Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadıköy'de artık hakem katliamına uğramak istemiyorum...

Buradan Trabzonspor başkanı ve yönetimine çağrı yapıyorum. Yıllardır Şikebahçe ile oynadığımız maçlarda açık açık hakkımız yenmiş ve bu maçların birçoğunu kaybetmişiz. Ben bir Trabzonsporlu olarak, kongre üyesi olarak 8 yaşındaki kızıma 'bu maçı hakem hatası ile kaybettik kızım' demek is-te-mi-yo-rum. Çok açık yazıyorum. Ben bu maçı hiçbir Türk hakemle oynamak istemiyorum. Gereğini yapmak Trabzonspor Yönetim Kurulu'na düşmektedir...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Gençler-fener maçındaki süzme,katıksız düzenbaz hakemi görünce bu ülkede hala şikenin devam ettiğini ve bu siyasiler,yazılı-görsel basın,tff ve kurulları olduğu sürece bitmeyeceğini idrak edebiliyoruz.Bunlarla mücadele yolu sevişmek değil savaşmaktır.İHO sevişerek,yıkayarak-yağlıyarak bir şeyler yapacağını sanıyor.Olmaz be İHO'm.Fatih Sultan Mehmet han İstanbul'u bizans imparatoru Konstantinle sevişerek değil savaşarak fethetti.Savaşacak yürek yoksa çek git be İHO'm.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cavcav ne geçirdi be....canı yanan nasıl da konuşuyor
        Nerde konuştu ne dedi azizin çocuğu?
        "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
        Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Gelecek secim ve Parti ile ilgili bir konu vardi bulamadim.

Almanyada secimler vardi gecen hafta ve bir partinin ismide "secime gitmeyenlerin partisi" idi.

oyunu cöpe atmak, gitmemek veya oy pusulasina baska türlü isareteler yapmakdan iyi degilmidir ?
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Av.Nusret Yılmaz Bey, kupa için bütün hazırlıklarını yaptı.
            Ama İHO,bir türlü harekete geçme talimatını vermedi

Atilla Dilaver
            Seçimlerden sonra harekete geçilecek büyük ihtimalle.

Kupa başbakanda yani.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cavcav ne geçirdi be....canı yanan nasıl da konuşuyor
              kuyruğuna basılınca nasılda afkurdu ...
              Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kuyruğuna basılınca nasılda afkurdu ...
                Ne dediki ya ben kaçırdım ?
                Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne dediki ya ben kaçırdım ?
                  Evinde Fenerbahçe'ye mağlup olan Başkent ekibi Gençlerbirliği'nin başkanı İlhan Cavcav, Türkiye Futbol Federasyonu'nu istifaya davet etti.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Cavcav sinirli tavrıyla göze çarparken, "Fenerbahçeli oyuncu bizim oyuncumuzu tutup itiyor, yüzde yüz penaltı ama verilmiyor. Egemen'in oyuncumuza yaptığı hareket net faul, ama karar çıkmıyor. Hakem bey Fenerbahçe golü bulunca rahat etti." dedi.

Karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar için de konuşan Cavcav, "İnşallah hakem Serkan Çınar bu maçın gazabını ömür billah yaşar." açıklamasını yaptı.
                  Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evinde Fenerbahçe'ye mağlup olan Başkent ekibi Gençlerbirliği'nin başkanı İlhan Cavcav, Türkiye Futbol Federasyonu'nu istifaya davet etti.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Cavcav sinirli tavrıyla göze çarparken, "Fenerbahçeli oyuncu bizim oyuncumuzu tutup itiyor, yüzde yüz penaltı ama verilmiyor. Egemen'in oyuncumuza yaptığı hareket net faul, ama karar çıkmıyor. Hakem bey Fenerbahçe golü bulunca rahat etti." dedi.

Karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar için de konuşan Cavcav, "İnşallah hakem Serkan Çınar bu maçın gazabını ömür billah yaşar." açıklamasını yaptı.
                    Allah daha beter etsin alayını !
                    Böyle haykırması ne kadar hoşuma gitti şimdi

Yorum

• Carcar hırlamış demek....

Ulan şerefsiz sen demedin mi 3 cücükler dinamodur,bu takımlar küme düşürülemez diye....

E şimdi bu lafından sonra ne diye hakkımız yendi diye bir yerini yırtıyorsun?
                      Dinamo değil miydi fener he?

Allah belanızı versin...

Geberse de görmesem şu adamı ekranda falan....
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buradan Trabzonspor başkanı ve yönetimine çağrı yapıyorum. Yıllardır Şikebahçe ile oynadığımız maçlarda açık açık hakkımız yenmiş ve bu maçların birçoğunu kaybetmişiz. Ben bir Trabzonsporlu olarak, kongre üyesi olarak 8 yaşındaki kızıma 'bu maçı hakem hatası ile kaybettik kızım' demek is-te-mi-yo-rum. Çok açık yazıyorum. Ben bu maçı hiçbir Türk hakemle oynamak istemiyorum. Gereğini yapmak Trabzonspor Yönetim Kurulu'na düşmektedir...
                        küme düşmesi gereken şikebahceyle maca cıkarsak yazıklar olsun zaten

Yorum

• Bu kadar rezil bir federasyon dunya futbolunda gorulmemistir. Ulke olarak Fifa tarafindan agir yaptirimlara hazirlikli olalim bence.

Yorum

• UEFA'yı da FİFA'yı da her gün anıyorum,kulaklarını çınlatıyorum.
                            Bu iş ne zaman bitecek? !
                            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kadar rezil bir federasyon dunya futbolunda gorulmemistir. Ulke olarak Fifa tarafindan agir yaptirimlara hazirlikli olalim bence.
                              Hiç de umurlarında olduğunu sanmıyorum. Ne hükümetin, ne TFF'nin, ne de Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın...

Kaldı ki bizim hakkımız güpegündüz gaspedildikçe bin beteri gelsin, benim de umrumda değil. Hatta bu saatten sonra mutlu bile olurum diyet ödendi diye.
                              https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• şerefsiz şikebahçe maçında alenen hakem şikesi yapıldı. aziz-tüpçü iş birliği. bu konu hakkında sıkıştırılmalılar. ciddi anlamda laf atmak, göndermede bulunmak yeterli ve gereklidir en azından.

Yorum

Yükleniyor...
                                X