Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Delillerin esasında yasadışı yollarla toplandığından girişecekleri konuşuluyor. Atilla abi de dünya izliyor o kadar kolay değil diyor.. Sen ben de ne oluyor lam diye izliyoruz işte
    diyelimki yasa dışı yollarla toplanmış olsun... bu şikenin yapıldığı gerçeğini değiştirirmiki?
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• O şemayı dünyanın önde gelen spor gazetelerine mail atsak, UEFA dan daha etkili olur gibime geliyor..
      Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• O semayi göndermedigimiz yer kaldi mi sanki.
        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Bilmem hatırlatırız o zaman
          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Aralık Operasyonunun ardından Adalet Bakanına talimat vererek Balyoz, Ergenekon ve Şike davalarında yeniden hukuken yargılanma yapılıp yapılmayacağını araştırmasını istemesinin ardından gözler Trabzonspor yönetimine çevrildi

Şike davasının da kapsama alınması en fazla şike ile kupası çalınan Trabzonspor’u rahatsız etti. Trabzonspor yönetimi konu ile ilgili olarak önemli bir açıklama yapmaya hazırlanırken bordo mavili ekibin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu haber61net’e çarpıçı açıklamalar yaptı

Başkan Hacıosmanoğlu Şike davasında yeniden yargılanma yapılması halinde bile sonucun değişmeyeceğini belirterek” Öteki davalarla Şike davasını karıştırmayın. Bu ülkede Futbolda Şikeyi Savcılar Yapmadı.Trabzonspor’un elinden şike ile kupayı savcılar almadı. Bu ülkede şikeyi yapanlar belli, İstedikleri kadar yeniden yargılama yapsınlar sonuç değişmez. Bizim açımızdan bir sorun çıkacağına inanmıyorum. Ülkede kim şike yaptıysa yargılandı ve cezasını aldı .Üstüne üslük şikeciler sadece Türkiye’de ceza almadı ,yurt dışında UEFA’da CAS’ta da gereken cezayı aldı"dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Aralık Operasyonunun ardından Adalet Bakanına talimat vererek  Balyoz, Ergenekon ve Şike davalarında  yeniden hukuken yargılanma yapılıp yapılmayacağını araştırmasını istemesinin ardından gözler Trabzonspor yönetimine ç

Kafa aynı kafa, zihniyet aynı zihniyet. Hacıosmanoğlu, sen namus sözünü unuttun galiba ama biz unutmadık, unutmayacağız.
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Ülke icinde ceza almadilar
              Almadilar
              Almadilar

Almaaaaadilaaaaaar.

Baskan almadilaaaaaaaar.
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                diyelimki yasa dışı yollarla toplanmış olsun... bu şikenin yapıldığı gerçeğini değiştirirmiki?
                Hocam ortam artık öyle bir hal aldı ki at izi iti izine karıştı.

Feci kirli bir oyun bu. Samimi Trabzonsporlular olarak çok büyük bir sınav veriyoruz. Hem de çok büyük. Bazen ben de yelkenleri indiriyorum ama ne yapıp ne edip bu savaşta ayakta kalmamız lazım. Yoksa sonumuz hiç iyi değil.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Yeniden yargılanma yapılırsa eski yasayla yapılsın aziz ve çetesini içerden çıkarmak için bir gecede değiştirilen yasayla yapılmasın. Bu kadar hak hukuk düşkünüyseniz bunu da konuşurdunuz namus şeref haysiyet yoksunları...
                  Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam ortam artık öyle bir hal aldı ki at izi iti izine karıştı.

Feci kirli bir oyun bu. Samimi Trabzonsporlular olarak çok büyük bir sınav veriyoruz. Hem de çok büyük. Bazen ben de yelkenleri indiriyorum ama ne yapıp ne edip bu savaşta ayakta kalmamız lazım. Yoksa sonumuz hiç iyi değil.
                    ne diyeyim abi ALLAH sonumuzu hayırlı etsin.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Sunu anladim ki bu isin en büyük takipcileri ve bikmadan usanmadan ugras verenlerinin bile takati kalmamis artik.

Birer birer teslim bayragini cekip kaderimize razi olmaya basladik.
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Bizim yargıyı bilmemneyi bırakıp UEFA ve FİFA'ya odaklanmamız lazım. Bunların keyfine kalırsak daha çok avucumuzu yalarız.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sunu anladim ki bu isin en büyük takipcileri ve bikmadan usanmadan ugras verenlerinin bile takati kalmamis artik.

Birer birer teslim bayragini cekip kaderimize razi olmaya basladik.
                          belki bu işin en büyük takipçisi değilm ama bıkmadan usanmadan elimden geleni yapacağım...

Yorum

• Bi dava yüzünden kulübün 3-4 senesi heba oldu. Ve bizim yönetim halen yeniden yargılamaya ses çıkaramıyor. Demek razılar bi 3-4 senesinin daha heba olmasına.
                            Ama ben razı değilim. İnşaallah erken seçim olur da oy kullanırız.

Lakin İHOnun yerine gelebilecek muhtemel isimlerinde onun yaptığından fazlasını yapacağını zannetmiyorum bu konuda maalesef.
                            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bi dava yüzünden kulübün 3-4 senesi heba oldu. Ve bizim yönetim halen yeniden yargılamaya ses çıkaramıyor. Demek razılar bi 3-4 senesinin daha heba olmasına.
                              Ama ben razı değilim. İnşaallah erken seçim olur da oy kullanırız.

Lakin İHOnun yerine gelebilecek muhtemel isimlerinde onun yaptığından fazlasını yapacağını zannetmiyorum bu konuda maalesef.
                              zaten sıkıntı orda İHO yada bi başkası farketmiyor kim gelirse gelsin aynısı olacak...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                zaten sıkıntı orda İHO yada bi başkası farketmiyor kim gelirse gelsin aynısı olacak...
                                Maalesef çok büyük bir hüsran bizi bekliyor.
                                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

Yükleniyor...
                                X