Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet Hakan denen fırıldak hukuksuzluk konusunda yazdığı her yazıda konuyu şike davasına getirip balyoz davalarıyla şike davasını aynı haksızlık boyutuna indirgiyor. Ortaya çıkan yolsuzluk soruşturmasına iktidarın yaklaşımını eleştirirken açıkça yapılan şikeye ilişkin ise kendisinin inanmadığını söylüyor. Kimse hukuktan bahsetmiyor herkes kendi dogmasınn peşinde sadece.
    Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi
      Ne yapmis ssk da soylede bilelim mesela kac tane gemicik yapmis.Bdp ye at o zaman bi onlar dik durdu hirsizliga zaten bak hazir cozum surecide var
      Sosyal medyada bir tarafa karşı yapılan her saldırıya (haklı olsun-olmasın) sen hangi tarafı savunuyorsun diyorum kimse cevap vermiyor. Sadece amaç kötülenmesi gereken tarafın kötülenmesi. Karşı taraf oy kaybetsin de ne olursa olsun. Bence oy kaybedecekse her taraf kaybetmeli. Çünkü görünen 3 partide 3 yıldır canımıza okuyor. Süreç benim için olumsuz neticelenirse eğer psikopat olma ihtimalim var. İlk gördüğüm fenerliye dalacam zaten. Dilleri pabuç gibi uzadı. Bu arada internet kullanma yeteneğin varsa kimin hakkında yolsuzluk nedeniyle dava açılmış "google" a yaz bulursun

Yorum

• Başka uygun başlık bulamadım, Zokora'nın başlığı dışında, bir de burada paylaşayım. Didier Zokora ve Emre Belözoğlu arasındaki ırkçılık davası: http://ortahisar.wordpress.com/2014/...kcilik-davasi/

Yorum

• şike davası dolmabahçede kapatılmıştır

Şahsi fikrim; Dolmabahçede şike davasını kapatılacağını karşılığında şikebahçe tribünlerinden başbakana yapılan Protestoları dindirmeleri istenmiştir. Lige verilen arada fırsat bilinip öym lerin kararları hukuksuz kılınacaktır. Malesef şike davası aklanmış olup yargıtayın hala kararı neden açıklamadığı ortadadır.
          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynı şeyleri düşünüyoruz abi.
            Atilla Dilaver de bu davayı dünya takip ediyor o kadar kolay değil diyor ama hayasızlıkta sınır tanımamazlıkları düşündürüyor beni.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Sevgili dostlar lütfen konu iceriginin di$ina cikmayalim...
              $ike dosyasi ile ilgili olmayan ve siyasete kayan yorumlarda bulunmayalim...
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Bu gelen duyumlar gerçek olabilir.
                Yeniden yargı... Vesaire.
                Muhakkak bir planları var.
                İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Atilla Dilaver de bu davayı dünya takip ediyor o kadar kolay değil diyor ama hayasızlıkta sınır tanımamazlıkları düşündürüyor beni.
                Başka ülkelere müdahale eden Uefa en büyük şike davasında yapması gerekeni yapmıyor. Buna anlam veremiyorum. Hayır eğer bir şey bekliyorsa neyi bekliyor?
                Tff'nin suç işlediğini görüp ceza kesmemek neyin hukukudur...
                Bunlar çok ilginç.
                Fırsat buldukça yok öyle olmaz böyle olmaz diyen Uefa ancak laf üretiyor.

Yorum

• Kimse kendi kendini kandırmasın. 3 partinin de Trabzonspor kesinlikle umrunda değil. 3 partinin de derdi adalet değil. Hatta ben üçünün de birbirinden pek farklı olduğunu düşünmüyorum ya orası ayrı bir konu. O yüzden hiç bu partiler için çıkar yolu aramayın. 3'ü de (bence her konuda) aynı ..kun boncukları. AKP'liler.. CHP'liler.. MHP'liler.. Acı ama gerçek.. Trabzonspor sizin tutuğunuz partilerin kesinlikle umrunda değil.

En son My tarafından düzenlendi; 04.01.2014, 22:42.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Anlaşılıyor ki iktidar mevcut durumu ve yerel seçimler için 'şikeyi kapatmayı' rüşvet olarak verecek.
                    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      AKP'liler.. CHP'liler.. MHP'liler.. Acı ama gerçek.. Trabzonspor sizin tutuğunuz partilerin kesinlikle umrunda değil.

Boşverin abi. Bazılarının da Trabzonspor umrunda değil.
                      Partileri daha değerli.

Yorum

• Ama kim ne derse desin muhafazakar sağcı ve de eski bir AKP seçmeni olarak diyorum ki; Tayyip Erdoğan bu şike davasının direk müdahili. Hem de tam karşımızda dikililyor ve de kesinlikle Trabzonspor umrunda değil. AKP'li olup ta Trabzonsporlu olanlar hiç boşu boşuna kendini kandırmasın. Kendine çıkar yolu aramasın. Hatta şu an Trabzonsporlular onun için büyük bir engel. Bu yadsınamaz bir gerçek. Şu an için Trabzonspor'un en büyük düşmanı adaletin tecelli etmesine izin vermeyen ve de fenerbahçenin ceza almasını engellemek için her türlü temayülü yıkmaktan çekinmeyen Tayyip Erdoğan. Bunun aksini iddia edecek olan olaylara tarafsız bakamıyordur.
                        Murat

Yorum

• ŞikeyiAklama SabrımızıTaşırma'aya destek verelim Twitter'da lütfen ve paylaşalım,paylaştıralım.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anlaşılıyor ki iktidar mevcut durumu ve yerel seçimler için 'şikeyi kapatmayı' rüşvet olarak verecek.
                            3 senedir iktidar şikeyi kapatmaya çalışıyor. Yeni bir şey değil ki. İktidar şike olayı patlak verdiği günden bu yana bizleri bir kenara iterek fenerbahçesini kurtarmak için her türlü yolu deniyor. Üstelik bizleri hiçe sayarak. Bunun seçimle felan da alakası yok.
                            Murat

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Boşverin abi. Bazılarının da Trabzonspor umrunda değil.
                              Partileri daha değerli.
                              Maalesef Sibel. Maalesef herkesin bir aması var. En üzüldüğüm nokta şu fblilier kadar olup ta tribünlerde bir kez olsun adaletin karşısında dikilenlere tavır koyamadık. Biz böyle değildik. Ne oldu Trabzon'a anlamıyorum.
                              Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3 senedir iktidar şikeyi kapatmaya çalışıyor. Yeni bir şey değil ki. İktidar şike olayı patlak verdiği günden bu yana bizleri bir kenara iterek fenerbahçesini kurtarmak için her türlü yolu deniyor. Üstelik bizleri hiçe sayarak. Bunun seçimle felan da alakası yok.
                                Başbakan Fener depreminden müthiş korkuyor.Bu yüzden ÖYM'ler kalkabilir.
                                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

Çalışıyor...
                                X