Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bmn nin ne kadar üyesi varsa hep birlikte gazeteye ilan verelim akp yi istifaya davet edelim...

Yorum

• Uefa ve Cas'ın fenevbahçe için verdiği 3 yıllık ceza ortada iken,
      A.Y hakkında çete kurmak ve şike suçlarından verilmiş mahkeme cezaları ortada iken,
      Cumhuriyet Başsavcılığının A.Y hakkında TSK bilgilerini yurt dışına satmak suçundan hakkında hazırladığı 8 yıllık hapis cezası fezlekesi ortada iken,

Ve bir Başbakan tüm bu suçları işlemiş vatan hainini muhatap alıyor ve halen daha bu simsarın önü kesilemiyorsa, ya arkasında harbiden ciddi bir güç var ya da bu ülkenin çoğunluğu hırsızsever yada vatan hainisever.

Ama hangi güç olursa olsun Trabzonspor taraftarı olarak, Trabzonsporu da geçtim, bu ülkede yaşayan her vatan evladının boyun borçlarından biri de, A.Y yi içeri attırıp, orada çürüdükten sonra mezara defnetmek olmalıdır.

Ama yine de suç bizde, senin başında sözünü geçiren biri olsa idi, çıkar basın açıklaması yapar derdi ki, tüm Trabzonspor taraftarı şu tarihte, şu saatte xxx yerinde toplanacaktır dese gör bak o meydanlara milyonlarca Trabzonspor taraftarı işini gücünü bırakıp bordo-mavi formalarıyla gelmiyor mu. Ama nerdeeeeee öyle biri.
      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Secim günü kosa kosa gidip şikeciye oy vereceksin, senin aleyhine yayin yapan gazeteleri alip okuyacaksin, onlarin ürünlerini alip tüketeceksin, onlarla kan kardesi olacaksin, sonra da kupami niye vermiyorlar diyeceksin öyle mi? Yahu sen gönüllü olarak kaziga oturmussun zaten, sana kupayi kim niye versin.
        Bu şikecilerin arasinda en delikanlisi inanin A. Yildirimdir. Adam" şike yapmissam FB icin yaptim kendim icin yapmadim" diyor.
        Sen önce sana kazigi cakanlara gereken cevabi gerektigi sekilde vereceksin sonra bak kupan geliyor mu gelmiyor mu. Sen kaziga gönüllü oturmaya devam ettikce sana kimse kupa vermez, hic kusura bakmayin

Yorum

• Eurosport'un yayınladığı haberi ve gelişmeleri dikkate aldığımızda yeniden yargılama ihtimali maalesef olabilir.
          Böyle utanmaz insaların olduğu bir yerde bu iş uzayabilirde.

Yapacağımız belli.
          Taraftar olarak basta juventusu ve butün dünyayı şike ilgili haberdar etmek.

Bu arada klubunde artık resmi olarak bu konuda adım atması gerekiyor.

İlk bastan beri söylüyorum.
          Bu şike olayı nedeniyle takımız dağıldı..yeni kadromuz cok ama cok kötü..hakemler bize tavırlı..federasyon kupamızı vermedi.motivasyonumuz yok.
          Kupa bize gelmedikçe bir on sene daha zaten şampiyonluğa oynayamayız.
          Hal böyle iken ;

Bu ligte halen neden oynuyoruz ??? (( benım onuruma dokunuyor sahsen )) , zaten şampiyon olamayacağızz,çekilelim kardesım ne var bunda..yemin ediyorum italya ligine , azerbaycan ligine basvuralım ....BAKIN NELER OLUYOR SONRA...

Veyahut hadi ligten cekilmedik..
          Barı her macın 34. dakikasında bir protesto yapsın takım..Mesela macı bırakıp 2 dakika orta sahada toplanabilir takım..SONRASINDA NE OLACAK COK MERAK EDİYORUM...

BU GİDİŞAT İYİ GİDİŞAT DEĞİL..
          takımında birsey yapması gerekiyor, taraftarına yardımcı olması gerekiyor.
          şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• yargıtayın onamayacağı kanaatimce kesinleşti yaşanan siyasi gelişmeler onu gösteriyor. özel mahkemelerin aldığı kararların tekrar yargılanacağı yargıtaydan bozulacağı tüm siyasi partilerin işine gelecektir. akp cemaati bertaraf etmek,mhp askerler ve tutuklu milletvekili için chp askerler için, bdp kck dan tutuklular için hepsi birlikte bu kararları iptal ettirecek ve çok sevdikleri şikeci takımlarını da aklayacaklar. Bunlar benim öngörülerim de yalnız uefa ya nasıl açıklayacaklar bunları yok şikeyi aslında cemaat mi yaptı diyecekler yada polis savcı mı diyecekler merak ediyorum doğrusu.
            Trabzon Hakkını Helal Etmiyor..

Yorum

• Soru - ÖYM'lerin yaptığı yargılamalar ve aldığı kararlar. Bugün niye tartışmaya açıldı.

Cevap - Yolsuzluk ve rüşveti operasyonunu bu mahkemeler yürütüyor. Soruşturma RTE ve yakın çevresine uzanınca bunlar sahte delil üreten ve kumpas düzenleyen mahkeme oldu.

Soru- ÖYM'ler kaldırılmamış mıydı?

Cevap- Kaldırıldı. İsim değişikliğine uğradı. Özel yetkili mahkemeler. Özel yetkili ağır ceza mahkemesi oldu.

Soru- ÖYM veya ÖYACM'nin işlevi veya amacı nedir ?

Cevap- Terör ve darbe soruşturmalarına bakarlar.

Soru- Anti-demokratik denilen ÖYM'lerin diğer mahkemelerden farklı ne görevi vardır ?

Cevap- Terör ve darbe suçlamasına yetkilidirler. Gözaltı ve tutuklama sürelerinde tasarrufu daha fazladır.

Soru- Türkiye'de başka özel yetkili mahkemeler var mıdır ?

Cevap - Vardır. Trafik mahkemeleri, çocuk ağır ceza mahkemeleri, ticaret mahkemeleri vs...

Soru - Birtakım kesim niye diğer ÖYM'lerle ilgilenmeyip bu mahkemelere karışıyor ?

Cevap- Çünkü bu mahkemeler. Terör ve Darbe suçlarına bakarlar. Nitekim Balyoz, Ergenekon, Şike gibi kararlara bu mahkemler imza atmıştırlar.

Soru- ÖYM'ler gelişmiş avrupa ülkelerinde var mıdır ?

Cevap- Vardır. Mesela İtalya'da ki şike davasına, gladio vs.. bu mahkemeler bakmıştır. Avrupa birliği bu mahkemeleri anayasaya ve hukuka uygun bulmuştur.

Soru- 2010-2011 ŞAMPİYONU kim ?

Cevap- Şike şike Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dolmabahçe buluşmasını 'iyargıtay onayacak' diye yorumlamak saflık olur. Yargıtay kararı ne olursa olsun, yeniden yargılamanın pazarlığı yapıldığı kanaatindeyim. Gündemdeki siyasi olaylar ile alakalı askerlerin, kürtlerin, şikebahçenin yeniden yargılanarak destek toplama çalışmaları var. Şike davasını sil baştan yapıp en azından 3 sene daha oyalama pazarlıkları konuşuldu muhtemelen. Mevcut siyasiler bize kupayı vermemek için her şeyi yaptılar ve yapacaklar.

BunlarUEFA nın kararına da uymayacaklar.

10 yıl da geçse kupa gelecek. Bizim için uzun zaman Dünya için kısa.
                Yargıtay'a müdahale etme şanslarını düşük görüyorum. Ama görünen o ki, hukukta son nokta olan Yargıtay'ın onayacağı bir dava bile sonuçlanmış olmayacak. Bu davanın de diğerleri ile birlikte tekrar görülmesi gündemde. Bunlar şeytanı bile suya götürüp susuz getirir.

Ama dediğin gibi eninde sonunda adalet yerini bulacak. Maalesef bizim için uzun Dünya için kısa bir sürede.
                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak sezersoykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yargıtayın onamayacağı kanaatimce kesinleşti yaşanan siyasi gelişmeler onu gösteriyor. özel mahkemelerin aldığı kararların tekrar yargılanacağı yargıtaydan bozulacağı tüm siyasi partilerin işine gelecektir. akp cemaati bertaraf etmek,mhp askerler ve tutuklu milletvekili için chp askerler için, bdp kck dan tutuklular için hepsi birlikte bu kararları iptal ettirecek ve çok sevdikleri şikeci takımlarını da aklayacaklar. Bunlar benim öngörülerim de yalnız uefa ya nasıl açıklayacaklar bunları yok şikeyi aslında cemaat mi yaptı diyecekler yada polis savcı mı diyecekler merak ediyorum doğrusu.
                  Biz yapdirdik onlara sikeyi, suclu belli. !
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bütün siyasetçiler daha fazla nasıl oy alabilirimin derdinde.
                    Bir tane adamın bile ''ulan sokarım oyunuza önce vicdan'' diyeceğini zannetmiyorum.

Böyle bir ülkede yaşıyoruz sistem menfaat üzerine kurulu.
                    Baştaki adam bile kurduğu parti isminden bihaber olup tarafsız olacağına,
                    söylemleriyle güçlünün sonuna kadar yanında oluyorsa vay diğer kurumların haline.

Ben bunlara oy vermeyeceğimin yeminini başbakanın o konuşmasından sonra etmiştim.
                    Midem kaldırmıyor artık son 2 senede olanları, meclisteki kürdistan iğrençliğini.

Bir kere de ben aşkımı ülke menfaatlerine tercih edeyim, vicdanımın rahat olmasından başka ne olacak?
                    Gerçi koskoca Türkiyenin bölünme riski varken istikrar istikrar diye tutturup cebe girecek 3 kuruşun
                    ne kadar önemi var o da tartışılır. Şimdi kriz yok dersin iç savaşta ev araba gider haberin olmaz.
                    Neyse zaten günlük düşünüyoruz bugün atılan ters adım yarın canını alır aklın başına o zaman gelir.

Biraz siyaset oluyor ama dayanamıyorum o parti uğruna kefen giyenlerde de nasıl bir genişlik var ilginç. Bu işlerden en çok muzdarip olan biziz ama desteğini
                    esirgemeyen numunelikler de en fazla bizde gerçekten ilginç.
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Benim tek züğürt tesellisi beklentim, bu siyasileri savunanların 'evet, kupayı
                      verdirmeyen başbakandır, ancak ben yine kendisine oy vereceğim' demeleri.

Ancak ne gezer, bizim taraftarımızın bazıları herkesi suçluyor bir tek Başbakan'da kabahat yok
                      diyor. Başbakanın kendisi söylüyor şikebahçenin şike yapmadığını, kişiler kurumlar ayrılsın,
                      gerekirse 5 yıl gitmeyiz diyor. Bazıları yine de başbakanla alakası yok diyor.

Herkes istediğine oy verecek zaten ancak bari gerçekleri çarpıtmayalım.
                      Körü körüne, inadına vs bir yanlışı bir insanı savunmak nasıl bir iş anlamadım.

Ben ne Allah ı ne Peygamberi ne dini böyle savunan bu kadar çok kişi görmedim. belki problem bendedir, ben göremiyorum.
                      En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 05.01.2014, 18:38.
                      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Öyle yada böyle bizim taraftarın (özellikle Trabzonda olanlar) umrunda değil kupa.

Zaten zaman geçtikçe ,unutulması veya boşvermesi daha kolay oluyor. Herkesin birinci derdi kendi partisi /cemaati. Varsayalım ki AKP yerel seçimlerde 0 çekti.Yerine kim geçecek? Aziz Yıldırımdan daha Azizci muhalefet partileri mi? Onlar ne yapacak ,Tayyip Erdoğandan farklı birşeymi? (valla kusura bakmasınlar ama ben Chp-Mhp'nin ondan daha pervasız ve küstah olacağını düşünüyorum)

Sahi Volkan Canalioğlu ne diyor yada ne dedi ? Ağzını açtığını gören oldu mu? Koray Aydın , MHP başkan adayı olduğu dönem epey esti gürledi kaybedince ses çıkarmayı da bıraktı. Onun bir şeyler söylediğini duyan varmı?

Bu adamlardan tekini İstinyede gören oldu mu ? (TFF protestosunu kastediyorum)

....

Yaz yaz bitmez, küfür et et yetmez / yine akşam oldu!
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Artık komik gelmiyor. Çünkü lanet UEFA hiçbir şey yapmıyor!

Yorum

• Şurada şu akp, chp ve mhp lileri gördükten sonra anladım ki Trabzonspor asla ama asla şampiyon olamaz. Bana bu laf ilk defa 95-96 sezonunda sonra söylenmişti o zaman yanlış hatırlamıyorsam 17-18 yaşındaydım şimdi 36 ve anladım ki hakikaten biz asla ama asla şampiyon olamayız. Çünkü biz şampiyonluğumuzu çalanların hayranlarıyız. Şimdi akp'lisi chp'lisi mhp'lisi gitsin sandıkta hep birlikte şikebahçe ve benzerlerine oy kullansın.
                            Yargıtay'dan çıkacak karar bizi ilgilendirmez diyen uefa kendi yargılamasını yaptı diyen arkadaşlar sizede diyecek hiç bir lafım yok siz bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edin malum gidecek çok yolunuz var. Tazminat ve kaybedilen hakların iadesi içinde artık nerede ne dava açarsınız bilmem yürüye yürüye sonunda bir köşe başında umarım denk gelirsiniz
                            Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Artık komik gelmiyor. Çünkü lanet UEFA hiçbir şey yapmıyor!
                              Neden yapsınlar ki bir mecburiyetlerimi var. Şimdi herkez masum uefa ve fifa suçlu, neden çünkü kupa siyasiler de değil uefa da değilmi. Nede olsa onlar çaldılar bizim kupamızı
                              Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neden yapsınlar ki bir mecburiyetlerimi var. Şimdi herkez masum uefa ve fifa suçlu, neden çünkü kupa siyasiler de değil uefa da değilmi. Nede olsa onlar çaldılar bizim kupamızı
                                daha uefa ya Trabzonspor kulüp başkanı müracaatta bulunmamış, elin oğlundan ne bekleniyor ki, onlarda şüpheye düşecekler acaba işin içinde başka şeyler mi var diye. Halbuki Yargıtay kararı ne olursa olsun bu zamana kadar yönetimin UEFA başvurusunu tamamlamış olması gerekirdi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X