Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada bu hafta aziz efendi sivasa maça gidiyormuş tuvalette mecnuna bilet korcana bebek arabası verecekmiş...özellikle korcandan umutluyum bu hafta konya maçında başladı hatalı gol yemeye ki haftaya sorarlarsa konya maçında da yedim diyebilsin serkan kırıntı performansına ulaşacağından eminim..o yüzden sivasın bu hafta puan alması imkansız...

Yorum

• fb düştü...
      "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
      --------------------------Novalis--------------
      ------------

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fb düştü...
        suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
        buraya girme!
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• baskanin kupa sozu forvet sozu gibiyse yandik
          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Dünki programi izledim. Bu emre isimli avukatin " uefa bize 2012 öncesi kural lehinize oldugu icin o kuralla yargilanacaksiniz dedi." sözü dogruysa biz yandik o zaman. Su uefa regulasyonu 70. madde olayi. Adam cok iddiali bu konuda.
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 3 sa.
              9- yapacağım.
              Diğer taraftan, bana yapılan hukuk dışı isnatlara cevap verirken SESİMİN KISILMASI TRABZONSPOR ONURSAL BAŞKANININ SAHİBİ

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 3 sa.
              10- OLDUĞU BİR KANALDA BAŞIMA GELMESİ AYRICA DİKKAT ÇEKEN BİR HUSUSTUR.
              Bu durumun takdirini Trabzonspor taraftarları elbette yapacaktır.

Şu halimize bakın onursal başkanımız kanalında Atilla Dilaverin sesi kısılıp Fenerli avukatın sesi gür çıkartılıyor buna bende akşam dikkat etmemiştim gerçekten öyle oldu..
              Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
              Komünar..

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                9- yapacağım.
                Diğer taraftan, bana yapılan hukuk dışı isnatlara cevap verirken SESİMİN KISILMASI TRABZONSPOR ONURSAL BAŞKANININ SAHİBİ

10- OLDUĞU BİR KANALDA BAŞIMA GELMESİ AYRICA DİKKAT ÇEKEN BİR HUSUSTUR.
                Bu durumun takdirini Trabzonspor taraftarları elbette yapacaktır.

Şu halimize bakın onursal başkanımız kanalında Atilla Dilaverin sesi kısılıp Fenerli avukatın sesi gür çıkartılıyor buna bende akşam dikkat etmemiştim gerçekten öyle oldu..
                Ya şöyle bir durum var kim bu adamı onursal başkan ilan etti . Bu algıyı biz değiştirelim BMN olarak site girişinde kamuoyuna onursal başkan olarak bu adamı tanımadığımızı belirtelim . Onursal Başkanlık sıfatının şahsi görüşüm olarak asıl sahibi Şamil EKİNCİ olmalıdır.
                KORE LEE

Yorum

• İlk olarak A.Furuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya şöyle bir durum var kim bu adamı onursal başkan ilan etti . Bu algıyı biz değiştirelim BMN olarak site girişinde kamuoyuna onursal başkan olarak bu adamı tanımadığımızı belirtelim . Onursal Başkanlık sıfatının şahsi görüşüm olarak asıl sahibi Şamil EKİNCİ olmalıdır.
                  kesinlikle bu konuda baski olusturmaliyiz. böylelerinin bizle anilmamasi lazim!
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• EfsaneSpor ‏@SporEfsane
                    Recep Özcan, Aziz Yıldırım'ın Sivasspor maçına girmemesi için Sivas Valiliğine "Aziz Yıldırım hükümlüdür, sahaya giremez" şeklinde başvurdu.
                    Hamiş

Yorum

• Yakında baba olacak olan Volkan DEMİREL,
                      2010-11 şampiyonu biziz. Kupayı kimseye vermeyeceğiz. Onu bizden kimse alamaz diyor.

FIFA sizi sezon sonu düşürdüğünde (benim şahsi tahminim) bakalım bunları konuşabilecek misin yine Volkan efendi.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fb düştü...
                        Sn. The Ciks,

3 Temmuz 2011'den bu yana şb'nin düştüğünü yazdınız.

Ama merak etmeyin,

Uluslararası hukuk kurallarına göre,

şb mutlaka küme düşürülecektir.

FIFA, bence dengeleri bozmak istemiyor.
                        Sezon sonu için düşürün direktifi vereceklerdir tff'ye.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• yakında babayı alacak VOLKAN DEMIREL merak etmesin ,azıcık kaldı.
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• ya ender abinin dediği çok ses getirecek bir organizasyon vardı ne zaman o? yaklaşık 20.00 tl toplanmıştı.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya ender abinin dediği çok ses getirecek bir organizasyon vardı ne zaman o? yaklaşık 20.00 tl toplanmıştı.
                              Genel'de baslik var ya iste
                              Gozunden kacmis galiba
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yakında baba olacak olan Volkan DEMİREL,
                                2010-11 şampiyonu biziz. Kupayı kimseye vermeyeceğiz. Onu bizden kimse alamaz diyor.

FIFA sizi sezon sonu düşürdüğünde (benim şahsi tahminim) bakalım bunları konuşabilecek misin yine Volkan efendi.
                                Bu sürecin sonunda bu adam kendine kıymasa bari fazla sahiplendi bizim kupayı Hayıııııy vermeeeem vermem didim veymem

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Yükleniyor...
                                X