İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak buserkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen tupcuden korkuyorum inat edecek ve tum takimlara.ceza gelcek.ya da birileri araya girerek bu isi bitirecek bu serefsozinde ipini cekecek.
taktim bu adama yolda gorsem saldirida.buluncam.o derece darladi.bni
baskan dok bizi sokaga
cek pimimizi artik
Utanmaz adam, versene kupamızı, daha ne duruyorsun deyip bir dalasım var bu herife2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar muhtemelen Avea reklamı.
Turkcell çağrı merkezi olduğu için kapatmışlardır.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Turkcell Çağrı Merkezi fotoğrafı on numara olmuş.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Trabzonspor'un 10-11 sezonunun tescil iptali talebine bir cevap geldi mi henüz ?En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 13:44.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurkcell Çağrı Merkezi Trabzon
Derry City maçı havasına giriliyor.
''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavea'ya o ondan.İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar muhtemelen Avea reklamı.
Turkcell çağrı merkezi olduğu için kapatmışlardır.
Ama biri GSM alanında faaliyet gösterdiğinden olabilir tabi
Yorum
-
Fırat Günayer @firatgunayer
Son dakika!! Aziz Yıldırım : "Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecektir"
Fırat Günayer @firatgunayer
!!!!!!! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılacağını açıklayarak, sürecin oluşmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Aziz Yildirim kafami buluyor bizle ?
Yorum
Yorum