2'nci Lig takımlarından Bayrampaşa Spor Kulübü Başkanı Ali Karaman, AK Parti Bayrampaşa belediye başkan adayı oldu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Hürriyet Pazar eki: Aydınlar röportajı
-O günkü yöneticiler maalesef kendilerini kurtarmak için olayı saptırdılar. Hükümet dediler, cemaat dediler, operasyon dediler, Ergenekon dediler. Sürekli hedef değiştirerek toplumu yanlış yönlendirdiler.
“Baştan dediğimi yapsalardı bu cezaları almazlardı” diyorsunuz.
-Samimi olsalardı bir sene cezayla kurtulurdu, en fazla iki sene ceza alırdı.
Ama o zaman şampiyonluk kupasını kaybedeceklerdi.
-O seneyi yok sayacaktık. Bugün geldiğimiz noktada Futbol Federasyonu kararını verdi. Benden sonra Tahkim Kurulu onadı. Tahkim Kurulu’nun kararı anayasa güvencesindedir. Artık bu iş bitmiştir.
..........
Bunlara edilecek en büyük küfür bu işin bitmediğini göstermek.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 07.11.2013, 14:20.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2'nci Lig takımlarından Bayrampaşa Spor Kulübü Başkanı Ali Karaman, AK Parti Bayrampaşa belediye başkan adayı oldu.
Yorum
-
@ cakalkerem
Abi kusura bakma da, malum şahıs için sıralamış olduğun olumlu nitelendirmelerin hepsi gerçeklik dışıdır. İdarecilerin başı sıfatıyla söz sahibi olduğu onu aşkın yıldır söylem ve eylemleri daha çok başka şeyler anımsatmaktadır insanlara. Tabii insan olup insan gibi düşünebilenlere! Saygılar, sürç-i lisan ettiysem af ola!Fanki tonki zonki...
Yorum
-
daha MAA ya diş geçiremeyen bir yönetimimiz var, adamın çıkıp yediği haltları anlatmadığı bir medya organı kalmadı, üstüne birde ''bu iş bitmiştir, kupa hiçbir yere gidemez anayasa güvencesi altındadır'' diyerek iyice okları üzerine çekmiştir.
biz gelmişiz burda hala TFF den medet uman yönetimin atacağı adımları bekliyoruz. şunları aralıkta kulüpten uzaklaştırmak için elimizden gelen herşeyi yapmalıyız, zaten kongreyede gerek kalmayacak yönetimde adam kalmadı ihoyla çakıroğlu başbaşa kaldılar. diğerleri kuru kalabalık..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
feybe yönetim kurulundaki bazı isimleri yeniden seçerek şikeye nasıl sahip çıktığını gösterdi. Böylelikle kişilerle kurumlar ayrılmalı lafının son kalesi de düşmüş oldu. Hayatlarının hatasını yaptılar. Ne yazık ki birkaç kişi yüzünden koca kulüp battı. 2. Dünya Savaşı'nın Almanya'sı gibiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefeybe yönetim kurulundaki bazı isimleri yeniden seçerek şikeye nasıl sahip çıktığını gösterdi. Böylelikle kişilerle kurumlar ayrılmalı lafının son kalesi de düşmüş oldu. Hayatlarının hatasını yaptılar. Ne yazık ki birkaç kişi yüzünden koca kulüp battı. 2. Dünya Savaşı'nın Almanya'sı gibi
ne batması abi ben batık bir fb felan göremiyorum adamlar dimdik ayakta sen buna batmak mı diyorsun ? juventus yıllar sonra yeni yeni kendine gelmeye başladı, 1 maç şike 1 maç hakem ayarlama yüzünden toplamda 2 maçtı sanırım, dünya kulübü seviyesindeki takım kurudu gitti, batmak budur.
herkes fb yi kolluyor buna bizim başkanda dahil. daha çıkıp MAA ya cevap veremediler, bunlar başka bir kulübün başına gelse davadan başlarını kaldıramazlardı, adamlar şimdi çıkıp anayasa diyor nah alırsın diyor, tüm pislikleri ortaya döktüler yok biz hala bekliyoruz. neyi bekliyoruz neyi ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Allah korusun, bazen insan dışardan sağlıklı görünür ama içten çürümüştür, hastadır. Bu sağlıklı, uzun yıllar yaşayacağı manasına gelmez. Nitekim ne dedilerse yalan çıktı. Bu da ipin artık ellerinden giderek hızlanarak kaydığının bir işareti. UEFA'dan ceza aldılar. Aziz'i tekrar seçerek uzlaşma kapılarını kapattılar. Belki biraz daha bekleyeceğiz ama umudumu yitirmedim. Kendi düşen ağlamaz der gibi, kendi seçen ağlamaz diyorum. Ha bizim seçilenler için de bu geçerli. Umarım pişman etmezlerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
MAA'nın açıklamaları üzerine yorum yapmaya bile gerek yok.
O gün kendisi UEFA'nın mektubunu yayınladı ve çok kritik bir noktada nasıl bir hata yaptığını da ispat etti.
MAA'ya UEFA hiç bir konuda garanti vermemiş, her konunun sonunda "Disiplin kurulu karar verir ancak" demiştir.
Dolayısıyla "dediklerimizi yapsaydılar 1 sene cezayla kurtulurdu" ibaresi tam bir balondur.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk kupamızı almamızı ne
RTE
AY
YD
KILIÇDAROĞLU
BAHÇELİ
MEDYA
HOKKABAZ KALEMŞÖRLER
hiçbiri engelleyemeyecek.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAA'nın açıklamaları üzerine yorum yapmaya bile gerek yok.
O gün kendisi UEFA'nın mektubunu yayınladı ve çok kritik bir noktada nasıl bir hata yaptığını da ispat etti.
MAA'ya UEFA hiç bir konuda garanti vermemiş, her konunun sonunda "Disiplin kurulu karar verir ancak" demiştir.
Dolayısıyla "dediklerimizi yapsaydılar 1 sene cezayla kurtulurdu" ibaresi tam bir balondur.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
Yorum