Ahmet Hakan denen fırıldak hukuksuzluk konusunda yazdığı her yazıda konuyu şike davasına getirip balyoz davalarıyla şike davasını aynı haksızlık boyutuna indirgiyor. Ortaya çıkan yolsuzluk soruşturmasına iktidarın yaklaşımını eleştirirken açıkça yapılan şikeye ilişkin ise kendisinin inanmadığını söylüyor. Kimse hukuktan bahsetmiyor herkes kendi dogmasınn peşinde sadece.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak savas avci tarafından gönderildiNe yapmis ssk da soylede bilelim mesela kac tane gemicik yapmis.Bdp ye at o zaman bi onlar dik durdu hirsizliga zaten bak hazir cozum surecide var
Yorum
-
Başka uygun başlık bulamadım, Zokora'nın başlığı dışında, bir de burada paylaşayım. Didier Zokora ve Emre Belözoğlu arasındaki ırkçılık davası: http://ortahisar.wordpress.com/2014/...kcilik-davasi/
Yorum
-
şike davası dolmabahçede kapatılmıştır
Şahsi fikrim; Dolmabahçede şike davasını kapatılacağını karşılığında şikebahçe tribünlerinden başbakana yapılan Protestoları dindirmeleri istenmiştir. Lige verilen arada fırsat bilinip öym lerin kararları hukuksuz kılınacaktır. Malesef şike davası aklanmış olup yargıtayın hala kararı neden açıklamadığı ortadadır.Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı şeyleri düşünüyoruz abi.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bu gelen duyumlar gerçek olabilir.
Yeniden yargı... Vesaire.
Muhakkak bir planları var.
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtilla Dilaver de bu davayı dünya takip ediyor o kadar kolay değil diyor ama hayasızlıkta sınır tanımamazlıkları düşündürüyor beni.
Tff'nin suç işlediğini görüp ceza kesmemek neyin hukukudur...
Bunlar çok ilginç.
Fırsat buldukça yok öyle olmaz böyle olmaz diyen Uefa ancak laf üretiyor.
Yorum
-
Kimse kendi kendini kandırmasın. 3 partinin de Trabzonspor kesinlikle umrunda değil. 3 partinin de derdi adalet değil. Hatta ben üçünün de birbirinden pek farklı olduğunu düşünmüyorum ya orası ayrı bir konu. O yüzden hiç bu partiler için çıkar yolu aramayın. 3'ü de (bence her konuda) aynı ..kun boncukları. AKP'liler.. CHP'liler.. MHP'liler.. Acı ama gerçek.. Trabzonspor sizin tutuğunuz partilerin kesinlikle umrunda değil.
En son My tarafından düzenlendi; 04.01.2014, 22:42.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAKP'liler.. CHP'liler.. MHP'liler.. Acı ama gerçek.. Trabzonspor sizin tutuğunuz partilerin kesinlikle umrunda değil.
Partileri daha değerli.
Yorum
-
Ama kim ne derse desin muhafazakar sağcı ve de eski bir AKP seçmeni olarak diyorum ki; Tayyip Erdoğan bu şike davasının direk müdahili. Hem de tam karşımızda dikililyor ve de kesinlikle Trabzonspor umrunda değil. AKP'li olup ta Trabzonsporlu olanlar hiç boşu boşuna kendini kandırmasın. Kendine çıkar yolu aramasın. Hatta şu an Trabzonsporlular onun için büyük bir engel. Bu yadsınamaz bir gerçek. Şu an için Trabzonspor'un en büyük düşmanı adaletin tecelli etmesine izin vermeyen ve de fenerbahçenin ceza almasını engellemek için her türlü temayülü yıkmaktan çekinmeyen Tayyip Erdoğan. Bunun aksini iddia edecek olan olaylara tarafsız bakamıyordur.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaşılıyor ki iktidar mevcut durumu ve yerel seçimler için 'şikeyi kapatmayı' rüşvet olarak verecek.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşverin abi. Bazılarının da Trabzonspor umrunda değil.
Partileri daha değerli.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 senedir iktidar şikeyi kapatmaya çalışıyor. Yeni bir şey değil ki. İktidar şike olayı patlak verdiği günden bu yana bizleri bir kenara iterek fenerbahçesini kurtarmak için her türlü yolu deniyor. Üstelik bizleri hiçe sayarak. Bunun seçimle felan da alakası yok.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
Yorum