Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Helal olsun Vira'ya
    Bu gerekçeli kararı başkanın gözüne gözüne sokmak lazım
    Şimdi de gerekçeli kararı bekliyorum desin de kendini kandırsın..
    "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
    Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İhanet eden adama camia çıkıp da ihanet ediyorsun diyemiyor. Ne büyük bir camia!

Yorum

• İndirelim şu hacıyı
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hacı cas ın gerekçeli kararını bekliyormuş.Taraftarı enayi yerine koyma hacı, cas kimin kararını onadı?Gerekli başvuruları yap.Bu taraftarı artık günaha sokma.

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vira gerekçeli kararları yayınladı. İyi icraat.

http://haydevira.net/haberler/VIRA-O...i-Kararlar/212
            Gerekçeli kararı göremiyorum,sayfa açılamıyor diyor.Başka bir kaynaktan bulan var mı?
            Amatör ruh,profosyonel düşünce
            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gerekçeli kararı göremiyorum,sayfa açılamıyor diyor.Başka bir kaynaktan bulan var mı?
              haydevira.net yazin anasayfada cikiyor, ilk haber.

ya da facebook "trabzonspor lovers" sayfasindan bakabilirsiniz,
              o sayfayi tavsiye ederim, her türlü gelismeyi ordan takip edebilirsiniz.
              Trabzonspor Lovers. 30.220 beğenme. 5 yıldır sosyal medyada aktif bir şekilde hizmet veren Trabzonspor Lovers oluşumunun İHO yönetimi tarafından kapatılan Facebook sayfası üzerine açılmıştır.
              En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 28.09.2013, 17:42.

Yorum

• Burda yazanlara göre Kayanin dedigi gibi tsunami gelmesi lazım
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  haydevira.net yazin anasayfada cikiyor, ilk haber.

ya da facebook "trabzonspor lovers" sayfasindan bakabilirsiniz,
                  o sayfayi tavsiye ederim, her türlü gelismeyi ordan takip edebilirsiniz.
                  https://www.facebook.com/Trabzonsporlovers
                  Teşekkürler.Ben Cas'ın verdiği gerekçeli karar sandım,yanlış anlamışım.Bu kararlar Fener ve Bjk'de vardır.Bu gerekçeli kararları alıp,Cas'a itiraz ettiler.Yine de yönetim ne cevap verecek merak konusu.
                  Amatör ruh,profosyonel düşünce
                  İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• F.Bahçe’yi 5 maçta şikeden suçlayan UEFA Tahkim Kurulu, Disiplin Kurulu’dan farklı olarak yeni bir karar daha oluşturdu. Sarı lacivertlileri, Trabzonspor’un...

16 temmuzda hürriyet gazetesi açıklamıştı bunları..bunlar da aynısı gördüğüm kadarıyla..gözden mi kaçtı acaba hürriyetin haberi..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• ekim ayına geldik bişeyler olacak mı bu ay eylül bitti yargıtay felan ne zaman =================
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 5 sike 2 tesvik den ceza yemis anladigim kadariyla. Sadece 3 sene (bir senesini cektiler zaten)? Ilginc gercekten.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ya Allah askina yönetimi elestirin kötüleyin suclayin ama gercekten samimi bir sekilde kupayi almak icin ugrasmayacaklarini mi zannediyorsunuz? Böyle bir sacmalik olabilir mi ya akil var mantik var. Herseyden süphe edin ama bu yönetimin kupa icin herseyini vereceginden süphe etmeyin. Biraz mantikli düsünün ya burada yazilanlari aklim almiyor resmen baskani sikeci yaptiniz. Adamlarin var bir bildigi herseyi de biz bilmeyelim. O kupa gelecek!
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23735295.asp

16 temmuzda hürriyet gazetesi açıklamıştı bunları..bunlar da aynısı gördüğüm kadarıyla..gözden mi kaçtı acaba hürriyetin haberi..
                            İngilizce hali görününce heyecan oldu.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Teşekkürler Vira.

Ben bu başkanımıza güveniyorum.

O kupayı mutlaka söke söke alıp müzeye getirecektir.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Bende çok güveniyorum başkana. öyle böyle değil. Adam sözünün eri.. Sonuçta yuvarlak olan top değil mi..

Yorum

Yükleniyor...
                                X