri korumasına aldığında nasıl bunalmış nasıl beddua etmiştim şimdi düşününce aynı acıyı yine hissediyorum
              Mazlumun Ahı İndirir Şahı. Şİkeciler ve onları kolayan bilcümlesinin üzerinde tecelli etsin Allah'ın Kahhar adı.

Yorum

• Fenerbahçe'ye verilen Avrupa kupalarından 2 yıl men cezasıyla ilgili FIFA'dan çarpıcı bir açıklama geldi...

ZÜRİH - İsviçre'nin Zürih kentindeki FIFA Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulunan FIFA Futbolcu Statüsü ve Denetimi Başkanı Ömer Ongaro, Fenerbahçe 'nin Türkiye 'de mahkeme kararıyla suçsuz bulunduğu takdirde, Avrupa'da oynama ihtimali ve tazminat hakkına ilişkin kararı, cezayı veren UEFA'nın alacağını belirtti.

Doğru mu bu haber ? ?
                Hamiş

Yorum

• delikanlı bayraktar bir gün adam olabilse de ince inceleri anlatsa
                  sadri başkan kimlerden ne tehditler aldığını söylese
                  tarihin en delikanlı başkanı hacı niye bekliyor bize de açıklasa..
                  Trabzon tekrar Trabzon olsa
                  şike biter

Yorum

• Tabii ki şike mevzu bunda etkili olmuştur, ülkede ve dünyada siyaseten yaşanan gelişmeleri son üç yıldır yakından takip ediyorum. Bu gözlemlerim bana şu yargıyı oluşturmamda yardımcı oldu:
                    Her şeyin üstünü kapatmaya çalışırsanız, ileride yenilerinin üstünü kapatamaz olursunuz! Örtüyü elbet bir şekilde bulursunuz; fakat gücünüz(!) nereye kadar yeter bunu bilemezsiniz!
                    Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fenerbahçe'ye verilen Avrupa kupalarından 2 yıl men cezasıyla ilgili FIFA'dan çarpıcı bir açıklama geldi...

ZÜRİH - İsviçre'nin Zürih kentindeki FIFA Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulunan FIFA Futbolcu Statüsü ve Denetimi Başkanı Ömer Ongaro, Fenerbahçe 'nin Türkiye 'de mahkeme kararıyla suçsuz bulunduğu takdirde, Avrupa'da oynama ihtimali ve tazminat hakkına ilişkin kararı, cezayı veren UEFA'nın alacağını belirtti.

Doğru mu bu haber ? ?

http://www.tribundergi.com/yerlibasin/feed/363112

Yine başlamışlar UEFA çatırdayacak haberlerine. Zavallı kuşlar bu satılmış medyaya inanıyor.

İsviçre'de olan UEFA isviçre mahkemesini takmamış, Türkleri mi takacak?

Yorum

• Türkiyede şike yok demek Türkiyede yolsuzluk yok demek rüsvet yok demek, hirsizlik yok demek , tacavüz olaylari olmuyor demek, sübyancilik yok demek, sahtekarlik yok demek ve daha nice olaylar yok demek. Türkiyede kanunlarin nasil birden degistigini kendilerine göre degistirildigini bilen Uefa bunlara mi inanacak.
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• birazdan ise gidecegim. umarim aksam geldigimde güzel haberler okurum dicem ama nerdeeeee

Yorum

• Arkadaşlar bu işi o partiye bu partiye bağlamamak lazım millet olarak dürüst değiliz, adaletsisiz, her daim güçlünün yanındayız, aşırı maddiyatçıyız ve en kötüsü balık hafızalı ve tarihinden ders almayan cahil bir milletiz. Bence millet olarak bitiğiz olayın özü bu, bu milleti de elbet bu özelliklerde bir parti yönetecekti başka ne bekliyoruz ki.
                            “Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• şike konusunda bence ne istinye ne o park ne bu park direkt Yargıtaya bir yürüyüş düzenlenmeli...aha buraya yazdım, bu kadar net..!
                              TrabZonguldaklı...

Yorum

• ya geçenlerde bi kaç kez sormuştum koca forumda ynıt veren bi ALLAH(cc)ın kulu cevap vermedi..bi dah soruyorm neden bizim resmi sitemizde 2010-2011 senesi şampiyonluğumuz yok...

Yorum

Yükleniyor...
                                X