Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz de böyle sınanıyoruz öyle ya.
    Birgün kazanacagiz...
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• işi o kadar sulandırdılar ki artık ben bile inanmaya başlayacağım şike olmadığına.. bakalım daha neler göreceğiz..
      neredesin başkan çıkıp konuş az biraz. Savunduğun, dostun olan başbakan TFF başkan seçimlerinde seni desteklemek yerine neden Demiröreni destekledi.. bi sor bakalım..

Yorum

• Ne yapmak gerekiyorsa biz yapalim!!!

Ne bu TFF verir bizim kupayi nede baskasi.. Olaylar unutturuluyor. 17 aralik olayi hikaye. Hani yargitay diyor ya "gündem çok yoğun olaylar durulsun karari aciklicaz" diye. Ben nerden bilebilirim kararin değişmediğini? Yada biz Trabzonspor lular nerde bilecek ki karari değiştirmediğini. Yurugus yapalim nere olursa. Toplanalim birligimizi beraberliğimizi gösterelim bu şeref yoksunu insanlara. Ne başkandan hayir var bize ne TFF den nede yargitaydn. Adalet diye adlandirdiklari binalarin içine siginarak hirsizligi gaspi ogrettiler bize. Neyin nasil olacagini, guclunun eli para olanin nasil korunaycagini öğrettiler.. Biz yani Trabzonspor lular karsiyakilar kasimpasalilar urfalilar kim var sa turkiyenin dört bir yaninda cagri yapalim. Orgutlenelim birlik olalim. 1 milyon kişi 100.000 ler yada daha fazla si kim varsa cagirlim yapalim TFF binasına yurugusu. Basin medya sosyal medya haber ajanslari, dis basin kim varsa cagiralim. Sonra da kime geliyorsa salliyalim UEFA, FIFA, TFF ve yargitay ne varsa aciklama yapalim basina. Evet, medya da gücü olmayan bir Trabzonspor var. Ama gücü almak için kendini gostereceksin konusacaksin. Adalet olmayan bu ülkede yanlizca adaleti biz kurariz dicez. Seslenecegiz kim varsa uefa,FIFA cas kim varsa soylicez. Haykirarak dicez" siz bu pisliklserin arkasindasiniz sizden de hayir yok sizde hirsizsiniz!", "nasil bi uefasiniz,fifasiniz cassiniz". E mailler atacaz sürekli rahatsiz edecz. Örgüt kurmak suç olmaz zaten ismini anmak istemediğimi aziz zaten Türkiye de ne kadar kotu örgüt varsa kurdu.

Yok ediyorlar delilleri, YouTube de bile daha az şike video su kaldi. Daha az ismi söylenir oldu. Şike de en büyük Cezayi Trabzonspor çekti. Niye bu sessiz kalis? Neden,? sebebi ne? Niye hala daha kupamizi istiyemiyoruz? İHO ile olacak is değil. Bu ancak bizim calismalarimizla olacak. Haykirslarimizla, bagirmamizla, cagirmamizla.. Siz, biz kim olursa ben yada bir baskasi neden suskunluklarimiz,? Neyden korkumuz? Adam akilli cikip neden istiyemiyoruz kupamizi. 3 yildir içerde duran paramizi? Fener dediğimiz takim yedi o parayi. Simdi sow larla emenikelerle salliyorlar,
        Ama biz başkasından bekledikce o kupa gelmez. İHA nin yaptigi ankette 10 dakk da 50.000 fener lehine oy kullanildi.

Unutturdular... Gözümuzu karartilar... Bizde hala daha bekliyoruz gelecek diye..
        O kupayi ancak trabzonspor traftari alir başkalarndan medet ummak acizlerin isi. Ben ve de biz takimi için ölecek veya ölen ler hala daha nerede?

Unutturdular bize acalim gözümuzu unutturuyorlar!!!

Saygilarimla
        En son Koray Böyük tarafından düzenlendi; 15.01.2014, 01:32.

Yorum

• Fenerbahçe kongresinden hemen önce, Fanatik’te “Fenerbahçeli olsam” başlıklı bir yorum yazmıştım.
          Şike davasının, aslında “paralel” davalar zincirinin, Balyoz, Ergenekon, Odatv, askeri casusluk davalarının bir parçası olduğunu belirterek, “Doğma büyüme Göztepeliyim, Fenerbahçeli olsam, başkan adayım Aziz Yıldırım olur, oyumu tereddütsüz ona veririm” demiştim.
          Bu görüşümü izah etmek için de, iki temel sebep sıralamıştım.
          “Bir...
          Balyoz, Ergenekon gibi davaların hukuki değil, siyasi olduğunu düşünüyorsanız... Sahte delillere, sahte tanıklara dayandığını düşünüyorsanız... Savunma makamının dikkate alınmadığını düşünüyorsanız... Medyanın kendini mahkeme yerine koyduğunu, henüz karar verilmeden, kararı yönlendirmek için kasıtlı manşetler atıldığını düşünüyorsanız... Şike davası da birebir böyle oldu. Balyoz, Ergenekon gibi davalara inanmıyorsanız, şike davasına da inanmıyor olmanız gerekir.”
          “İki...
          Balyoz, Ergenekon gibi davaların siyasi değil, hukuki olduğunu düşünüyorsanız... Bazı oluşumların hükümeti hedef aldığını... Dışarıdan etkilerle hükümetin düşürülmeye çalışıldığını düşünüyorsanız... Hükümete karşı olan bazı unsurların, hükümete karşı güçbirliği yaptığını düşünüyorsanız... Şike davası da birebir böyle oldu. Hedef, Aziz Yıldırım’dı. Gelmiş geçmiş onca yönetim varken, onca kulüp varken, onca federasyon varken, sadece Aziz Yıldırım hedef alındı. 80 senelik futbol tarihimizde, şike iddiasına maruz kalan sanki bi tek Aziz Yıldırımmış gibi hava estirildi. Aziz Yıldırım’a karşı bazı unsurlar, fırsat bu fırsat, Aziz Yıldırım’ı devirmek için güçbirliği yaptı. Yani... Balyoz, Ergenekon gibi davalara inanıyorsanız, hükümetin arkasında durduğunuz gibi, Aziz Yıldırım’ın da arkasında durmanız gerekir. Çünkü, hükümet mağdursa, aynı gerekçelerle Aziz Yıldırım da mağdur.”
          Ve, bu iki temel gerekçeyle...
          “Fenerbahçeli olsam, bu iş bitmeden, Aziz Yıldırım’dan vazgeçmem” demiştim.
          Sonra?
          Fanatik’te yayınlanan bu yazım, fotokopiyle çoğaltılıp, Fenerbahçe kongresinde dağıtıldı.
          Aziz Yıldırım’ın rakibi olan Mehmet Ali Aydınlar, pek sinirlendi, o gece televizyona çıktı, “Yılmaz Özdil Fenerbahçeli midir?” diye sordu. “Fenerbahçeli olmadığım için, Fenerbahçe hakkında görüş bildirmeye hakkım olmadığını” söylemeye getirdi.
          Gel zaman git zaman...
          İki ay geçti.
          AKP’yle Cemaat kapıştı.
          Başbakanın başdanışmanı, cemaati suçladı, orduya kumpas kurulduğunu itiraf etti. Bu itiraf üzerine... Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, bizzat Başbakan Erdoğan’la görüştü, özel yetkili mahkemelerin baktığı tüm davalarda “yeniden yargılama” yapılmasını istedi. Başbakan Erdoğan da, bizzat kendi ağzından açıklama yaptı, “Yeniden yargılamaya olumlu bakıyoruz, talimat verdim, arkadaşlarımız çalışıyor, yasal düzenleme için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.
          Bunun üzerine, Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Silivri’ye gitti, İlker Başbuğ’la, Doğu Perinçek’le, Tuncay Özkan’la görüştü. Hepsi tam destek verdi. Bilahare, Fenerbahçe yönetimiyle görüştü. Fenerbahçe Kulübü resmi açıklama yaptı, “Türkiye Barolar Birliği tarafından önerilen yeniden yargılama girişimini koşulsuz destekliyoruz” denildi.
          Vaziyet bu noktadayken...
          Metin Feyzioğlu’na telefon ettim.
          Sordum.
          “Hangi takımın taraftarısınız?”
          Cevabı şu oldu:
          “Galatasaray taraftarıyım.
          Hem de doğuştan...
          Babam da Galatasaraylıydı.”
          Demek ki, neymiş...
          Hukuku, adaleti savunmak için, mutlaka “Fenerbahçeli olmak” gerekmiyormuş.
          Hukuka adalete “taraftar” olmak yeterliymiş!

Yılmaz Özdil

Ne güzel dünya!!
          Adaletmiş..
          Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
          Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Bende bu yazıyı koyacaktım bunlar nasıl insanlar bunlara kalsa adalet timsaliler.

Yorum

• alın arkadaşlar,,tüpçünün telefonları,,,,,,ü

0533 7424242, 0555 880 0000, 0555 530 0000,

bol bol mesaj atın yada arayın sövün....
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• alakası yok ama
                bu da ebru gündeş

Ebru Gündeş, 0532 202 5555, 0530 204 1710
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• ‘CORDOBA ŞAİBELİ BİR ŞEKİLDE ATILDI’

2004-2005 sezonu... 1 sezon önce Fenerbahçe’ye karşı şampiyonluğu kaybetmiştik. 17 Nisan 2005 tarihinde Kadıköy’de belki de kariyerimin en ilginç maçına çıktım. Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki 4-3 kazandığımız maçta kalecimiz Cordoba kırmızı kart gördü. Kaleye geçmek bana kaldı. Kırmızı kart gören kaleci Cordoba son 10 dakikayı oynamak istemedi. Kendisini oyundan attırmak için şaibeli kırmızı kart gördü. Cordoba o hareketi ile takıma ihanet etti.

‘LUCESCU DEDİKLERİNDE ÇOK HAKLI’

LUCESCU, ”Türkiye’de iki şampiyonluğum çalındı” dedi. Yüzde yüz haklı. O çalınan şampiyonluğumuzu ben ve takım arkadaşlarım maç maç yaşadık. Federasyon, hakemler, bazı spor medyası Beşiktaş’ın o sezon şampiyon olmasını istemedi. Bize karşı oynayan takımların teşvik primi aldıkları açıkça belliydi. Kısacası şunu açıkça söyleyebilirim. Beşiktaş o sezon 11 puan öndeyken şampiyon olamamasının tek nedeni Turkish Mafya’dır. Her maçımızda çok çirkin oyunlar oynandı. O sezon o kadar iyi ve güçlüydük ki kimse bizi yenemiyordu.

‘ŞİKE OLAYININ PATLAMASI SÜRPRİZ DEĞİL’

TÜRK futbolunda yaşanan şike olaylarını Romanya’dan üzülerek izliyorum. Türkiye’de şikenin günün birinde patlayacağı benim için sürpriz olmadı. Hissediliyordu. Bazı maçlarda şikenin pis kokusunu hissettim. İşte bunun için Mircea Lucescu kesinlikle haklıydı diyorum. Ve kesinlikle eminim ki sırf bu nedenden dolayı Türkiye’den ayrıldı. Kaybeden de inanın bana Türk futbolu oldu.
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Pancu gerçekleri anlatmış, bunları bilmeyen yoktur zaten.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alakası yok ama
                      bu da ebru gündeş

Ebru Gündeş, 0532 202 5555, 0530 204 1710
                      Zafer naptin ya
                      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Berk Eren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fenerbahçe kongresinden hemen önce, Fanatik’te “Fenerbahçeli olsam” başlıklı bir yorum yazmıştım.
                        Şike davasının, aslında “paralel” davalar zincirinin, Balyoz, Ergenekon, Odatv, askeri casusluk davalarının bir parçası olduğunu belirterek, “Doğma büyüme Göztepeliyim, Fenerbahçeli olsam, başkan adayım Aziz Yıldırım olur, oyumu tereddütsüz ona veririm” demiştim.
                        Bu görüşümü izah etmek için de, iki temel sebep sıralamıştım.
                        “Bir...
                        Balyoz, Ergenekon gibi davaların hukuki değil, siyasi olduğunu düşünüyorsanız... Sahte delillere, sahte tanıklara dayandığını düşünüyorsanız... Savunma makamının dikkate alınmadığını düşünüyorsanız... Medyanın kendini mahkeme yerine koyduğunu, henüz karar verilmeden, kararı yönlendirmek için kasıtlı manşetler atıldığını düşünüyorsanız... Şike davası da birebir böyle oldu. Balyoz, Ergenekon gibi davalara inanmıyorsanız, şike davasına da inanmıyor olmanız gerekir.”
                        “İki...
                        Balyoz, Ergenekon gibi davaların siyasi değil, hukuki olduğunu düşünüyorsanız... Bazı oluşumların hükümeti hedef aldığını... Dışarıdan etkilerle hükümetin düşürülmeye çalışıldığını düşünüyorsanız... Hükümete karşı olan bazı unsurların, hükümete karşı güçbirliği yaptığını düşünüyorsanız... Şike davası da birebir böyle oldu. Hedef, Aziz Yıldırım’dı. Gelmiş geçmiş onca yönetim varken, onca kulüp varken, onca federasyon varken, sadece Aziz Yıldırım hedef alındı. 80 senelik futbol tarihimizde, şike iddiasına maruz kalan sanki bi tek Aziz Yıldırımmış gibi hava estirildi. Aziz Yıldırım’a karşı bazı unsurlar, fırsat bu fırsat, Aziz Yıldırım’ı devirmek için güçbirliği yaptı. Yani... Balyoz, Ergenekon gibi davalara inanıyorsanız, hükümetin arkasında durduğunuz gibi, Aziz Yıldırım’ın da arkasında durmanız gerekir. Çünkü, hükümet mağdursa, aynı gerekçelerle Aziz Yıldırım da mağdur.”
                        Ve, bu iki temel gerekçeyle...
                        “Fenerbahçeli olsam, bu iş bitmeden, Aziz Yıldırım’dan vazgeçmem” demiştim.
                        Sonra?
                        Fanatik’te yayınlanan bu yazım, fotokopiyle çoğaltılıp, Fenerbahçe kongresinde dağıtıldı.
                        Aziz Yıldırım’ın rakibi olan Mehmet Ali Aydınlar, pek sinirlendi, o gece televizyona çıktı, “Yılmaz Özdil Fenerbahçeli midir?” diye sordu. “Fenerbahçeli olmadığım için, Fenerbahçe hakkında görüş bildirmeye hakkım olmadığını” söylemeye getirdi.
                        Gel zaman git zaman...
                        İki ay geçti.
                        AKP’yle Cemaat kapıştı.
                        Başbakanın başdanışmanı, cemaati suçladı, orduya kumpas kurulduğunu itiraf etti. Bu itiraf üzerine... Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, bizzat Başbakan Erdoğan’la görüştü, özel yetkili mahkemelerin baktığı tüm davalarda “yeniden yargılama” yapılmasını istedi. Başbakan Erdoğan da, bizzat kendi ağzından açıklama yaptı, “Yeniden yargılamaya olumlu bakıyoruz, talimat verdim, arkadaşlarımız çalışıyor, yasal düzenleme için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.
                        Bunun üzerine, Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Silivri’ye gitti, İlker Başbuğ’la, Doğu Perinçek’le, Tuncay Özkan’la görüştü. Hepsi tam destek verdi. Bilahare, Fenerbahçe yönetimiyle görüştü. Fenerbahçe Kulübü resmi açıklama yaptı, “Türkiye Barolar Birliği tarafından önerilen yeniden yargılama girişimini koşulsuz destekliyoruz” denildi.
                        Vaziyet bu noktadayken...
                        Metin Feyzioğlu’na telefon ettim.
                        Sordum.
                        “Hangi takımın taraftarısınız?”
                        Cevabı şu oldu:
                        “Galatasaray taraftarıyım.
                        Hem de doğuştan...
                        Babam da Galatasaraylıydı.”
                        Demek ki, neymiş...
                        Hukuku, adaleti savunmak için, mutlaka “Fenerbahçeli olmak” gerekmiyormuş.
                        Hukuka adalete “taraftar” olmak yeterliymiş!

Yılmaz Özdil

Ne güzel dünya!!
                        Adaletmiş..
                        bu mevzuyu çözememiş ya da işine öyle geliyor artık bazı insanları hiç okumuyorum isterlerse dünyanın en önemli konusunda yazsın samimi bulmuyorum...

Yorum

• Patlamak üzreyim.
                          çok sinirliyim.
                          Bu haksızlık ne kadar sürecek?
                          3 yıl bitecek.
                          Hala kupa gelecek.
                          Iade-i itibar gelecek.

Sokağa dökülüp bağırmak istiyorum ama benim gibi tüm ts sevdalılarının enerjisi bitik sanırım.
                          Bizi bu hale getirenlere lanet olsun. Yazıklar olsun.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu mesajı her okuduğumda içimden bir şeyler kopuyor.
                            Bir kez daha titriyor, bu hesabın sorulacağı günü bekliyorum!

Yorum

• Deliller uydurmaymış...

Uydurma olan delili insan savunmaz, reddeder!

Aziz ve yancıları hiç bir zaman "böyle bir konuşma yapmadım." demedi. Hep "Bu totem anlamlı, bu kurban kesme, bu da inşaat işi." gibi savunmalar türettiler.

YEMEZLER!
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Akp başta olduğu sürece kupa gelmez bize
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X